SoekbemarkingInhoud bemarking

SEO-mite: moet u ooit 'n bladsy wat hoog aangeskryf is, opdateer?

'N Kollega van my het my gekontak wat 'n nuwe webwerf vir hul kliënt ontplooi het en my raad gevra. Hy het gesê dat 'n SEO konsultantt wat saam met die maatskappy werk, het hulle aangeraai om te verseker dat die bladsye waarvoor hulle rangskik nie verander word nie, anders verloor hulle hul ranglys.

Dit is onsin.

Die afgelope dekade help ek sommige van die grootste handelsmerke ter wêreld om inhoudstrategieë te migreer, te ontplooi en op te stel wat organiese rangorde as 'n primêre kanaal van vooruitsigte en voorstelle insluit. In elke scenario het ek die kliënt gehelp om bladsye en gepaardgaande inhoud op 'n aantal maniere te optimaliseer:

  • samesmelting - As gevolg van hul inhoudsproduksiemetodologieë, het kliënte dikwels 'n verskeidenheid bladsye met 'n slegte rangorde wat grotendeels dieselfde inhoud gehad het. As hulle 12 sleutelvrae gehad het; byvoorbeeld oor 'n onderwerp ... hulle skryf 12 blogposte. Sommige het goed geplaas, die meeste nie. Ek sou die bladsy herontwerp en dit met alle sleutelvrae optimaliseer in 'n goed georganiseerde volledige artikel. Ek herlei alle bladsye na die een wat die beste posisie behaal, verwyder die ou bladsye en kyk hoe die bladsy die hoogte inskiet. Dit is nie iets wat ek een keer gedoen het nie ... ek doen dit heeltyd vir kliënte. Ek doen dit eintlik hier op Martech Zone, Ook!
  • struktuur - Ek het die hele tyd bladsye, opskrifte, vetgedrukte sleutelwoorde en nadruklike etikette geoptimaliseer om bladsye beter te organiseer vir 'n uitstekende gebruikerservaring. Baie SEO-konsultante sal ineenstort om 'n ou bladsye na 'n nuwe te herlei en sê dat dit sou gebeur verloor van sy gesag wanneer dit gewysig word. Ek het dit weer en weer op my eie webwerf gedoen toe dit sinvol was en dit werk elke keer as ek dit intelligent gedoen het.
  • inhoud – Ek het opskrifte en inhoud absoluut herbewoord om meer boeiende, bygewerkte beskrywings te verskaf wat meer aanloklik is vir besoekers. Baie selde verminder ek die aantal woorde op die bladsy. Meer dikwels werk ek daaraan om woordtelling te verhoog, bykomende afdelings by te voeg, grafika by te voeg en video by die inhoud in te sluit. Ek toets en optimaliseer deurentyd metabeskrywings vir die bladsye om beter deurklikkoerse vanaf die resultatebladsye van die soekenjin te probeer kry.

Glo my nie?

'N Paar weke gelede het ek geskryf hoe identifiseer SEO-geleenthede om die ranglys te verbeter en het gesê dat ek geïdentifiseer het inhoudsbiblioteek as 'n uitstekende geleentheid om bykomende ranglyste te kry. Ek beklee die 9de plek vir my artikel.

Ek het die artikel volledig hersien en die titel van die artikel, die metatitel, die metabeskrywing bygewerk en die artikel verbeter met 'n paar opgedateerde advies en statistieke. Ek het al my kompetisies se bladsye nagegaan om te verseker dat my bladsy beter georganiseerd, op datum en goed geskryf is.

Die resultaat? Ek het die artikel van posisie 9de tot posisie 3de!

inhoudsbiblioteekranglys

Die impak hiervan was dat ek het die bladsyaansig verdubbel gedurende die vorige tydperk van organiese verkeer:

inhoudbiblioteekanalise

SEO gaan oor gebruikers, nie algoritmes nie

Jare gelede is dit was moontlik is om algoritmes te speel, en u kan u posisie vernietig deur veranderinge aan te bring in u rangorde, omdat algoritmes baie meer afhanklik is van bladsyeienskappe as die gedrag van gebruikers.

Google gaan voort om die soektog te oorheers omdat hulle die twee versigtig weef. Ek sê gereeld vir mense dat bladsye vir die inhoud geïndekseer sal word, maar volgens hul gewildheid ingedeel word. As u albei doen, skiet u u rang die hoogte in.

Om ontwerpe, struktuur of die inhoud self te laat stilstaan, is 'n seker manier om u posisie te verloor, aangesien mededingende webwerwe beter gebruikerservarings met meer innemende inhoud ontwikkel. Algoritmes beweeg altyd in die rigting van u gebruikers en die gewildheid van u bladsy.

Dit beteken dat u moet voortgaan om te werk aan die optimalisering van die inhoud en ontwerp! As iemand wat gehuur word om kliënte deurentyd te help met die optimalisering van soekenjins, fokus ek altyd op die kwaliteit van die inhoud en die gebruikerservaring in die algoritmes.

Natuurlik wil ek die rooi tapyt uitrol na soekenjins met beste praktyke op die werf en bladsy ... maar ek sal daarin belê die verbetering van die gebruikerservaring elke keer as u bladsye onveranderd laat uit vrees of posisie verloor.

Moet u 'n bladsy opdateer wat hoog aangeskryf is in die resultate van soekenjins?

As u 'n SEO-konsultant is wat u kliënte aanraai om nooit hul inhoud met 'n hoë posisie op te dateer nie ... Ek glo dat u nalatig is om u te help om beter besigheidsresultate te behaal. Elke maatskappy moet hul bladsy-inhoud op datum hou, relevant, oortuigend en 'n verbeterde gebruikerservaring bied.

Goeie inhoud gekombineer met 'n uitstekende gebruikerservaring sal u nie net help nie rang beter, dit sal ook lei tot meer omskakelings. Dit is die uiteindelike doel van inhoudbemarking en SEO-strategieë ... om nie die algoritmes te probeer tem nie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.