Deel, stoor en vind met Trunk.ly

sosiale webmerk vir boekmerke

'N Paar weke gelede het ek ingeskryf vir Trunk.ly. Stel jou voor dat jy Delicious of Diigo met Twitter kombineer ... dis Trunk.ly! Eintlik stel u al u aanlynrekeninge op met Trunk.ly en vind en indexeer elke skakel wat u plaas. Ek waardeer alles wat my 'n paar minute per dag spaar en dit is 'n groot tydbesparing.

Toe ek dink dat Delicious sy deure gaan sluit (voordat hulle teruggetrek is), het ek al my boekmerke oorgeskakel na Diigo. Die probleem is natuurlik dat ek elke skakel moet merk, stoor en deel. Trunk.ly neem die boekmerkstappe deur bloot my plasings op LinkedIn te monitor, Twitter, Facebook, Quora, Tumblr, Posterous, Instagram, Google Reader, RSS-feeds en meer!

stam s

Twee bykomende funksies is fantasties ... Trunk.ly kyk na video's en beelde van elke skakel in die ooreenstemmende artikel. Trunk.ly plaas dit ook alles in 'n sterk geïndekseerde boekmerkdatabasis. Om na my boekmerke te soek, is so eenvoudig soos om "van: douglaskarr" in te tik met my soekterm. Trunk.ly bied ook 'n sindikaatstroom van u skakels as u dit elders wil publiseer of mense wil inteken op u skakels.

As u nie al die geraas en onsin op sosiale media waardeer nie, laat Trunk.ly u ook toe om eenvoudig iemand te volg en die skakels te kry wat hulle deel. Dit maak nogal 'n bietjie geraas uit met die luidrugtiger sosiale mense daar buite!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.