Volg u besigheid die beste praktyke vir sosiale media-etikette?

Depositphotos 12302335 s

Sosiale media-etiket... die uitdrukking laat my kriewelrig. Dit wil voorkom asof daar deesdae altyd iemand probeer om 'n stel reëls toe te pas Ek kan dit nie verdra nie. Natuurlik is daar onaanvaarbare gedrag aanlyn en vanlyn ... maar die skoonheid van die platform is dat u die sg. reëls, sal u die resultate sien.

Hier is 'n voorbeeld ... Ek volg 'n groot e-posdiensverskaffer op Twitter en hulle het my al twee keer met 'n groot vet advertensie vir 'n komende konferensie gekies. Ek het nie die advertensie verwag nie en ook nie toestemming gegee om geadverteer te word nie, so daar kan aangevoer word dat hulle my SPAMME - soort van ironies. Sommige mense het miskien bloedige moord geskree dat 'n maatskappy wie se grondslag gebaseer is op bemarkingsgebaseerde bemarking, net iets in almal se Twitter-inkassie gesteek het waarvoor hulle nie gevra het nie. Ek het nie gekla nie, maar die advertensie geïgnoreer.

En toe wonder ek ... het dit gewerk? As die betrokke maatskappy 'n aantal volgers kon omskep deur hierdie SPAM aan te dryf en die gevolg was dat geen klagtes of mense gevolg het nie, het dit dan iets seergemaak? Dit is die probleem met etiket; dit pas 'n stel reëls toe waaroor niemand ooreengekom het om 'n probleem wat dalk nie bestaan ​​nie, te bestuur. Ek volg nie etiketreëls nie, en ek sal dit ook nooit doen nie. Ek volg my eie reëls en mense kan my graag volg of volg my soos hulle wil (en 'n hele paar van hulle doen dit ook!).

dit infographic van TollFreeForwarding lê elke sosiale platform en die etiket wat by elkeen pas, uiteen. Of u nou in u hashtags Twitter en Instagram moet wikkel of u bronne op Pinterest moet herstel, volg hierdie reëls en u sal 'n gelukkige, tevrede sosiale aanhang hê!

Nie aan die reëls van sosiale media-etiket kan 'n onderneming meer blootstelling en miskien beter resultate lewer. Wat dink jy?

U-volledige-sosiale-media-etiket-gids-INFOGRAFIES

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.