Sosiale boekmerke: wegkruipertjie

Depositphotos 27736851 s

UPDATE: - Met die nuwe webwerfontwerp en die gebrek aan gebruik van die skakels, het ek besluit om dit af te haal. Geen klagtes tot dusver nie! Hierdie wysiging werk steeds as u dit wil gebruik.

Ek was die punt van 'n grap wat aan die gang was Nektros. Die inskrywing het gegaan oor die rede waarom u van al die een-klik-sosiale-boekmerk-skakels op u webwerf moet ontslae raak. Ek het ook 'n paar ander mense daaroor laat kommentaar lewer ... iemand het vir my gesê dat ek net 25 [sarc] gehad het.

Ek wou hulle nie afhaal nie ... ek hou van hulle. Ek weet nie presies waarom nie, maar wel. Behalwe dat ek dit maklik maak om my bladsy te boekmerk, wil ek ook hê dat mense al die webwerwe moet sien wat kan help om 'n boekmerk te maak. Daar is 'n klomp van hulle! Ek is seker dat die goeies vroeër of later na bo sal styg en die ander sal sterf, maar ek wil niemand druk om die een of die ander te gebruik nie.

So ... ek het gedoen wat enige goeie hacker sou doen. Ek het die Gesellige plugin en JavaScript bygevoeg wat die knoppies aan- of afskakel. Dit het drie veranderinge geneem:

 1. Wysig die Sociable Plugin om die skakel by te voeg om aan en uit te klik ... let op dat die onderste lyn nie verander het nie ... dit is net om u te wys waar u die kode moet plaas:
  Post; $ html. = ' Sosiale boekmerke '; $ html. = '> div id = "boekmerk _'. $ postid. '" class = "gesellig" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("gesellige_taglyn"); ?>
 2. Wysig die Sociable.css-lêer om in te stel, voeg 'n hand- / wyserwyser by ... want dit is bloot 'n onclick-gebeurtenis en nie regtig 'n skakel nie:
  .link {wyser: hand; wyser: wyser; }
 3. Wysig die koplêer van u tema om die generiese funksie in te skakel om die div aan en uit te skakel:
   function showdiv(name){
   var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
   if (obj.style.display=="none"){
   obj.style.display="";
   }else{
   obj.style.display="none";
   }
   }
  

Deur op die skakel Social Bookmarking te klik, skakel die inhoud vir die spesifieke boodskap aan en uit!

4 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ja, doen asseblief! Ek wou hiervan gebruik maak, maar dink ek het iets verkeerd gedoen (hoewel soos altyd met tegnologie, nie noodwendig so nie) - ek het die oorspronklike gerugsteun, gelukkig, want toe ek probeer om die veranderinge te implementeer, het my blog gebreek - leë skerm, geen toegang aan admin. 'n Inprop-variant sal soveel minder skrikwekkend wees vir diegene van ons sonder die vermoë om sulke oulike dinge met selfvertroue te doen! 🙂 x

 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.