SEO versus nuwe SEO

nuwe seo

SEO is dood. Ek het dit al meer as 'n jaar gelede gesê en ek het nog steeds 'n paar kwaai SEO mense wat elke week kommentaar lewer op die berig. Google het voortgegaan om die SEO-speletjies wat mense speel, uit te druk om die ranglys van hul kliënte te speel - en baie van hulle ly vandag nog onder die gevolge. Diegene van ons wat ons kliënte vroeg uit die vuur gehaal het, het redelik goed gevaar.

Ek het gemengde gevoelens oor hierdie infografiese posisie van Positionly. Alhoewel ek nie met een van die woorde saamstem nie Nuwe SEO strategieë, het ek regtig 'n moeilike tyd om dit te bel Laai nuwe tarief or SEO strategieë hoegenaamd nie.

Dit is nie Nuwe SEO.

Dit is aanlyn-, inhoud- en sosiale strategieë wat lank getoets is voordat SEO deur Google doodgemaak is. Ek hoop wel dat SEO-beroepslui die strategieë leer wat Posisioneel dokumente hier goed om ware betrokkenheid en omskakelings na hul handelsmerk te bevorder. Ek is nie optimisties nie, gegewe die weeklikse SPAM wat ons kry van professionele persone wat waarborgranglys, Al is.

Die aanbevelings in hierdie infografiese tekort skiet nie omdat dit ook nie mediums en die ontploffing van mobiele rekenaars is nie. Om strategieë via verskillende mediums, kanale en strategieë (witboeke, e-boeke, infografika, video) aan te bied, is noodsaaklik om deesdae aandag te trek met u aanlynbemarking. En dit alles word in u soektog sigbaar.

Ek vertel mense dat SEO 'n wiskundeprobleem is, en dat mense wat wiskundig is, baie sterk is vir die bedryf. Bemarking is egter 'n menslike probleem en verg menslike oplossings. Baie hiervan Laai nuwe tarief strategieë is baie buite die vermoëns van SEO-professionele persone waarmee ek in die verlede gewerk het.

seo-bemarking-2013-infografie

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Hallo Douglas!

    Wat 'n baie interessante en nuttige plasing het jy hier gekry. Ek moet sê dat ek iets nuuts geleer het uit die infographic wat jy hier gedeel het. Ek sal beslis hierdie plasing van jou met my vriende deel en ek sien regtig daarna uit om meer van jou nuutste artikels te lees.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.