Video: Sliderocket Beta binnekort beskikbaar!


Klik deur as u sien nie die video nie.

Uittreksel: u het Microsoft se PowerPoint gesien. Maar u het nog nooit 'n internet-geaktiveerde, gesamentlike aanbiedingsinstrument soos Sliderocket gesien nie - tot nou toe. Hier vertel Mitch Grasso, uitvoerende hoof en stigter, ons van Sliderocket die maatskappy en wys ons dan 'n demo.

Sliderocket berei binnekort voor vir 'n openbare beta, teken vandag aan.

Een kommentaar

  1. 1

    SlideRocket is fenomenaal. Ek hou môre 2 aanbiedings direk vanaf SlideRocket tydens 'n konferensie. Dit sal my in staat stel om uiters maklik tussen aanlyn-voorbeelde en die skyfies te bons. (Natuurlik het ek 'n .pdf-rugsteun in my Gmail en op 'n flash drive om veilig te wees! Kan webwerwe nie die hele tyd vertrou nie ...)

    Ek sal waarskynlik later vandeesweek na die aanbiedings SlideRocket-skakels na my blog plaas. Baie skoon koppelvlak.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.