Eenvoudige kliëntediens

kliëntediens

Glo dit of nie, dit is nie altyd bemarking, blogs, virale boodskappe nie, ens. Soms is dit eenvoudig uitstekende kliëntediens. Ek het 'n fossielhorlosie wat my na aan die hart lê, want my kinders het dit een verjaardag vir my gekoop. Ek hoop dit hou vir altyd. Die battery hou 'n jaar of twee. My battery was 'n paar dae gelede leeg, maar ek het die horlosie aangehad. Klink 'n bietjie dom, maar ek het dit gedoen, want as ek daarna kyk, dink ek aan my kinders ... en as ek aanhou kyk hoe die horlosie stop, sal ek onthou dat ek 'n battery gekry het.

Onder van my werk is Windsor Juweliers (Westekant van Meridian net suid van die sirkel). Ek het nog nooit daar binne gestap nie (hey ... ek is 'n enkele 38-jarige pa, waarvoor het ek juweliersware nodig?), Maar besluit om te kyk of hulle die battery vir my sal installeer.

Toe ek by die voordeur instap, kom 'n lieflike vrou nader en vra of sy my kan help. Ek het haar van die horlosie vertel en sy het dit van my afgeneem en aan my gegee aan 'n horlosie-tegnikus (?) Wat 'n kantoor in die winkel gehad het. Binne enkele minute (ernstig) het hy 'n nuwe battery ingespring, die tyd ingestel, die horlosie skoongemaak en aan my teruggegee. Hy het een van daardie koel juweliersbril gedra en letterlik so vinnig beweeg dat ek skaars kon sien hoe hy dit gedoen het. Ek het net tyd gehad om 'n artikel op die muur te lees wat daarop roem dat mense wat van Indianapolis af verhuis het, steeds net op Windsor vertrou om hul horlosies reg te maak. Ek het geen twyfel.

Bemarking kan u besighede oplewer, maar uitstekende kliëntediens sal dit nooit onderhou nie.

Binne enkele minute het ek die fooi betaal ('n groot $ 9, battery ingesluit) en die winkel gestap. Die vrou wat my groot gemaak het, het my gevra om binnekort terug te kom. Sjoe.

Windsor Juweliers

Ek is nie seker wanneer ek weer 'n juwelier nodig het nie. Al is ek nie, weet u waar ek oor 'n jaar sal wees as my horlosiebattery leeg is!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.