Banke moedig aardverwarming aan

UPDATE 8 / 9 / 2007: Nie seker of dit iets met my blogpos te doen gehad het nie, maar Sky Financial het nou $ 1.75 terugbetaal.

Boodskap aan my bank, Sky Finansiële:

Op 8/3/2007 reis ek na die kitsbank van Smith Valley en die County Line-kitsbank van US31 af en albei kitsbanke is buite werking. Ek sal dit waardeer om die FOTO'S GEBRUIKSDIENSTEGELD van 08-03-2007 op my rekening te verwyder. Ek het geen ander keuse gehad as om 'n kitsbank van 'n ander bank te besoek nie.

Antwoord van Sky Bank:

Mnr. Karr,

Ongelukkig kan ons nie die buitelandse gelddiensgeld vir kitsbanke terugbetaal nie. Daar is vyf verskillende plekke binne 'n straal van 5 kilometer binne Greenwood. Vir verdere bespreking van hierdie aangeleentheid, kan u met u Greenwood Financial Center-bestuurder praat.

Ook met die komende samesmelting met Huntington Bank kan u enige OTM-masjien van Hunington Bank gebruik sonder dat dit hoegenaamd enige diensgeld hoef te betaal. Daar is nou 1,400 XNUMX kitsbanke tussen Sky en Huntington wat u kan gebruik.

Dankie dat u met Sky Bank bank.

Oorspronklike teks

Sky Finansiële Terugvoer

Dit is waarom ek banke haat en die bespreking is verby:

 1. Moenie my bedank vir die bankdienste by Sky Bank nie. Ek het twee keer probeer om met Sky Bank te bank, maar u kitsbanke was af.
 2. U verwag dus dat ek van ATM na ATM sal ry totdat ek een kry wat werk?
 3. Ek is veronderstel om opgewonde te raak dat daar nog 1,400 kitsbanke sal wees wat moontlik nie beskikbaar is nie?

As u ooit gesien het hoeveel fooie ek met hierdie ouens opgedoen het, sou u verstik. Die feit dat hulle nie 'n eenvoudige $ 1.75 sal verskoon nie, is belaglik. Ek hoop dat die hele kliëntediensafdeling minder word in die samesmelting.

Hier is die vyf plekke ... gerieflik, nè?

OTM's van Sky Financial Bank in Greenwood

13 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Doug,

  Jy moet met die aanlyn bank gaan. Ek het banke met Everbank vir die afgelope 8 jaar. Hulle vergoed my tot $6/ma op OTM-fooie. Hulle verskaf selfs die posgelde koevert om die kwitansies in te stuur.

  Everbank bied ook 'n klomp ander wonderlike kenmerke wat die meeste banke selfs kan aanraak.

  Ek kan nie glo hoeveel mense nog die baksteen-en-mortelbanke gebruik nie. Ek sien regtig nie die punt nie.

  Groete,

  Randy

 4. 4

  Net om jou beter te laat voel – nee, nie regtig nie.

  Ek sou sê dit is nuwe banktyd, maar die situasie sal nie verbeter nie. Jou enigste regte opsie is om met jou plaaslike bankbestuurder te praat.

  Re die 1400 OTM'e - dit is 1400 tussen die twee banke, nie 1400 nuwes nie, en versprei tussen hoeveel state? En, het jy al ooit 'n Huningdon OTM gesien waar jy woon? Ek het nog nooit een hier gesien nie.

  My persoonlike rekeningebank is ook by 'n Sky. Dit is al drie of vier keer verkoop sedert ek daar was. Ek het nog nooit 'n probleem gehad nie, maar ek gebruik nie kitsbanke nie.

 5. 5

  Ek dink wat werklik ontstellend is, is die UITERS hoë prys van dienskoste. $1.50 tot $1.75 per transaksie? Heck, jy moet 'n minimum van $100 op 'n slag onttrek om daardie suier in die bereik van 1% te kry!

  Hier in Kanada het ons net 'n paar banke wat lekker is, maar daar word al hoe minder OTM'e van elke bank en meer van die onafhanklike OTM's wat oral opduik. Minder bank OTM'e en meer onafhanklikes = meer dienskoste...

  Ek vind myself sê "JA!" kontant-terugbetalings wanneer dit gevra word ten tyde van afhandeling by 'n winkel - geen dom diensfooi nie .... En wat de fok is in elk geval met 'diensheffing'? Dit is 'n GERIEF-heffing. My bank vra my vir diens – net nie regtig seker wat ek daarvoor kry nie...

  Banke en selfoonmaatskappye – die vloek van my bestaan.

  • 6

   Soort van snaaks ... Ek dink ek het dalk nog 'n Royal Bank of Canada-rekening daar bo. As dit nie gesluit was vir fooie nie (wat dit waarskynlik was) ... wie weet, miskien is ek 'n miljoenêr! Veral noudat die loony sterker word as ons bok!

   Amen op die banke en selfoonmaatskappye. Dit blyk dat hoe ouer jy as 'n maatskappy is, hoe slegter word jy om vir die kliënt te sorg! Gooi lugrederye ook daar in.

