Banke moedig aardverwarming aan

UPDATE 8 / 9 / 2007: Nie seker of dit iets met my blogpos te doen gehad het nie, maar Sky Financial het nou $ 1.75 terugbetaal.

Boodskap aan my bank, Sky Financial:

Op 8/3/2007 reis ek na die kitsbank van Smith Valley en die County Line-kitsbank van US31 af en albei kitsbanke is buite werking. Ek sal dit waardeer om die FOTO'S GEBRUIKSDIENSTEGELD van 08-03-2007 op my rekening te verwyder. Ek het geen ander keuse gehad as om 'n kitsbank van 'n ander bank te besoek nie.

Antwoord van Sky Bank:

Mnr. Karr,

Ongelukkig kan ons nie die buitelandse gelddiensgeld vir kitsbanke terugbetaal nie. Daar is vyf verskillende plekke binne 'n straal van 5 kilometer binne Greenwood. Vir verdere bespreking van hierdie aangeleentheid, kan u met u Greenwood Financial Center-bestuurder praat.

Ook met die komende samesmelting met Huntington Bank kan u enige OTM-masjien van Hunington Bank gebruik sonder dat dit hoegenaamd enige diensgeld hoef te betaal. Daar is nou 1,400 XNUMX kitsbanke tussen Sky en Huntington wat u kan gebruik.

Dankie dat u met Sky Bank bank.

Oorspronklike teks

Sky Finansiële Terugvoer

Dit is waarom ek banke haat en die bespreking is verby:

 1. Moenie my bedank vir die bankdienste by Sky Bank nie. Ek het twee keer probeer om met Sky Bank te bank, maar u kitsbanke was af.
 2. U verwag dus dat ek van ATM na ATM sal ry totdat ek een kry wat werk?
 3. Ek is veronderstel om opgewonde te raak dat daar nog 1,400 kitsbanke sal wees wat moontlik nie beskikbaar is nie?

As u ooit gesien het hoeveel fooie ek met hierdie ouens opgedoen het, sou u verstik. Die feit dat hulle nie 'n eenvoudige $ 1.75 sal verskoon nie, is belaglik. Ek hoop dat die hele kliëntediensafdeling minder word in die samesmelting.

Hier is die vyf plekke ... gerieflik, nè?

OTM's van Sky Financial Bank in Greenwood

13 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Doug,

  U moet met die aanlynbank gaan. Ek het al saam met die bank gesels Everbank die afgelope 8 jaar. Hulle vergoed my tot $ 6 / maand aan kitsbankgeld. Hulle verskaf selfs die koevert vir portokoste om die kwitansies in te stuur.

  Everbank bied ook 'n klomp ander uitstekende funksies wat die meeste banke selfs kan aanraak.

  Ek kan nie glo hoeveel mense nog die baksteen- en mortelbanke gebruik nie. Ek sien regtig nie die punt nie.

  Groete,

  Randy

 4. 4

  Net om jou beter te laat voel - nee, nie regtig nie.

  Ek sou sê dit is nuwe banktyd, maar die situasie sal nie verbeter nie. U enigste ware opsie is om met u plaaslike bankbestuurder te praat.

  Gaan na die 1400-kitsbanke - dit is 1400 tussen die twee banke, nie 1400 nuwes nie, en versprei tussen hoeveel state? En het u al ooit 'n kitsbank in Huningdon gesien waar u woon? Ek het nog nooit een hier gesien nie.

  My persoonlike rekeningbank is ook by Sky. Dit is drie of vier keer verkoop sedert ek daar was. Ek het nog nooit 'n probleem gehad nie, maar ek gebruik nie kitsbanke nie.

 5. 5

  Ek dink wat regtig ontstellend is, is die uiters hoë prys van dienskoste. $ 1.50 tot $ 1.75 per transaksie? Heck, jy moet 'n minimum van $ 100 per keer onttrek om die suier binne 1% te bereik!

  Hier in Kanada het ons net 'n paar banke wat lekker is, maar daar word al hoe minder kitsbanke van elke bank en meer van die onafhanklike kitsbanke wat oral opduik. Minder bank-kitsbanke en meer onafhanklike geld = meer diensgeld ...

  Ek vind myself sê "JA!" terugbetaling as u gevra word tydens die afhandeling by 'n winkel - geen dom diensfooi nie ... En wat is dit in elk geval met 'diensheffing'? Dit is 'n geriefskoste. My bank vra my vir diens - net nie seker wat ek daarvoor kry nie ...

  Banke en selfoonmaatskappye - die vloek van my bestaan.

  • 6

   So snaaks ... ek dink daar is dalk nog 'n Royal Bank of Canada-rekening. As dit nie vir fooie gesluit was nie (wat dit waarskynlik was) ... wie weet, miskien is ek 'n miljoenêr! Veral noudat die loony sterker word as ons bok!

