Mobiele en tabletbemarking

ATTN: Ontwikkelaars van sosiale toepassings

Twitter. Facebook. LinkedIn. My blog. My maatskappy.

Afgesien daarvan, het ek 'n Google-rekening. ek het 'n gravatar rekening. ek het 'n WordPress rekening. Ek het 'n Yahoo! rekening. Ek is op Flickr. Heerlik. Technorati. Ning.

Voor dit was daar MySpace. En AOL. Destyds het ek selfs 'n Prodigy-rekening gehad.

Dit is dus my vraag, aangesien ek absoluut oral aanlyn is, waarom vra u my as ek u sagteware ontwikkel om dieselfde vrae in te vul, dieselfde foto's op te laai en nuwe aanmeldings en wagwoorde in te dien? Waarom sou u dit aan uself doen? Waarom sou u dit so pynlik maak in u aansoek?

Ek het my persoonlike data op die internet gepubliseer. Gaan gebruik dit. Maak dit vir my maklik. Vra my om met Oauth aan te meld en al die inligting in een van my netwerke te gebruik en dit vir u nuwe te gebruik.

Moet my nie 'n nuwe aanmelding vind of kyk of dit beskikbaar is nie. Moet my nie frustreer met die indiening van 'n wagwoord (twee keer) wat ek nooit gaan onthou nie ... wat nie by enige ander wagwoord pas nie, want u reëls verskil. Moenie dat ek my e-posadres verifieer nie - ek het dit al vir my ander dienste gedoen.

Heck, gebruik die OpenSocial API ter wille van goedheid! U kan my dan kry en al my vriende.

Ek is gelukkig met Twitter, Facebook en LinkedIn. Ek het jou nie nodig nie. Ek het u aansoek nie nodig nie. Die laaste ding wat u moet doen, is om my dieselfde vrae te vra wat ek die afgelope dekade beantwoord het. Wil jy my beïndruk? Gaan versamel en skraap al die inligting wat u oor my kan kry, en laat my dit net verifieer.

Hou op om so lui te wees. Ek is die een wat jy kan verwag om lui te wees. Doen die harde werk vir my. Dan probeer ek u aansoek. Laat my tot dan alleen.

Dankie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

2 Comments

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie