Kleinsake-eienaars en sosiale media

iStock 000011834909XKlein

Deesdae is almal op die internet; lees, skryf, navorsing doen, met vriende gesels, oudliefhebbers bekruip, maar is dit produktief vir sake? Aangesien baie van my besigheid op webwerwe fokus, en om klein ondernemers te help om sosiale media te gebruik as deel van hul PR / Marketing-strategie, stel ek altyd belang in studies oor hierdie onderwerp.

Chuck Gose's het onlangs 'n wonderlike video gedeel wat die argument voorstel dat B2B nou die leier van B2C is op die gebied van sosiale media. Alhoewel dit 'n hele paar interessante feite bevat, blyk dit dat die meeste inligting oor groter maatskappye gaan. Aangesien ek meer besorg is oor hoe klein sake-eienaars sosiale media gebruik, het ek gedink dit is tyd dat ek dit doen doen my eie opname!

Dit is slegs 12 vrae (plus die profiel), so dit duur nie baie lank nie. Ons sal die hele week die data versamel, so kyk gerus as u belangstel ons blog volgende week vir die uitslae, en voeg u e-posadres by, dan stuur ek die resultate aan u.

Ek weet dat die studie bevooroordeeld sal wees, want ons gebruik sosiale media om dit te bevorder, so help my asseblief en stuur die skakel na vriende wat normaalweg nie op hierdie webwerf sou kyk nie. Dankie!
_______________________________________________________

Met byna 50 antwoorde tot dusver, is hier net 'n bietjie van wat ons geleer het.

  • As sake-eienaars aktief is, speel hulle gewoonlik op die drie groot: Twitter, Facebook en LinkedIn
  • Dit lyk asof die primêre netwerk gelykop verdeel is tussen Twitter en LinkedIN

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.