Sosiale media-aandele en opbrengs op belegging

gary vee

Gary Vaynerchuck word vinnig een sosiale media-evangelis wat ek altyd stop om na te luister, te volg en daarmee saam te stem. Bryan Elliott het onlangs 'n onderhoud met Gary gevoer in 'n tweedelige reeks waarin ek elke besigheidseienaar sou aanmoedig ... van klein tot uitvoerende hoof ... om na te luister.

Een punt in die onderhoud het my opgeval - en ek is nie seker dat daar in die onderhoud genoeg klem daarop gelê is nie. Gary het gepraat oor maatskappye wat geplaas het ekwiteit in sosiale media. Bemarkers en ondernemings is dikwels op soek na die vinnige treffer, die veldtog met 'n groot opbrengs op bemarkingsbelegging. Ek glo dat ondernemings regtig anders moet dink oor sosiale media.

Ek het nog altyd gesê blogging is 'n marathon, nie 'n sprint nie. Ek het nou klante wat gefrustreerd is omdat hulle na 'n paar maande nie die enorme opbrengs sien wat sommige in die bedryf verklaar nie. Maar hulle sien groei en momentum ... en dit is waarop ons aandag vestig.

Dit is baie soos om geld in u aftree-rekening te plaas en te verwag om oor 'n paar jaar af te tree. Kan dit gebeur? Ek veronderstel dat jy 'n voorraad kan slaan wat uitbars .. maar wat is die kans ?! Die feit is dat elke twiet, elke blogpos, elke Facebook-reaksie ... en die daaropvolgende volgende wat u ontvang ... is 'n klein belegging in die toekoms van u besigheid. Hou op om te soek na 'n onmiddellike oplossing.

Net soos u aftreerekening, hou die tendense dop en maak seker dat dit in die regte rigting op pad is. Kweek u 'n aanhang? Bereik u meer mense? Kry u meer vermeldings, voorkeure en retweets? Dit is alles nikkel, sent en sent wat u in u sosiale rekening op die sosiale media deponeer.

Ek het ongeveer 'n dekade gelede persoonlik met sosiale media begin en belê weekliks, indien nie daagliks nie. Sommige mense is verbaas oor hoe vinnig my besigheid, Highbridge, gegroei. Ons kantoor het 'n bietjie meer as 'n jaar oop en is ~ 18 maande voltyds. Ons het 3 voltydse werknemers en meer as 'n dosyn voltydse vennootmaatskappye waarmee ons daagliks werk. Ons het kliënte van Nieu-Seeland, regoor Europa en regdeur Noord-Amerika.

Ek het hierdie maatskappy nie binne 'n jaar of twee jaar gebou nie. Ek het die maatskappy die afgelope dekade gebou en die kundigheid in nog 'n dekade daarvoor opgebou. Twintig jaar van belegging in myself en my aanlyngemeenskap voor Ek het ooit die deure van my besigheid oopgemaak! Dit verg momentum, geduld, nederigheid ... en onophoudelike druk om te slaag.

As u onderneming eerder, eerder as later, begin belê, is die kans groot dat u onderneming sterk is en 'n getroue gemeenskap van klante en ondersteuners het. Begin met die invoeging van ekwiteit vandag in sosiale media, en u sal dit nie misloop nie. Soos Gary verklaar, het elke oorgang in moderne media - van koerante, na tydskrifte, na radio en televisie - maatskappye begrawe wat nie kon aanpas nie. As u maatskappy besluit om nie te belê nie, is dit goed. Jou mededingers sal.

Die risiko is te laat. Om op 65 te probeer aftree as u op 60 begin spaar, werk nie. Dit sal ook nie in sosiale media belê word nie. Maatskappye moet die manier waarop hulle kyk na sosiale media, soek (beïnvloed deur sosiale) en aanlynbemarking fundamenteel verander as hulle wil oorleef môre. Dit is nie 'n gier nie.

3 Comments

  1. 1

    Dit is hoe ek die laaste paar weke voel. Dit is verfrissend om jou perspektief hieroor te sien en te erken dat sosiale media pogings tyd neem, selfs in 'n 'reageer NOU' tipe atmosfeer!

    Ek het eintlik net oor my bekommernisse geblog voordat ek dit gelees het! Ek het dit weer gelees nadat ek jou plasing gelees het en gesien dat ek geskryf het - "Ek dink die Moeilikste deel van die leiding van sosiale media-pogings is om onmiddellike resultate in 'n onmiddellike reaksie-wêreld te wil hê!" (http://bit.ly/l5Enda).

    Dankie vir die plasing Douglas! Dit word BAIE waardeer!

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.