Short.io: 'n verkorte URL-URL vir wit etikette

URL-korter - Short.io

Vir 'n geruime tyd is ek aangemeld met 'n diens om my URL's te verkort, maar die koste van die stelsel was redelik duur. Die gebruik van my eie subdomein kos baie meer in hul prysmodel. In werklikheid het ek meer betaal vir hul URL-verkortingsrekening as wat ek vir hele bemarkingsplatforms gehef word.

Ek kon 'n gratis weergawe gebruik het waar my domein nie aangepas was nie, maar ek wou hê dat mense die URL wat ek versprei vertrou en herken ... in hierdie geval gaan.martech.zone. Die bekendmaking van 'n algemene URL is 'n rooi vlag vir baie sekuriteitsbewuste individue.

Dit het net 'n paar minute geneem om tientalle gereedskap aanlyn te vind, en Kort.io het dadelik uitgestaan. Ek kan die korter met my eie subdomein wit etiketteer - selfs onder hul gratis rekening! Nie net dit nie, hulle het eintlik 'n manier om van die ou korter af te trek as u nie u data kan uitvoer en invoer nie ... ook gratis.

url-verkortingspaneelbord

Met Short.io kan u dit dinamies laat produseer, of u kan net 'n nommer en outomatiese inkrement vir u laat gebruik. U kan ook die slak aanpas soos u wil, as u ook wil.

'N Belangrike kenmerk is ook Google Analytics-veldtogopsporing. 'N Goeie manier om 'n URL-verkorting te gebruik, is om die totale lengte van 'n lang URL te verminder, waar u ook u UTM-navraagstring ingesluit het. Met Short.io maak dit alles deel uit van die opsies op u verkorte URL met 'n mooi skoon koppelvlak.

utm-veldtogopsporing

Laastens bied Short.io ook 'n WordPress Plugin om u skakels outomaties te verkort met behulp van hul API. Regtig lekker funksie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.