Sosiale media verduidelik met koffie

koffie sosiale media

Koffie is een van die ongelooflike plesier in my lewe waarsonder ek net nie kan klaarkom nie. Ek teug nou aan 'n vars geroosterde donker Franse braaivleis, en dit is fantasties gebrou in my espresso-stoof. My beste vriende besit 'n koffiewinkel. Daar is niks wat ek meer liefhet as om 'n koffiehuis sonder ketting te ontdek as ek op pad is nie. Die meeste keer dat ek iemand ontmoet, is dit by 'n koffiewinkel. Koffie het verder as stimulant gegaan en is nou 'n drankie wat verband hou met soveel goeie herinneringe vir my.

Hierdie inligting hieronder is van Marketplace Maven en is geïnspireer deur die ingenieus Sosiale media en donuts deur Three Ships Media in Raleigh.

Sosiale media verduidelik met koffie

3 Comments

  1. 1

    Aangesien ek 'n gereelde koffiedrinker is en ek nie deur 'n dag kon werk sonder ten minste een koppie koffie nie, vind ek hierdie “infographic” regtig briljant. Daar is net soveel waarheid daarin. Dankie dat jy dit met ons deel Douglas.

  2. 3

    Ek is self meer 'n teedrinker, maar dit is 'n baie goeie infograph Douglas. Ek sal dit dalk moet afdruk en met my ma deel volgende keer as ek kuier – miskien kry sy nou wat ek doen LOL Ag en ek hou veral van die Google+ verduideliking 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.