Dit is tyd om u oorlogsgesig aan te trek

oorlogsgesig

Daar is 'n verskil tussen 'n verkoopspersoon en 'n nader. Ek glo ek is wonderlik verkoopsman, maar 'n verskriklike nader. Ek weet dat ek baie groot verlowings verkoop het, maar ek was nog nooit die man wat daarop aangedring het nie ink (die kontrakondertekening). Ek hou nie daarvan om die kontrakgrootte terug te druk of die druk toe te pas vir 'n vooruitsig om vroeër te onderteken nie. Gelukkig word ek omring deur talent by my werk wat die geleenthede geniet.

Ons sluiters kan vinnig die geleenthede met 'n kliënt, die voordele van ons aansoek, besef en die nodige druk toepas om die verkoop te voltooi. Dit mag na manipulasie klink - ek stem saam as ek nie dink dat ons die sukses van ons kliënte werklik verander nie.

Ons het geïdentifiseer dat hoe groter die opbrengs en hoe gouer ons begin, hoe vinniger die opbrengs op ons belegging - so ons is albei gelukkig op lang termyn. Ons het ook die teenoorgestelde geïdentifiseer - ons kleiner klante benodig die meeste aandag en die resultate kom nie so gou nie. 'N Groot kliënt kan die waarde binne weke sien, en die klein kliënt kan maande duur.

Met die gewig van 'n resessie ten volle, word ons uitgedaag met maatskappye wat dollars het om die jaar te sluit, maar hulle moet regtig gedwing word om ons met hul belegging te vertrou. Maatskappye spandeer eerder glad nie en waag geen groei as om geld te spandeer met die moontlikheid om dit te verloor nie.

Dit is wanneer u 'n nader. 'N Nader nie kap pryse om die uitverkoping te kry, trek hulle hul oorlogsgesig en daag die vooruitsig uit om die uitverkoping te sluit.

Hierdie week het ek dit in aksie gesien. Ons het gewerk met 'n vooruitsig wat absoluut voordeel sou trek uit ons blogplatform, maar hulle het hul voete gesleep met die ondertekening. Die kontrakgrootte is 'n fraksie van hul algehele begroting, dus dit is nie saak nie. Die opbrengs op belegging sal baie keer meer wees as hul ander pogings.

Ons nader sit op syne oorlogsgesig en gaan veg. Hy het hul huidige strategie nagevors en die vooruitsig herinner dat hulle al baie tyd en energie in 'n strategie belê het wat hulle geen resultate opgelewer het nie ... nada ... en dat ons die verskil was. Die nader het die gesprek met die regte vraag, "Wil u voortgaan met u mislukte strategie, of saam met ons in 'n wenstrategie belê?" Naby!

Klink hard, maar dit is moeilike tye. Maatskappye tap tans hul begrotings vir 2008 op, sodat u kan voel dat verkope na u kant toe kom en dat die resessie nie 'n groot probleem is nie.

In 2009 moet u u oorlogsgesig aansien omdat u sal moet veg vir begrotingsgeld wat miskien nie eers bestaan ​​nie! Sorg dat u sluiters in diens neem - nie verkopers nie - en dat u ongeskonde kan uitkom. Die talent van ons verkoopspersoneel is 'n groot deel van ons huidige rekordgroei en sal ons in 2009 voortgesette groei bied.

6 Comments

 1. 1
  • 2

   Liggaamsrusting sal nie help om 'n uitverkoping te sluit nie, SBM! Ek wil nie hê dat 'n vooruitsig bang of geïntimideer moet word nie. Vrees is 'n verlammende emosie - veral by ondernemings.

   Inteendeel, ek wil hê hulle moet gerusgestel word. Die probleem wat ons met hierdie ekonomie sien, is dat ondernemings terughou - selfs al is dit in hul beste belang om vorentoe te beweeg. Verkope moet deur daardie vrees veg.

   Dankie dat u bygevoeg het tot die gesprek.

 2. 3

  Dit is wonderlik om iemand te hoor praat oor sake in die REGTE wêreld. Al wat ek hoor is Twitter dit, en FriendFeed dit, en bemarking via sosiale media-webwerwe. Gee my 'n blaaskans, die meeste sake-eienaars is net te besig om te Twitter, aangesien maatskappye met 'n produk om te verkoop, moet u die verkoopproses van die een einde na die ander verstaan, en dit sluit sluiting en sluiting is 'n kuns waar u kan nie bang wees nie. Onthou, die ergste wat hulle ooit kan sê, is nee, en dit is net een meer nader aan JA !!!!

  Preston Ehrler

 3. 5

  My vraag aan al die bemarkingsghoeroes, insluitend Seth Godin, is wat gedoen kan word om u produk te bemark wat die klein tot middelgrootte plaaslike onderneming sal bereik? Laat my nou 'n bietjie agtergrond vir my gee. Ek werk ongeveer 17 jaar in die finansiële sektor vir NYC. My taak was spesifiek om geld in te samel en te bestuur. Ek het miljoenes bestuur deur middel van twee maniere: die aanbied van seminare vir individuele beleggers en bestuurders van beursgenoteerde ondernemings. My grootste rekening was 45 miljoen ... geen grap nie. Nou het ek 'n webontwerponderneming wat webwerwe ontwerp wat ongeveer $ 3,000 en meer kos. Wat sou die raad wees wat my in staat stel om meer sake-eienaars te ontmoet en toe te maak? Ek het betaal per klik probeer, nutteloos. Sosiale media netwerke ... ja, dit is wat ek G to G (Guru to Guru) noem. Koudoproepe het byna al my klante gebring, behalwe mondeling. Gee my 'n nuwe en vars inslag ...

 4. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.