SEOmoz stel moeder van alle SEO-programme vry

seomoz

Ek is 'n groot aanhanger van Rand Fishkin en SEOmoz. Dikwels hoor ek geruis in die Search Engine Optimization-industrie oor SEOmoz wat reg is of verkeerd is ... maar ek het nog nie gesien dat een enkele organisasie soveel hulpbronne, professionele persone, hulpmiddels en toetse met betrekking tot SEO vergader nie.

Rand self is nog 'n rede waarom ek van SEOmoz hou. Onlangs, toe ek 'n bisarre neiging met een van my kliënte se webwerwe op hul bladsye (miljoene) bladsye ontdek, het dit 'n tydjie na die werk geneem om 'n powwow by ons te hê. Hy het geduldig geluister, opgevoed en ons gehelp om 'n toetsplan op te stel. Hy het ook baie van ons vermoede bevestig. Nogal onbaatsugtige ou! Ek is 'n blote PRO-lid en het nooit gehuiwer om te help nie.

seomoz -app

SEOmoz toets nou 'n webtoepassing vir organiese soeke om u pogings tot optimalisering van soekenjins op te spoor. In die verlede het SEO-ouens soos ek 'n kombinasie van SEOmoz-gereedskap, Webmasters, Analytics, Authority Labs, Majestic SEO, en Semrush om 'n aantal veranderlikes op te spoor:

  • Mededingende rang - die waarneming van die organiese mededingers.
  • Sleutelwoordrang - die waarneming van ons ranglys van sleutelwoorde en die dop van vordering.
  • CTR en omskakelings - monitering van klik-tariewe op ons bladsye en omskakeling van besoekers na klante.
  • Back - om te monitor wie na ons skakel en die sterkte van die webwerwe.
  • Kruiptoetse - ontleding van bladsye en werwe om te verseker dat die inhoud vir die soekenjins geoptimaliseer word.

SEOmoz gaan voort om my verwagtinge as opvoedkundige hulpbron te oortref. Hul gevorderde opleidingsvideo's, gereedskap en uitnemendheid as diensverskaffer verbeter steeds. Registreer vir SEOmoz vir 'n jaar en as u 'n enkele SEOmoz-byeenkoms bywoon, kan dit u organisasie betaal. As u 'n agentskap is wat u ontwerpaanbiedinge wil uitbrei na soektogte, is SEOmoz 'n moet.

Baie geluk aan Rand en sy organisasie met hierdie fantastiese toevoeging. Ek sien daarna uit om die uitgebreide funksionaliteit gedurende die volgende jaar te sien. En ek hou al my eerste veldtogte daarin dop! As u dit in aksie wil sien, het SEOmoz verskeie webinars geskeduleer vir die PRO-toepassing, registreer nou.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.