   Amen oor die banke en selfoonmaatskappye. Dit lyk asof hoe ouer u as 'n onderneming is, hoe erger word u om na die kliënt om te sien! Gooi lugdienste ook daar in.

 6. 7

  @Rick: Ek is 'n groot aanlyn bankier, Rick. Ek dink dit is hoekom ek so stomgeslaan het hieroor. Ek het selfs my rekening aanlyn oopgemaak! Dit het hulle nooit 'n sent gekos om my besigheid te hanteer nie.

  @Randy: Goed om te hoor dat hulle jou reg behandel, Randy! Ek gaan 'n rekening by hulle open.

 7. 8
 8. 9

  Hoe durf u 'n opmerking maak dat u hoop dat die hele klantediensafdeling weens die samesmelting verminder het? Weet jy, daar is baie van ons wat daar werk, en wat graag die fooi vir u almal wil teruggee, maar ons het nie die mag om dit te doen nie. Daar is honderde mense wat hul werk gaan verloor. Honderde kinders vir wie die lewenstyl hulle gewoond is, sal dramaties verander. Moet dus nie so 'n opmerking maak nie, want u kan nie 'n dom bedrag van $ 1.75 OTM betaal wat u in elk geval vir u klein webwerf kry nie. Dit is nie u kliëntediens nie, dit is ook nie die skuld dat dit aanvanklik nie terugbetaal is nie. Wat jy gedoen het om dit terug te kry, was goed, maar die harde opmerkings wat jy gelewer het, was op die verkeerde mense gerig. Ek kan u amper waarborg dat as u met ENIGE van die verteenwoordigers van die werk praat, hulle u sal vertel dat hulle daarvan hou om u fooie terug te gee. Dus, voordat u die mond uitsteek oor mense, moet u u feite ken voordat u mense meer verpletter as wat 'n onderneming hulle al verpletter het. Die meeste mense wat hul werk verloor, is al jare daar en dit is nie hul skuld dat u 'n fooi gehef het wat 'n miljoenêrsbankier besluit het om te ry nie. Wat u moes gesê het, was dat u hoop dat die mense wat die reëls opstel, hul werk verloor. Ons word niks betaal nie en neem soveel misbruik, en u kommentaar is geringe misbruik. Hoe sou u dit wou hê as iemand môre vir u sou sê dat u nie meer werk het nie? Of as iemand in u gesin te kenne gegee het dat 'n ander maatskappy hulle s'n oorneem en dat hulle nie meer nodig sou wees nie? Dit is 'n harde treffer. Moet dus nie kommentaar lewer op grond van wat u dink nie, leer die feite voordat u besluit dat ons ons almal van 'n werk wil toewens.

  • 10

   Kliënt,

   Die enigste manier waarop 'n onderneming verander, is van binne. As goeie werknemers slegte werkgewers of slegte ondernemings verlaat, sou dit die onderneming 'n les leer.

   As u regtig iets daaraan wou doen en ook glo dat dit onregverdig is, moet u eerder so 'n organisasie verlaat as om dit te ondersteun.

   U weet, en ek weet dat Sky Bank (en vorige name) baie geld verdien uit arm mense wat fooie en boetes betaal. Dit moet krimineel wees ... maar solank hulle lemmings het om hul bod te doen, dink ek dinge sal nie verander nie.

   Doug

 9. 11

  VERLAAT? Dit is makliker gesê as gedaan as werk waar ek woon amper nie bestaan ​​nie. Daar is geen werk wat nie beleid / prosedure het waaroor almal sal saamstem nie. Net omdat u vir 'n onderneming werk wat nie perfek is nie, maak dit u nie 'n slegte persoon nie. En kliëntediens het niks met u $ 1.75 te doen nie. Ons het die bedrag nie verhoog nie. En ek glo dat ons almal ook daardie dom bedrag betaal. Maar ek moet jou sê, die meeste banke vra dit. En die meeste banke vra u om u debiet in die winkel te gebruik. SKY nie, maar Huntington wel. So jy sien, daar is baie polisse wat suig en dit is oral waarheen jy gaan. Ek is seker iemand by Walmart wat u kan vertel van iets wat daar suig…. As hulle te veel vir 'n item vra, is dit dan mense wat skuldig is omdat u voel dat u afgeruk is? Lyk my dat u beter dinge moet vind om tyd met u te doen as om u $ 1.75 te bekommer en dan om te draai en te wens dat 'n hele afdeling van meer as 100 werkloos is en in die werkloosheidslyn waarvoor U belasting betaal !!!!

  • 12

   Kliënt,

   Ek neem miskien my kanse op belasting. Belasting probeer ten minste billik wees oor die inkomstegebiede (dit straf die rykes eintlik). Bankkoste straf eenvoudig die middel- en laer klas.

   Dit klink asof jy 'n passievolle werknemer is wat omgee vir jou kliënte. Ek hoop jy vind iets beters! Ek doen regtig.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.