Dit is tyd om u oorlogsgesig aan te trek

oorlogsgesig

Daar is 'n verskil tussen 'n verkoopspersoon en 'n nader. Ek glo ek is wonderlik verkoopsman, maar 'n verskriklike nader. Ek weet dat ek baie groot verlowings verkoop het, maar ek was nog nooit die man wat daarop aangedring het nie ink (die kontrakondertekening). Ek hou nie daarvan om die kontrakgrootte terug te druk of die druk toe te pas vir 'n vooruitsig om vroeër te onderteken nie. Gelukkig word ek omring deur talent by my werk wat die geleenthede geniet.

Ons sluiters kan vinnig die geleenthede met 'n kliënt, die voordele van ons aansoek, besef en die nodige druk toepas om die verkoop te voltooi. Dit mag na manipulasie klink - ek stem saam as ek nie dink dat ons die sukses van ons kliënte werklik verander nie.

Ons het geïdentifiseer dat hoe groter die opbrengs en hoe gouer ons begin, hoe vinniger die opbrengs op ons belegging - so ons is albei gelukkig op lang termyn. Ons het ook die teenoorgestelde geïdentifiseer - ons kleiner klante benodig die meeste aandag en die resultate kom nie so gou nie. 'N Groot kliënt kan die waarde binne weke sien, en die klein kliënt kan maande duur.

Met die gewig van 'n resessie ten volle, word ons uitgedaag met maatskappye wat dollars het om die jaar te sluit, maar hulle moet regtig gedwing word om ons met hul belegging te vertrou. Maatskappye spandeer eerder glad nie en waag geen groei as om geld te spandeer met die moontlikheid om dit te verloor nie.

Dit is wanneer u 'n nader. 'N Nader nie kap pryse om die uitverkoping te kry, trek hulle hul oorlogsgesig en daag die vooruitsig uit om die uitverkoping te sluit.

Hierdie week het ek dit in aksie gesien. Ons het gewerk met 'n vooruitsig wat absoluut voordeel sou trek uit ons blogplatform, maar hulle het hul voete gesleep met die ondertekening. Die kontrakgrootte is 'n fraksie van hul algehele begroting, dus dit is nie saak nie. Die opbrengs op belegging sal baie keer meer wees as hul ander pogings.

Ons nader sit op syne oorlogsgesig en gaan veg. Hy het hul huidige strategie nagevors en die vooruitsig herinner dat hulle al baie tyd en energie in 'n strategie belê het wat hulle geen resultate opgelewer het nie ... nada ... en dat ons die verskil was. Die nader het die gesprek met die regte vraag, "Wil u voortgaan met u mislukte strategie, of saam met ons in 'n wenstrategie belê?" Naby!

Klink hard, maar dit is moeilike tye. Maatskappye tap tans hul begrotings vir 2008 op, sodat u kan voel dat verkope na u kant toe kom en dat die resessie nie 'n groot probleem is nie.

In 2009 moet u u oorlogsgesig aansien omdat u sal moet veg vir begrotingsgeld wat miskien nie eers bestaan ​​nie! Sorg dat u sluiters in diens neem - nie verkopers nie - en dat u ongeskonde kan uitkom. Die talent van ons verkoopspersoneel is 'n groot deel van ons huidige rekordgroei en sal ons in 2009 voortgesette groei bied.

6 Comments

 1. 1
  • 2

   Liggaamswapens sal nie help om 'n uitverkoping te sluit nie, SBM! Ek wil nie hê 'n vooruitsig moet bang of geïntimideer word nie. Vrees is 'n verlammende emosie – veral op besighede.

   Inteendeel, ek wil hê hulle moet gerus wees. Die probleem wat ons met hierdie ekonomie sien, is dat besighede terughou – selfs wanneer dit in hul beste belang is om vorentoe te beweeg. Verkope moet deur daardie vrees veg.

   Dankie dat jy bygedra het tot die gesprek.

 2. 3

  Sjoe dit is wonderlik om iemand te hoor praat oor besigheid in die REGTE wêreld. Al wat ek hoor is Twitter hierdie, en FriendFeed dat, en bemarking via sosiale media-webwerwe. Gee my 'n blaaskans, meeste sake-eienaars is net te besig om te Twitter, as maatskappye met 'n produk om te verkoop, moet jy die verkoopsproses van die een kant tot die ander verstaan, en dit sluit sluit in, en toemaak is 'n kuns, waar jy kan nie bang wees nie. Onthou, die ergste wat hulle ooit kan sê is nee, en dit is net nog een nee nader aan JA!!!!

  Preston Ehrler

 3. 5

  My vraag aan al die bemarkingsguru's, insluitend Seth Godin, is wat kan gedoen word om jou produk te bemark wat die klein tot middelgroot plaaslike besigheid sal bereik? Nou, laat ek jou 'n bietjie agtergrond oor my gee, ek het ongeveer 17 jaar in die finansiëledienstebedryf in NYC gewerk. My werk was spesifiek om geld in te samel en dit te bestuur. Ek het 'n bestuurde miljoene ingesamel via twee weë: Die aanbied van seminare vir individuele beleggers, en koue-oproepende bestuurders van maatskappye wat in die openbaar verhandel word. My grootste rekening was 45 miljoen ... geen grap nie. Nou het ek 'n webontwerpmaatskappy wat webwerwe ontwerp wat sowat $3,000 XNUMX en hoër kos. Wat sal die raad wees wat my in staat sal stel om meer sake-eienaars te ontmoet en te sluit? Ek het probeer betaal per klik, nutteloos. Sosiale media netwerke ... ja reg, dit is wat ek noem G to G (Guru to Guru). Cold-calling het byna al my kliënte gebring, behalwe mond-tot-mond. Gee my 'n nuwe en vars inslag ….

 4. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.