Sosiale media-impak op handel

handel met sosiale valuta-effekte

Gister het ek 'n Belkin F9K1106 Dual Band Range Extender in my ouerhuis om 'n sein in hul gastekamer te kry. Ek het al die resensies aanlyn gelees en dit met 'n paar mense wat ek ken, bespreek. Ek kon niemand met 'n definitiewe mening vind nie, en die resensies was uiteenlopend; so, ek moes dit net vir myself toets. Helaas het die verlenger die sein nie genoeg opgetel en versterk nie. Aangesien my ouers egter Ethernet-afsetpunte het (my pa het 20 jaar gelede geïnstalleer toe hy die huis gebou het!), Kon ek die verlengstuk in die muur steek, terug na hul router en dit het die truuk gedoen.

Dit het alles gespeel in my besprekings oor Twitter, Facebook en Google+... met 'n hele paar mense wat hoop dat die oplossing sal werk sodat hulle kan koop. Sosiale media dryf handel aan!

Soos almal weet, neem die gebruik van sosiale media platforms met 'n eksponensiële tempo toe. Om presies te wees, het die gebruik van sosiale media binne die afgelope sewe jaar met 7 persent toegeneem. Daaglikse miljoene en miljoene mense spreek hul gevoelens en ervarings oor produkte en dienste uit via sosiale media. Daarom vestig baie ondernemings hul aandag op sosiale handel.

Hierdie infografiese, Die opkoms van sosiale handel uit Australië s’n Fedelta Verkooppunt, lewer die geheelbeeld.

sosiale media-impak-handel

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.