Dit gaan alles oor herbruikbare kode? er ... Inhoud

sosiale media-ontwikkelaars

Ek is nie 'n tegnikus nie! Nie regtig nie, maar ek spandeer baie tyd aan tegniese towenaars, soos my gasheer, Douglas Karr. Een van die belangrikste lesse wat ek geleer het by een van die programmeerders waarmee ek gewerk het, was die waarde van herbruikbare kode. Alhoewel elke kliënt daarvan hou om te dink dat hulle uniek is, het hy gesê sodra u kode skryf om 'n proses te outomatiseer, sal meer as een klant die proses en die kode kan gebruik.

Dieselfde konsep van herbruikbare kode is van toepassing op baie verskillende situasies, insluitend bemarking. In samewerking met besige kleinsake-eienaars wat sê dat hulle nie tyd het om nuwe inhoud vir hul blog of webwerf te skryf nie, wys ek hulle hoe om die logika van herbruikbare kode toe te pas. Byvoorbeeld: Persverklarings of e-posse wat gestuur word na aanleiding van 'n kliëntnavraag, word nuusbriewe, blogposte en tweets. Daar is geen rede om die wiel te herontdek nie, maar gebruik dit wat geskrywe is, weer. Soms is die? Kode? of inhoud benodig 'n bietjie aanpassing vir die blog- of nuusbriefgehoor, maar sodra u die grondslag het, is die res maklik.

En vir my is maklik die sleutelwoord. Tensy u 'n professionele skrywer of blogger is, sal hierdie instrumente, WordPress, Twitter, Plaxo, Vriendvoeding, is alles middele tot 'n doel. En die eindresultaat is om verhoog die belangstelling in u produk, diens of handelsmerk. Met die doel voor oë is my span voortdurend op soek na nuwe bloggereedskap om die proses te vereenvoudig en te stroomlyn. En dit lyk asof iemand elke paar weke iets nuuts bekendstel. Op die oomblik is my gunstelinge Tweetdeck en TweetLater.

tweetdeck.png

Tweetdeck ? Omdat ons inhoud vir verskeie kliëntrekeninge bestuur, hou ek daarvan dat ek groepe kontakte of persoonlike soektogte vir elke kliënt kan skep. Die nuutste opgradering stel my in staat om maklik van gebruiker na gebruiker oor te skakel vir intydse interaksies.

Dit is altyd my voorkeurvorm vir interaksie op Twitter, maar ek kan nie oral tegelyk wees nie, daarom vertrou ek op TweetLater om my sigbaarheid te behou as ek nie daar kan wees nie. Ek gebruik dit nie veel vir my persoonlike Twitter-rekeninge nie, maar dit is wonderlik vir kliënte soos opleidingsorganisasies met gereelde aankondigings en klasopdaterings. As ons 'n intern aan die taak toewys, word daar daagliks tweets beplan tot einde September. Ek kan aangaan as ek meer tyd het, maar TweetLater handhaaf 'n basiese aktiwiteitsvlak vir my.

Een laaste gedagte, dit is maklik om oorweldig te word met al die keuses. My voorstel, kies 'n paar wat werk, en gebruik dit goed om resultate te lewer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.