Inhoud bemarking

Bemarking aan Smartwatch-gebruikers: navorsing wat u moet weet

Voordat u hierdie boodskap lees, moet u twee dinge oor my weet. Ek hou van horlosies en is 'n Apple-aanhanger. Ongelukkig stem my horlosies nie heeltemal ooreen met die prysetikette op die kunswerke wat ek graag op my pols wil hê nie - dus was die Apple Watch 'n moet. Ek dink egter ek is nie die enigste een wat so dink nie. Volgens NetBase is die Apple Watch het Rolex geklop in sosiale vermeldings.

Ek het nie groot hoop gehad dat die Apple Watch my werk of my persoonlike lewe sou verander nie, maar ek was onder die indruk van die impak wat dit gehad het. Terwyl die meeste van my vriende aan hul slimfone vasgemaak is, is ek geneig om my foon in die buurt te verlaat en die hele dag daarvan te vergeet. Ek het slegs die toepassings wat ek op die horlosie wil laat weet, gefilter. As gevolg hiervan gryp ek nie na my foon nie en verdwaal my die volgende uur in 'n modder van app-kennisgewings. Dit alleen het dit 'n waardevolle belegging vir my produktiwiteit gemaak.

Kentico se Smartwatch Survey is die 10de aflewering van sy lopende Kentico Digital Experience Research-reeks. Ten spyte van gebrekkige verkope, wil byna 60% van die respondente uiteindelik 'n slimhorlosie besit; en 36% beplan om dit binne die volgende jaar te doen.

Laai Kentico se Smartwatch Research af

Slimhorlosies is 'n unieke geleentheid deurdat hulle derdeparty-programme kan bestuur. Terwyl toestelvervaardigers daarna streef om dwingende gebruiksgevalle vir die slimhorlosie te skep, moet handelsmerke en bemarkers die klein skerm ook fyn dophou.

Een derde van die respondente hou van die idee om rigtingaanwysings te kry, dieet en fiksheid op te spoor, stem-geaktiveerde soektogte en intydse waarskuwings van 'n lugdiens, bank of sosiale netwerk via 'n slimhorlosie. Die Apple Maps en Watch-integrasie is regtig wonderlik ... hier is die hoop dat die kwaliteit van die kaarte steeds verbeter!

Bykomende Smartwatch-gebruikers:

  • 71% van die verbruikers sal goed wees met uitgesoekte advertensies wat op die slimhorlosie gelewer word
  • 70% van die verbruikers glo dat hulle die slimhorlosie slegs vir persoonlike gebruik sal gebruik
  • Die meerderheid van die respondente het gesê dat hulle die meeste opgewonde is oor die idee om e-posse en sms'e op hul slimhorlosie te kry.

Hier is 'n uitstekende infografie wat sommige van die bevindings uiteensit:

Smartwatch-aannemingsnavorsing van Kentico

Oor Kentico

Kentico is 'n alles-in-een CMS-, e-handels- en aanlynbemarkingsplatform wat besigheidsresultate vir ondernemings van alle groottes lewer, sowel op plaaslike as in die wolk. Dit bied klante en vennote kragtige, omvattende hulpmiddels en kliëntgerigte oplossings om pragtige webwerwe te skep en kliënteervarings maklik in 'n dinamiese sakeomgewing te bestuur. Die Kentico-webinhoudbestuuroplossing se ryk verskeidenheid out-of-the-box webonderdele, maklike aanpassings en oop API word webwerwe vinnig in werking gestel. In kombinasie met die volledige reeks geïntegreerde oplossings, insluitend aanlynbemarking, e-handel, aanlyngemeenskappe, en intranet en samewerking, optimaliseer Kentico die digitale kliënte-ervaring ten volle oor verskeie kanale.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.