Ek het 'n jaar af geneem van konferensies, dit is wat daar gebeur het

airplane.jpg

Die afgelope twaalf maande was die besigste in ons sakegeskiedenis. Ons het ons Martech-publikasie gehermerk, na 7 jaar ons kantore verskuif en ons dienste eerlik van die grond af herbou. Ek het besluit om gedurende die jaar konferensies oor te slaan om op die besigheid te konsentreer. Eintlik het ek die hele tyd nie eers 'n reis na Florida onderneem nie, waar ek graag wil rus en by my ma gaan kuier. (Ma was nie te bly hieroor nie!)

Voor hierdie tydperk het ek op feitlik elke groot bemarkingskonferensie in Noord-Amerika gepraat en ook oorsee gepraat. Eintlik vind een van my gunsteling konferensies nou plaas - Sosiale media bemarkingswêreld. Ek is dol daaroor om op konferensies te praat - dit gee my krag en ek ontmoet baie van u met wie ek digitale verhoudings het, maar nog nooit persoonlik ontmoet het nie. Ek deel graag hoe dit my en my besigheid beïnvloed het.

Slaan oor bemarkingskonferensies - die goeie

Dit is interessant dat ons besigheid 'n paar jaar gelede grotendeels bestaan ​​het uit kliënte van buite die Midde-Ooste. Ons het klante oor die hele kuslyn gehad en 'n paar baie, baie groot handelsmerke. Alhoewel dit goeie werk was, en kusbegrotings goed in die Midde-Ooste spandeer, het ons gesukkel om hierdie verhoudings te handhaaf.

Vandag is al ons kliënte in die Midde-Weste en het ons goeie verhoudings met hulle. As hulle in die moeilikheid beland, spring ek net in die motor en ry om hulle te help. Nie regtig 'n opsie vir buite-kliënte nie. As u dus 'n wonderlike teenwoordigheid tuis wil opbou, is dit nie regtig 'n noodsaaklikheid om bemarkingskonferensies by te woon nie.

Terwyl ek my vriende wat by die konferensie spring aanlyn kyk, het ek gemengde gevoelens. Om die reispyn en die gesinne wat agterbly te kyk, is nie lekker nie. Ek mis nie lughawens nie, ek leef nie meer van my bagasie en die tyd weg van my werk en familie nie.

Het ek gemis leer? Ek sal eerlik wees dat ek niks geleer het by enige groot konferensie wat ek nog nie aanlyn geleer het nie. Trouens, deur op kliëntwerk en hul resultate te konsentreer, het ek waarskynlik meer geleer deur my kop hier in die spel te hou.

Ek vind konferensie-aanbieders vermaaklik, maar die diepte en detail ontbreek my gereeld om hul insig tuis te laat werk. As u op 'n konferensie praat, is dit eintlik u doel ... want dit beteken dat een van die maatskappye in die gehoor u kan huur om met hulle te konsulteer.

Slaan konferensies oor - die slegte

Soos ek hierbo genoem het, het ons kliëntebasis weggedoen van groot handelsmerke en nasionale kliënte. Ek doen nog steeds een projek om mee te werk Dell, maar dit is nie 'n tipiese betrokkenheid vir ons agentskap nie, aangesien ek mede-aanbieder van 'n podcast-reeks is wat binnekort uitgereik word. In werklikheid sal my volgende groot reis na Dell EMC Wêreld. Die geleentheid het egter ontstaan ​​deur 'n kollega wat na Dell gewerk en gereis het, dus ek kan dit nie regtig in hierdie artikel tel nie.

As u nie met groot handelsmerke werk nie, verminder u profiel 'n bietjie in die bedryf. Dit is 'n verskriklike ding om te sê, maar maatskappye in die Midde-Ooste werk nie met agentskappe wat nie met groot handelsmerke werk nie. Gelukkig het ons genoeg groot handelsmerke bygestaan ​​om mense ernstig op te neem in die stad.

