Werk u te veel ure tuis? 'N Maklike manier om te stop ...

pluginVanaand het ek my kragtoevoer vir my skootrekenaar by die werk gelos. Ek het twee kragbronne gehad (nog 'n goeie ding om te doen ... koop altyd 'n ekstra!), Maar een van die twee het onlangs op die spel gegaan.

Terwyl ek hierdie boodskap skryf, het ek 2 uur en 15 minute oor om werk te verrig. Natuurlik het ek ander rekenaars in die huis, maar niks werk goed nie, want u eie skootrekenaar is ingestel soos u gewoond was. Vanaand jaag ek na:

  1. Hersien die kode wat 'n firma aan my gestuur het om my te begelei of dit spaghetti-kode is en wat die moeite werd is om te herwin.
  2. Beoordeel 'n PHP-wedstryd wat was verskuldig gister.
  3. Lees 'n paar bladsy-uitlegte wat deur Stephen voltooi is vir 'n projek waaraan ons werk.
  4. Gaan voort om sommige van my te verbeter WordPress plugins.
  5. Gaan voort met 'n bietjie Wenke van die blog.

En daar het jy dit ... nou het ek nog 2 ure oor nadat ek hierdie boodskap geskryf het! Die wenk is dus: laat u kragtoevoer by die werk! Dit sal u ure om u werk tuis te voltooi, beslis beperk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.