Jy weet dat jy 'n smippy is as ...

hippie

U weet dat u 'n sosiale media-hippie (smippy) is, wanneer:

(Lees die laaste gedeelte van hierdie berig voordat u 'n opmerking lewer!)

Ek hou van smippies, moet my nie verkeerd verstaan ​​nie. Ek wil eendag een wees - nadat ek genoeg geld gespaar het om grond in die berge (met satellietbreedband) en 'n paar liter patchouli te koop. Tussen nou en dan moet ek egter die rekeninge betaal.

My rekeninge word betaal as maatskappye die vooruitskouing en moed het om voordeel te trek uit mediums wat tot 'n beter ROI en klanttevredenheid lei as ooit tevore. Ek help hulle om dit te doen, en ek sal nie daarvoor verskoning vra nie.

Twitter as bemarkingsmedium

Guy Kawasaki het aan Robert Scoble gesê dat Twitter die grootste PR-instrument in die geskiedenis kan wees. Twitter ontwikkel.

In onlangse onderhoude het stigter Evan Williams reeds opgemerk dat hy meer opgewonde is oor die geleenthede van Twitter as bemarkingsmedium as bloot 'n sosiale platform. Twitter neem ook stappe om kontant op die sukses. Neem dit smippies!

Twitter is 'n toestemming gebaseer bemarkingsmedium. As sodanig bied dit 'n perfekte geleentheid vir maatskappye om hulself te bemark hoe hulle effektief ag. Deur direkte antwoorde te outomatiseer via Tweetlater en my blogposte outomaties in te plaas TwitterfeedEk het die aantal intekenare op my blog met 5% vermeerder en die daaglikse leserspubliek (direk vanaf Twitter) gemiddeld met 8% vermeerder.

If jy kies om my te volg, u gee my inherent toestemming om met u te kommunikeer. Moenie ontsteld raak as ek dit doen nie. Die eerste ding wat elke onderneming moet doen, is om gebruik daardie handdruk en antwoord direk met iets lekker. As jy nie daarvan hou nie? Ontvolg! Dit is so maklik.

Sosiale Media Marketing

Smippies moet gelukkiger word, nie meer ontsteld nie, oor bemarking op sosiale media. Pop-ups en ander indringende bemarking verdwyn tot die sonsondergang. Ten slotte pas maatskappye aan en probeer hulle kontak vind met die verbruiker waar die verbruiker is - nie deur die verbruiker wat skop en skreeu na hulle toe te sleep nie.

Soekmasjienbemarking is 'n uitstekende voorbeeld hiervan. Korporatiewe blogging word 'n belangrike oefening vir maatskappye, aangesien dit 'n uitstekende manier is om te behou en te verkry. Verbruikers is op soekenjins - dit is waar ondernemings moet wees!

Wanneer maatskappye toeslaan!

U het dus alles gelees en moet dink ek is 'n groot kapitalistiese vark wat maatskappye aanraai om elke medium te gebruik om te manipuleer, manipuleer, manipuleer en verkoop, verkoop, verkoop.

Nie die geval nie.

Die pragtige ding van sosiale media is dat dit uiteindelik die speelveld balanseer. Maatskappye wat probeer om die medium te misbruik, sal nie net misluk nie, maar ook skaam wees. Die manipulasie en misbruik van Twitter, blogging en sosiale media word met pynlike en vinnige strawwe hanteer ... indien nie alles rampspoedig nie.

Dit is goed vir almal! Smippies ingesluit.

8 Comments

 1. 1
 2. 3

  Hou van hierdie boodskap! Dit het my eintlik LOL gemaak.

  Toe ek begin reageer, het dit my 'n bietjie meer laat dink, en uiteindelik het ek uiteindelik 'n antwoord op my blog geplaas: http://www.afhill.com/blog. Daar is beslis smippies daar buite, en sal dit waarskynlik ook altyd wees. Maar meer van ons moet daarna streef om smullets te wees - diegene wat beide kante van sosiale media herken: die persoonlike sowel as die professionele.

 3. 4

  Andrea het eintlik hier gevolg deur haar boodskap oor u boodskap (en ek dink ek sal ook daarna verwys).

  Tel my (en ons netwerk) beslis uit die Smippy-skare. Soos u boodskap egter demonstreer, plaas u 'n intelligente blog en as 'n ware mens in die kategorieë Smippy en 'Smullets' (komplimente van Andrea) 🙂

  Blogging is beslis 'outomaties' sodra u die insette (met die hand) van wat u oordra, verbygaan. Ek dink die blogs wat my effens mal maak, is diegene waar mensehande dit net teëgekom het toe dit opgestel is.

  U kan die verskil sien 🙂

  Vreemd genoeg blyk dit dat Twitter vandag vir my 'n klinkende tema is - sowel in e-pos as in berigte. Ons het dit ook al voorheen behandel en gebruik dit, maar dit is soos om 'n nuwe woord te leer ... daar is altyd 'n rede waarom dinge weer opduik (dus is 'n opknapping van Twitter in orde, of dit lyk asof die heelal my vertel).

  O, en btw, die terugtog in die berge met 'n satellietverbinding klink ook vir my baie goed!

 4. 5

  Smippy, Smulets ... Dit laat my lag! U maak 'n baie goeie punt oor hoe die smippies skaam gaan word, want dit is al wat ek hoor ... verwyder alles behalwe die tema. As u verkeer van die tweeters wil hê, moet u 'n paar klokkies en fluitjies hê om selfs na u blog te kyk.

  In elk geval, ek is in die dennebos, hou daarvan, maar het nog steeds rekeninge om te betaal. 🙁

 5. 6
 6. 7

  Ek is mal daaroor om 'n gesprekswekkende boodskap teë te kom wat ek misgeloop het. Doug, ek waardeer die deursigtigheid wat u bied aan u eie eerstehandse ervaring. Dit voeg lae by tot u geloofwaardigheid en gee mense (soos ek) tasbare en relevante anekdotes.

  Nou moet ek gou saamgaan en Smippy in 'n sin gebruik, sodat ek dit verbind tot my langtermyn woordeskat op sosiale media. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.