Die regte rede om 'n sosiale media-guru aan te stel

Depositphotos 53911431 s

Gedurende die afgelope dekade het ek onverpoos gewerk om 'n aanlyn aanhang, outoriteit en uiteindelik 'n vooruitstrewende opbou besigheid. Nou staan ​​ek voor mense wat my dienste wil huur, sodat ek hulle kan help om dieselfde te doen. Soms is dit 'n wonderlike onderneming met ongelooflike talent en kan ek lewer. Soms is dit nie die geval nie en lewer ek 'n ander diens.

Deur hierdie jare heen het ek gekyk hoe ander my aanlyn oortref en baie geleer het. Ek het ook baie ander oortref ... baie min het 'n gepubliseerde boek of 'n eie besigheid wat hul kundigheid sentreer. Dit het my insig gegee oor wat werk, wat nie werk nie, watter beleggings u gesag kan laat begin, asook wat dit regtig kan beskadig.

douglas karr seth godin

Al hierdie kennis is egter nie regtig die rede waarom u my wil aanstel nie. Die inligting is daar ... dit is aanlyn deur my blogposte, my sakeblogging boek, en my aanbiedings. As u my volg, of enige van die ander sg sosiale media-ghoeroes, plaas feitlik almal gratis die inligting daar buite. Natuurlik, baie bied verkorte opleidingsgeleenthede om 'n crash-kursus te kry (dit is 'n goeie rede om ons te sien praat) ... maar die punt is dat u dit steeds kan kry sonder om ons in diens te neem.

Wat u nie verniet kan kry nie, is ons gesag. Sosiale media-ghoeroes het 'n groot aanhang - gewoonlik binne 'n lekker nis. My nis is aanlynbemarking, inkomende bemarking en die integrasie van soek-, sosiale en ander aanlyn-tegnologieë om sake te bou. Alhoewel ek met baie maatskappye oor hierdie onderwerpe konsulteer, soek ander maatskappye wat in my dienste belê het iets heel anders ...

Hulle is op soek na my endossement sodat hulle kan outoriteit te bou vinniger ... sowel as toegang tot my gehoor.

Aanhangers, volgelinge, lesers en intekenare is deesdae 'n waardevolle kommoditeit ... veral as u die volgende kan groei. Sommige mense vra my om te praat omdat hulle my aanbiedings gesien en geniet het, maar baie ander vra my om te praat omdat hulle weet dat ek hul besigheid of hul konferensie vir my gehoor sal bevorder. As ek praat - wil ek hê dit moet 'n wonderlike geleentheid wees ... uitverkoop met gons oor die hele internet. In alle eerlikheid is daar min kans dat ek 'n geleentheid sal promoveer waaraan ek nie deelneem nie ... Ek raak eenvoudig nie genoeg opgewonde daaroor om dit opreg te bevorder nie ... en my gehoor kan dit vertel.

Dit gesê, neem ek my praatgeleenthede en onderskrywings ernstig op. Ek gooi nie bloot 'n aantekening sonder om in die bron te glo nie, selfs al word ek daarvoor betaal. Ek werk met baie maatskappye wat ek nog nooit aanlyn genoem het nie. Dit is nie dat ek hulle nie waardig ag nie, maar dat dit irrelevant sou wees om dit vir my gehoor te noem. Die inleiding sou uit plek en geforseerd lyk.

Ek is verbaas oor die aantal sosiale media-ghoeroes wat betaalde plasings, betaalde twiets en betaalde endossemente aanbied sonder om te verseker dat dit waarde aan hul gehoor bied. Hulle sit kaasagtige foto's op terwyl hulle langs iemand belangrik staan ​​om op die een of ander manier die gevoel te gee dat hulle net so belangrik moet wees ... sien foto hierbo;).

Ek doen elke poging om hierdie taktiek te vermy ... dit sou 'n belediging wees vir die gehoor wat ek so hard gewerk het om op te bou en uiteindelik in gevaar te stel. Ek dink dit is 'n korttermynstrategie om geld te verdien - en dit waardeer hul gehoor met verloop van tyd. Baie van die geld aanlyn ghoeroes verdien doen dit. Hulle moet bedrieg en endossemente koop net om tred te hou met die opgeblase persona wat hulle aanlyn geskep het. Hulle gehoor kom en gaan as dit ontdek dat hulle mislei is.

As u werklik 'n groot aanlyn-teenwoordigheid en toegang tot die gehoor van 'n sosiale media-ghoeroe, die maklikste manier om dit te doen, is om 'n groot in diens te neem sosiale media-ghoeroe dit het die volgende waarmee u toegang wil verkry en gesag wil opbou. Onder FTC-riglyne sal ek altyd verklaar dat hulle 'n kliënt is of dat ek vergoed word vir my goedkeuring. Omdat ek versigtig is om my gehoor nie aan iemand wat my geld wil gooi, te pimp nie, gee my gehoor nie om dat ek daarvoor betaal word nie. Hulle het besef dat selfs my betaalde endossemente altyd waarde sal bied.

As u 'n sosiale media-guru aanstel, kan u belangrike inligting en raadpleging verskaf wat u kan help om u besigheid te dryf ... maar die eintlike rede om iemand aan te stel, is om toegang tot hul gehoor en gesag te kry deur middel van 'n endossement. Daarsonder het jy 'n lang pad voor jou. Hiermee kan u u sosiale media-teenwoordigheid en aanlyn-gesag begin.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.