SOAP'd: Scratch One Another Program

SOAPEk het verlede week by die Scratch One Another-program ingeskryf en het reeds 'n fantastiese resensie van my blog ontvang deur William Tully. Dit is duidelik dat William regtig tyd geneem het en 'n fantastiese resensie oor my blog geskryf het. Ek waardeer en respekteer sy mening absoluut - en stem saam met sy beoordeling ... nou is dit bloot 'n kwessie van wanneer en hoe om alles klaar te kry!

Hallo meneer Karr!

Ek dink ek het iemand kwaad gemaak omdat my eerste SOAP-ervaring op u webwerf is. Nie 'n nuwe blogger wat die subtiele nuanses van die bloggemeenskap probeer uitvind nie, of die basiese beginsels van tags, trackbacks, ontwerp, uitleg of vloei nie? nee, ek kry 'n ervare veteraan wat dit wel kry! (dit wil voorkom asof u die blog van Mr. Godin soep? nie 'n maklike taak nie!)

Die inligting wat Easton Ellsworth aan my deurgegee het, is:

Douglaskarr.com handel oor “Internetbemarking, integrasie, outomatisering, WordPress.”
Doug wil graag wenke hê oor: die verbetering van sy ranglys vir verkeer, ontwerp en soekenjins

ONTWERPPERSONE:

My eerste reaksie op u werf is dat ek die land van AUTOMATION en ingenieurswese binnegegaan het. Ek is dan regtig verward deur die glimlaggende / laggende ingenieur, bloot omdat hulle nie glimlag nie, maar ek wyk af .. Met die groot? Outomatisering? in die kop, gekombineer met die ratte aan die regterkant, skree dit vir my prosesingenieurswese en outomatisering, wat u blog duidelik nie gaan nie.

? Oor invloed en outomatisering? ? leierskap-tipe invloed en outomatisering
? 'n blog vir bemarking en tegnologie? ? invloed via bemarking en 'n outomatiese tegnologie-blog?

Ek kry gemengde boodskappe en dit is regtig nie duidelik nie, net uit die koptekst, waaroor dit gaan in hierdie blog. Ek voer die teorie uit dat ons ons blog duidelik in die koptekst verduidelik, of ons verduidelik dit met die blog. As die opskrif een boodskap gee en die blog 'n ander, word die leser gefrustreerd. Om hierdie punt te bevorder, as u u top 7 kategorieë van poste van naderby beskou:

 1. Tegnologie (193)
 2. Besigheid (172)
 3. Bemarking (113)
 4. Blog (95)
 5. WordPress (86)
 6. Webontwerp (61)
 7. Programmering (53)

Daar word nie melding gemaak van? Outomatisering ?. Ja, dit lyk asof ek regtig aan 'n enkele woord hang, en ek glo dat dit is omdat dit nie op sy plek is nie. Ek glo wel dat indien die tweede reël aangepas sou word om die outomatiseringsdeel beter te verklaar, dit meer effektief sou wees. U topkategorie is? Tegnologie ?, en meer spesifiek: SAGTE tegnologie. Binne die eerste tien bladsye van u tegnologie-argief is daar net twee berigte wat betrekking het op werklike harde tegnologie (dws fisiese toestelle soos die iPhone), wat my weer laat wonder waarom daar ratte in die kop is wat dui op 'harde tegnologie'.

Ok, so wat maak ons ​​met die ratte? Gooi hulle. Beweeg jou op, en skuif die titel / tag na regs en af ​​totdat die siglyn van jou prentjie êrens in die middel van die kopstuk daarop staan. Ek hou van die foto van u in die kop? dit gee 'n uitstekende vriendelike en verwelkomende gevoel vir u blog. As daar 'n beeld is wat dadelik by ons opgekom word om die prosesingenieursgevoel ontslae te raak, en meer in lyn met wat u blog eintlik gaan, gebruik dit, anders gooi u die ratte vir eers.

Die boonste spyskaartstelsel met u verskillende bladsye werk perfek en ek sal dit daar laat. Die tag cloud-bladsy is briljant en ek sal dit net van TAGS na TAG CLOUD verander as daar plek op die spyskaart is. (ook, en die uitleg oor hoe dit geskep is, sou fantasties wees, sodat mense u wonderlike idee kan kopieër en na u blog kan koppel?)