Laat ons eerlik wees, maatskappye wat konferensies bywoon, het 'n bemarkingsbegroting. Ernstig genoeg, daar was baie min kwalifikasies vir leidrade op 'n konferensie ... as hul onderneming 'n paar duisend dollar aan 'n konferensiekaartjie spandeer, het hulle besef dat die belegging in bemarking 'n groot belegging was. Ek kon tien besighede op 'n konferensie ontmoet en hulle het almal 'n begroting gehad. Ek kan tien ondernemings tuis ontmoet en een van hulle het 'n begroting. Konferensies is 'n goeie belegging in u verkoopstrategie.

Terwyl ek genoem het dat ek niks by konferensies geleer het nie, was die tyd weg van werk en familie af is gemis. Ek het my aande by die kroeg sien sit met mede-bemarkers opwindend. Ons het dikwels suksesse en mislukkings gedeel wat nie uit 'n toespraak of aanbieding genoem kon word nie, en om die waarhede te hoor, was energiek omdat u geweet het dat u nie alleen in u eie stryd en suksesse was nie.

Slaan konferensies oor - die lelike

Sien u my naam, Douglas Karr, in toplyste gedeel? Sien u my op nasionale podcasts? Sien u my in nasionale webinars? Nope. Terwyl ek ons ​​leserspubliek aanlyn uitgebrei het, hou aan om 'n klomp luisteraars op ons bemarkingsonderhoude, en begin ongelooflik suksesvol Martech-gemeenskap, Ek het 'n ton van die kollig wat ek eens gehad het, verloor.

Ek twyfel nie dat die bywoning van konferensies, die ondersteuning van die konferensies en die drink van drankies by die kroeg saam met my eweknieë my in die kollig gehou het nie.

Die digitale grens is ongelooflik, maar mense is menslik en het steeds kontak met mekaar nodig om 'n onuitwisbare indruk te maak. Alhoewel ek 'n superster vir my hond Gambino is, word ek die afgelope jaar nie in baie van die Top 100's aanlyn gelys nie. Toe ek konferensies bygewoon het, was ek altyd in die Top 25 van my eweknieë.

Dus ... maak dit saak?

Of dit saak maak of nie, hang af van wat u doelwitte is. As dit gaan oor erkenning, dan ja. As dit alles oor ego gaan, dan is dit absoluut ja. As dit gaan oor die werk met groot profielhandelsmerke, dan ja. As dit gaan oor die ontmoeting met leiers in u bedryf, dan ja. As dit gaan oor die leer van u vak? Meh.

Vir my, persoonlik, is die jurie nog nie beskikbaar nie. Ek hou van die kollig, maar ek is nie seker dit het finansieel baie sin gemaak nie. My besigheid is vandag gesonder as wat dit ooit was. En ons maak 'n groot indruk tuis in Indianapolis, en bou 'n ateljee uit in 'n medewerker waar ons jong ondernemings begelei, geleenthede bied aan studente in die stad en baie van die nie-winsgewende ondernemings in die stad help.

4 Comments

  1. 1

    Ten spyte daarvan dat ek meer aanlyn geleer het as by konferensies, hou ek regtig daarvan om na konferensies te gaan en saam met mense te kuier wat die taal van digitale bemarking praat. Ek gaan egter amper nooit na hulle toe nie, want hulle is so vrek duur.

    Miskien as ek genoeg blog oor die onderwerp om 'n aanhang te kry, sou ek BETAAL word om by te woon en te praat, eerder as om die kredietkaart te vee vir die geleentheid om daar te wees.

  2. 2
  3. 4

    Dankie, Doug. 'n Drywer vir my om konferensies by te woon, was nog altyd kwaliteit sprekers. By die baie geleenthede wat ek kies om tuis te bly, het ek duisende dollars gespaar deur net hul boeke te koop – daardie publikasies wat hul paneelwaardigheid verseker het. Natuurlik, hoewel dit nie 'n plaasvervanger vir die werklike ervaring en netwerk is nie ... dit behoort enigeen se oorweging werd te wees. Gevolglik voel ek ek kry 'n ryker en diepgaande hulpbron wat ek oor en oor kan besoek.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.