Moet asseblief nie reageer op 'n sosiale mediaversoek nie

Verlore

Een van my gunsteling mobiele toepassings is Waze. Dit lei my weg van verkeer, help my om gevare te vermy, en waarsku my van die polisie wat voorlê - dit spaar my van vinnige kaartjies as ek toevallig dag droom en oor die grens dryf.

Ek was nou die dag in die motor en het besluit om by 'n sigaarwinkel in te stop om 'n geskenk vir 'n vriend te gaan haal, maar ek was nie seker watter een daar naby was nie. Die resultaat was nie te indrukwekkend nie ... met 'n sigaarwinkel, ongeveer 432 km daarvandaan, aangedui as 'rondom my'. Ek het dus gedoen wat enige goeie klant sou doen. Ek het 'n kiekie geneem en dit met Waze gedeel.

Ongelukkig is dit die antwoord wat ek gekry het:

Waarop ek dadelik gereageer het:

Die draad stop daar.

Ek weet nie hoeveel maatskappye dit doen nie, maar dit moet stop. As u via sosiale media aan u klante 'n toegangspoort tot u onderneming bied, moet u van hulle verwag om kwessies op die manier te rapporteer, en u moet mense wees wat gemagtig is om te reageer.

1 uit 4 gebruikers van sosiale media via sosiale media gekla, en 63% verwag hulp

Ek het al 'n paar minute van die dag geneem omdat ek omgee vir die kwaliteit van die app, ek gaan nie na 'n ander bladsy navigeer nie, 'n klomp inligting invul en wag vir 'n antwoord ... ek wou net hê dat u moet weet u app is stukkend sodat u dit kan regmaak.

'N Goeie reaksie sou gewees het Dankie @ douglaskarr, ek het die probleem aan ons ontwikkelingspan gerapporteer.

Een kommentaar

  1. 1

    Stem heeltemaal saam. Ek het dit 'n paar keer gedoen, en ek kry die gewone reaksie van "kan jy 'n foutverslag invul" of "kan jy ons by X e-pos" - En ek het net soos jy gereageer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.