Skaar u klante

01425sz1i19396000
Ou-skool-skakelbordoperateurs

By 'n onlangse oproep na 'n groot telekommunikasiemaatskappy, wat ek nie sal noem nie (hul logo lyk soos 'n blou ster)

Ek was verlief op my kliëntediensverteenwoordiger? skokkend, ek weet.

Gedurende die hele oproep noem sy eintlik wat ek wil hê, en sy sê dinge soos: 'dit is die saak wat die meeste van my klante soos ", en" laat ek met die bestuurder praat om te kry us 'n beter ooreenkoms ", en" Ek verstaan ​​u frustrasie, ek weet nie hoekom nie hulle doen dit". Aanvanklik was dit miskien nie vanselfsprekend nie, maar sy het gepraat asof sy aan my kant was. Ek het gevoel asof ek 'n (wo) man aan die binnekant het, 'n mol, 'n vriend wat diep in die kliëntediensafdeling ingedring het en net gewag het op my oproep om ons kappertjie te voltooi.

Eenvoudig, sy het my by gehad us. Ou-skool-skakelbordoperateurs

Te gereeld is ons interaksie met kliëntediensverteenwoordigers teenstrydig en gevul met negatiewe resultate. Dit lyk asof hierdie verkoopsverteenwoordiger regtig omgee vir my situasie. Sy wou my suksesvol by iets aanmeld en my daaroor goed laat voel. Dit was ook geen geringe transaksie nie. Ek het van my satellietdiens na gevorderde digitale TV oorgegaan. Sy was baie behulpsaam om my opsies te verduidelik en te luister na wat ek haar vertel het. Nie een keer tydens die oproep was ek bang dat sy nie geluister het na wat ek wou hê nie, of dat sy nie sou respekteer wat ek moes sê nie.

Die eerste les hier is dat kliëntediens gaan oor die luister na u klante, en probeer om 'n (wedersyds) voordelige oplossing vir 'n probleem te bied. Hierdie verteenwoordiger het my probleem met genade, intelligensie en binne minder as 'n halfuur opgelos! As net alle kliëntediensverteenwoordigers so was, sou ek nie van Dish Network (whoops!) Na AT&T (double whoops !?) oorgeskakel het nie.

Die groter les is dat my ervaring - my gebruiker ervaring - met hierdie kliëntediensverteenwoordiger het ek my algemene persepsie van die onderneming verbeter. Alhoewel ek nog geen kontak met 'n werklike produk gehad het nie, is my gebruikerservaring al positief. Onthou, dit maak nie saak hoe goed u produk is nie - as die ervaring om sleg na die produk te kom sleg is, wil mense nie eers probeer nie.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.