Onafhanklikheidsdag (van Billy Mays, ShamWow en HeadOn)

Die televisie is gereeld in ons huis aan, maar dit is gewoonlik agtergrondgeraas. As ek wel televisie kyk, is dit gewoonlik die Discovery Channel. Vandag is 'n weekdag, so ek het 'n paar keer op die kanale rondgeswerf. Na 'n rukkie het ons net 'n film gehuur. Hier is drie redes waarom:

ShamWow

Ek hoop dat hierdie man skeel trek omdat iemand hom in die oë gesteek het.
18106400id2

Kop Aan

Selfvoorgeskryf nadat u hul advertensie 47 keer gesien het.
kop

Billy Mays

Die enigste ding wat hierdie man moet verkoop, is hare en baardkleurstof.

Verskriklike advertering is bloot manipulasie, nie bemarking nie. Ek weet nie wat my meer steur nie - hierdie advertensies of die feit dat dit moet werk.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.