Sosiale media se moets en moenies

moenie sosiale media-advies doen nie

Die ander aand het ek met 'n ander bemarker gepraat en ons het sosiale media, gebeure en resultate bespreek. Hy het my vertel hoe hy net nie die resultate van sosiale media gesien het om dit die moeite werd te maak nie. Om eerlik te wees, ek kan nie sê dat ek heeltemal nie saamstem nie. Terwyl my professionele profiel en my besigheid steeds groei, kan mense opmerk dat my persoonlike aanhang op sosiale media al geruime tyd stilstaan.

In alle eerlikheid is die meeste van my tyd wat ek op sosiale media spandeer, in privaat besprekings buite my professionele netwerk. Ek neem wel daagliks deel aan professionele gesprekke, maar dit is 'n fraksie van my persoonlike gebruik.

Beteken dit dat dit nie die moeite werd is nie? Nee, natuurlik nie. Ek verdien nie aktief geld aan my sosiale media-gehoor nie, daarom verloor ek nie geld nie. En eerlik, ek wil nie altyd op sosiale media verkoop nie. Laat ek geld van die tafel af? Miskien - maar die groot aantal algehele sosiale media wat volg in vergelyking met die teikengehoor wat met my sake wil doen, oorskry skaars.

Wat die volgende bied, is die reikwydte wat ek nodig het om munt te slaan uit skryf- en praatmoontlikhede. Mense sien die groot getalle, sodat hulle hul deur vir my oopmaak. As ek daardie geleenthede het, bring dit regstreekse inkomste mee. Dus - op die langtermyn trek ek voordeel uit my gebruik van sosiale media? Ek glo so!

Sal ek ophou om sosiale media aktief te bemark en te gebruik? Absoluut nie - dit is nog steeds 'n kanaal waar my gehoor bestaan, 'n gemeenskap wat waarde toevoeg tot my werk, en waar mense besluite oor aankope ondersoek. Dit is eenvoudig nie so onmiddellik or winsgewende soos ander kanale vir my is. Ek kom agter dat ek 'n groter impak op sosiale media het toe ek dit meer gekombineer het in multikanaalbemarking en -promosies as om dit as 'n silo-kanaal te gebruik, so dit is hoe ons ons strategie vir sosiale media bestuur en uitvoer.

Sosiale netwerke is 'n uitstekende plek om u werk en besigheid te bevorder - veral die verbruikers wat die kanale gebruik deur sleutelwoorde, terme en hashtags te gebruik - maar dit is nie die beste plek om te verkoop nie, daarom is dit belangrik om meer egte interaksies te hê. U moet vertroue en begrip ontwikkel by potensiële klante.

Die mense van Insurance Octopus het hulle hier goed van hul taak gekwyt om 'n paar saam te stel goeie praktyke op sosiale media in hierdie inligting oor beplanning, gebruik, hutsmerke, gehoor- en inhoudsgebruik. Dit is goeie raad!

Moets en moenies van die bemarking op sosiale media

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.