Borge vs. Laaste aktiwiteit op die hoofbladsy ?. Met die eerste oogopslag sien u borge, registreer dat dit advertensies is, dan sien u die nuutste aktiwiteit wat dieselfde lyk as die inhoud van die borg, sodat dit ook in die brein geregistreer word as advertensies, en ons is redelik ver regs voor ons kry in die vleis van u sybalk. My voorstel is om dit op te breek met 'n kleur, of 'n klein digte voorwerp soos? Maart-kommentators? of? Blogs wat ek gelees het ?. As dit alles na advertensies lyk, begin die vriendelike gevoel wat u prentjie bied, vinnig vinnig verdwyn.

VERHOGENDE VERKEER:

Ek dink ek gaan u in die steek laat, bloot omdat u meer verkeer as ek het. Dit is soos om die ontvangsdame by die motorhandelaar te vra oor prestasie-spesifikasies? seker, u kry miskien 'n bietjie inligting, maar nie naastenby soveel as om iemand te vra wat dit verstaan ​​en daagliks daarmee werk nie. Die werklikheid hier is dat ek u moet vra hoe u verkeer moet bestuur en ek vra om verskoning vir die swak wedstryd- hierbo.

Die enigste voorstel wat ek het, is om verkeer van die rand af in te trek. As ons 'n blog het oor byvoorbeeld tegnologie, spandeer ons gewoonlik ons ​​tyd in die tegnologiese blogsfeer met almal wat dit kry. Sê nou ons sou die blogs gebruik wat liggies handel oor tegnologie, die kenner word en verkeer as die owerheid teken.

Gewoonlik maak tegnologiese blogs diegene wat dit probeer verstaan, bang, bloot omdat dit een geek is wat vir die ander geeks blog. Ons weet dat u die tegnologie verstaan, maar kan u dit aan die massas verduidelik wat nie bang is nie, maar dit wil sin maak? As u kan, gaan u uit die tegnologieruimte en gaan soek lesers aan die rand van die binnekant. Lewer kommentaar soos mal op die blogs wat tegnologie so nou en dan raak uit nood, eerder as diegene wat dit as 'n fokus. In die lyn moet ons ophou om in die diep water saam met die res van die haaie te speel, maar na die vlakker water beweeg waar die visse is? as dit enigsins sin maak ..

SOEKMOTORRANKINGS:

Eerstens, u oorheers byna die eerste bladsy van Google as u naam ingetik word. Voeg 'n paar onderwerpmerke saam met u naam in, en dit lyk redelik solied aan die soekkant van die saak. Ek dink die regte vraag is, onder wat wil u verskyn as mense soek? As u tik?douglas karr tegnologie? dan daag jy redelik goed op? As u wil opdaag wanneer iemand 'tegnologie' tik ?, raai dan, ons het ernstige kompetisie.

U werfmerkers is solied, die titel van die boodskap verskyn op die regte plekke en dit lyk asof die skakels na die plasings vir u werk. Ek dink dat u die insette van iemand wat op hierdie gebied spesialiseer, benodig om u na 'n volgende vlak te verhoog.

Ek hoop dat ek 'n bietjie hulp verleen het met die verbetering van u webwerf, of ten minste 'n gedagte aan die gang gesit het wat u in die regte rigting sal wys. Dit was van my einde af 'n taamlike uitdagende taak, en tog het ek nogal geleer en het 'n paar goeie artikels op u webwerf gevind.

Alle sterkte, en ek sien uit na nog plasings van u in die toekoms.

Die uwe,
William Tully

Nou moet ek my ontleding van die webwerf laat doen wat ek gekies het! Ek hoop dat ek net so deeglik 'n oorsig kan doen as wat William gedoen het. Dankie, William! Nou moet ek net skoon te maak die webwerf 'n bietjie! Kry dit? SEEP ... skoonmaak ?! Doh!

11 Comments

 1. 1

  Om jou die waarheid te sê, ek hou van die boonste banier. Vir my bied die ratte 'n mooi jukstaposisie tussen die ou en die nuwe tegnologie en die glimlaggende Douglas A. Karr is daar om ons te help om die gaping te oorbrug. My enigste probleem is met die boonste spyskaart (dws dit lyk of die feeds nie behoorlik pas nie).

 2. 6
  • 7

   Absoluut! 🙂

   Ek het vanaand probleme met Photoshop gehad en kon dit nie op die nuwe kop plak sonder dat dit ineenstort nie. Dit sal oor 'n dag of wat daar wees, ek belowe!

   Ek kan nie vir jou sê hoeveel mense op daardie foto kommentaar lewer nie! Ek is mal daaroor!

 3. 8

  PS. Re: "maar kan jy dit verduidelik aan die massas wat nie bang is nie, maar wil sin maak daarvan?" Jy weet mos hy verwys na my, nie waar nie? haha

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.