 6. 7

  @Rick: Ek is 'n groot aanlyn bankier, Rick. Ek dink dis hoekom ek so gestoom het hieroor. Ek het selfs my rekening aanlyn oopgemaak! Dit het hulle nooit 'n sent gekos om my besigheid te hanteer nie.

  @Randy: Goed om te hoor dat hulle jou reg behandel, Randy! Ek gaan 'n rekening by hulle oopmaak.

 7. 8
 8. 9

  Hoe durf jy 'n opmerking maak dat jy hoop die hele Kliëntediens Dept het afgeskaal as gevolg van die samesmelting??? Weet jy, daar is baie van ons wat daar werk wat GRAAG wil hê om julle almal julle fooie terug te gee, maar ons het nie die gesag om dit te doen nie. Daar is honderde mense wat hul werk gaan verloor. Honderde kinders wie se lewenstyl hulle gewoond is, sal dramaties verander. Moet dus nie so 'n opmerking maak nie, want jy kan nie vrede maak met 'n dom klein $1.75 OTM-fooi wat jy in elk geval teruggekry het vir jou klein huilbaby-webwerf nie. Dit is nie kliëntediens se skuld wat u aangekla is nie, en dit is ook nie hul skuld dat dit aanvanklik nie terugbetaal is nie. Wat jy gedoen het om dit terug te kry was goed, maar die harde opmerkings wat jy gemaak het was aan die verkeerde mense gerig. Ek kan jou amper waarborg dat as jy met ENIGE van die verteenwoordigers van die werk praat, hulle vir jou sal sê hulle sal GRAAG jou fooie aan jou teruggee. So voor jy jou mond oor mense laat weet, ken jou feite voor jy mense meer verpletter as wat 'n maatskappy hulle reeds verpletter het. Die meeste mense wat hul werk verloor is al jare daar en dit is nie hul skuld dat jy 'n fooi gehef is wat 'n miljoenêr bankier besluit het om te hef sodat hy ryker kan word nie. Wat jy moes gesê het, was dat jy hoop die mense wat die reëls maak, verloor hul werk. Ons word niks betaal nie en neem soveel misbruik, jou opmerking is geringe misbruik. Hoe sal jy daarvan hou as iemand môre vir jou sê jy het nie meer werk nie? Of as iemand in jou gesin meegedeel is dat 'n ander maatskappy hulle s'n oorneem en hulle sal nie meer nodig wees nie? Dit is 'n harde slag om te neem. Moet dus nie kommentaar lewer op grond van wat jy dink nie, leer die feite voordat jy besluit jy moet ons almal uit 'n werk wens.

  • 10

   Kliënt,

   Die enigste manier waarop 'n maatskappy verander, is van binne. As goeie werknemers slegte werkgewers of slegte maatskappye verlaat, sal dit daardie maatskappy 'n les leer.

   As jy regtig iets daaraan wou doen en jy glo dit is ook onregverdig, dan moet jy eerder weggaan as om so 'n organisasie te ondersteun.

   Jy weet en ek weet dat Sky Bank (en vorige name) 'n groot hoeveelheid geld maak uit arm mense wat fooie en boetes betaal. Dit behoort krimineel te wees ... maar solank hulle lemmings het om hul bes te doen, dink ek sal dinge nie verander nie.

   Doug

 9. 11

  VERLAAT? Dis makliker gesê as gedaan wanneer werk amper nie bestaan ​​waar ek woon nie. Daar is geen poste daar buite wat nie beleid/prosedure het waaroor almal sal saamstem nie. Net omdat jy vir 'n maatskappy werk wat nie perfek is nie, maak jy nie 'n slegte mens nie. En kliëntediens het niks met jou $1.75 te doen nie. Ons het nie daardie fooi opgemaak nie. En ek glo ons betaal almal ook daardie dom fooi. Maar ek moet jou sê, die meeste banke hef dit. En die meeste banke vra jou om jou debiet in die winkel te gebruik. SKY nie, maar Huntington doen. So jy sien, daar is baie polisse wat suig en dis oral waar jy gaan. Ek is seker iemand wat by Walmart werk, kan jou vertel van iets wat daar suig ... so as hulle te veel vra vir 'n item is dit daardie persoon se skuld omdat jy voel jy is afgeruk? Lyk my jy moet beter dinge kry om met jou tyd te doen as om jou oor $1.75 te bekommer en dan om te draai en te wens 'n hele afdeling van meer as 100 om werkloos te wees en in die werkloosheidslyn waarvoor JY belasting betaal!!!!

  • 12

   Kliënt,

   Ek kan dalk my kanse op die belasting waag. Belasting probeer ten minste billik wees oor inkomstereekse (eintlik, dit penaliseer die rykes). Bankfooie penaliseer bloot die middel- en laerklas.

   Dit klink of jy 'n passievolle werknemer is wat omgee vir jou kliënte. Ek hoop jy vind iets beter! Ek doen regtig.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.