Sosiale media verduidelik met koffie

koffie sosiale media

Koffie is een van die ongelooflike plesier in my lewe waarsonder ek net nie kan klaarkom nie. Ek teug nou aan 'n vars geroosterde donker Franse braaivleis, en dit is fantasties gebrou in my espresso-stoof. My beste vriende besit 'n koffiewinkel. Daar is niks wat ek meer liefhet as om 'n koffiehuis sonder ketting te ontdek as ek op pad is nie. Die meeste keer dat ek iemand ontmoet, is dit by 'n koffiewinkel. Koffie het verder as stimulant gegaan en is nou 'n drankie wat verband hou met soveel goeie herinneringe vir my.

Hierdie inligting hieronder is van Marketplace Maven en is geïnspireer deur die ingenieus Sosiale media en donuts deur Three Ships Media in Raleigh.

Sosiale media verduidelik met koffie

3 Comments

  1. 1

    Aangesien ek 'n gereelde koffiedrinker is en sonder 'n koppie koffie nie 'n dag kon deurwerk nie, vind ek hierdie 'infografiese' regtig briljant. Daar is net soveel waarheid daarin. Dankie dat u dit met ons Douglas gedeel het.

  2. 3

    Ek is self meer 'n teedrinker, maar dit is 'n wonderlike inligting Douglas. Ek sal dit dalk moet afdruk en dit met my ma moet deel volgende keer as ek dit besoek - miskien kry sy nou wat ek doen LOL. En ek hou veral van die Google + -uitleg 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.