Op soek na: aanlyn e-posvoorskou-instrument

Het u al opgelet hoeveel e-poskliënte beelde blokkeer en die alternatiewe teks vertoon? Ek is nuuskierig of iemand dit werklik gesien het met behulp van JavaScript of Server-side scripting. Ek wil graag 'n hulpmiddel wat dit doen, help. Met verloop van tyd is ek seker dat ek so 'n bladsy kan ontwikkel ... ek het eintlik vanaand begin speel. Hier is 'n funksie wat al u beelde op 'n bladsy verwyder:

funksie vervang () // verwyder beelde
{
var imgs = document.getElementsByTagName ('img'); // skikking
vir (var i = 0; i> imgs.length; i ++) // lus
{
imgs [i] .src = ""; // stel die beelde op niks
}
}

Dit is redelik eenvoudig Javascript. Die eerste ding wat ek doen, is om 'n verskeidenheid van die beelde in te versamel HTML. 'N Skikking is 'n groep items. Ek het die javascript aangesê om elke element met 'n img-tag te kry. (Dit is hoe u beelde in HTML vertoon). Vervolgens loop ek 'n loop deur die skikking deur te sê dat dit met die eerste item (= 0) moet begin, gaan na soveel items wat daar is (beeldlengte) en voeg dit by wanneer die lus klaar is om na die volgende item te gaan. (i ++).

Wat basies gebeur, is dat die skikking die ligging van elke prent op die bladsy versamel, deur die lusse loop en elkeen op niks stel nie. Wat ek regtig hiermee wil doen, is om die prentjie te verwyder, maar eintlik 'n alternatiewe teks te vertoon - net soos 'n e-poskliënt dit sou doen. Ek wil ook graag ander tafel- en div-elemente verwyder om dit weer te gee soos dit in baie mobiele kliënte lyk. Dit sou die opmaak van die ingeboude styl en die opmaak van lettertipes vervang.

Het iemand so iets gesien of gebou? Stuur vir my 'n aantekening in my kontakvorm. As dit in C # of veral JavaScript staan, kan dit selfs iets wees wat ek mag mag koop. Die voordeel van JavaScript is dat dit dinamies uit- en aan kan skakel - 'n wonderlike funksie! Intussen sal ek self daaraan voortgaan!

9 Comments

 1. 1

  Dit sou 'n baie eenvoudige Greasemonkey-javaskrip wees

  Jy is amper daar, voeg net die alt-tag in as die volgende broer of suster.

  plaas dit dan op usercripts.org 🙂

  U kan ook Greasemonkey gebruik vir XPI of wat dit ook al genoem word om dit 'n behoorlike selfstandige Firefox-uitbreiding te maak.

 2. 2

  Hallo Doug,

  Die Web-ontwikkelaar werkbalk het 'n instrument om dit spesifiek te doen, genaamd "Vervang beelde met alt-eienskappe". Dit doen presies wat u wil gratis!

  Dit het 'n toeganklikheidskwessie op u webwerf veroorsaak. As u beelde afskakel, word swart teks op 'n swart agtergrond gelaat, en daarom sal almal wat op die internet navigeer sonder om foto's aan te lees, nie u plasings lees nie!

  en bygevoeg:

  .post { background-color:#fff; }

  moet dit egter oplos sonder om u tema deurmekaar te maak.

  • 3

   Goeie vonds en vang, Phil! Baie dankie. Ek gaan hierdie byvoeging bietjie dieper verdiep, aangesien ek van die funksies op 'n bladsy eerder as in die blaaier self nodig het. Baie koel!

   (Ek het ook my posklas bygewerk - dankie dat u dit daarop gewys het!)

 3. 4

  Op Agency.com gebruik ons ​​'n produk genaamd pvIQ van Pivotal Veracity (http://pivotalveracity.com/solutions/pvIQ.php) wat 'n groot hulp met u probleem is. Ons stuur ons toets-e-posse na ons verskillende ISP-toetsrekeninge en haal dan pvIQ jpgs van die weergawe-e-posse uit elk van die rekeninge, soos dit in verskillende blaaiers sou verskyn. Dit bespaar ons enorme hoeveelhede tyd, want al wat ons hoef te doen is om na die resulterende JPG's te kyk. Ek sal dit aanbeveel.

  • 5

   Hallo Mark,

   Pivotal Veracity het ongelooflike instrumente! Ek weet dat hulle onlangs ook 'n API van stapel gestuur het. Ek probeer iets eenvoudiger doen, net 'n 'vinnige' voorkoms wat nie nodig het om die e-pos uit te stuur nie. Stel jou net 'n knoppie voor om te klik en jy kan navolg hoe dit sou lyk, net om die vrugte wat laag hang te versorg.

   Doug

   • 6

    Hi,

    Ek het al 'n rukkie nie hierna gekyk nie, so ek kan verkeerd wees, maar verander die portale nie hul sagteware vir die lewering van e-pos nie? As hulle dit doen, sou ek dink dat u voortdurend inhaal as u u eie toetssoftware sou gebruik. Daarom gebruik ons ​​pvIQ: dit stuur ons presies wat die portaal sou lewer.

    Merk

    • 7

     Jy is heeltemal korrek. My denke is bloot die ontwikkeling van 'n 'vinnige en vuil' voorskou wat iemand kan uitvoer voordat hy na iets soos pvIQ stuur ... dinge soos Alt-tags en mobiele voorskou (tabelle verwyder, ens.). Ek wil beslis nie probeer om tred te hou met die gemors daar buite met e-poskliënte nie! Die mense by Pivotal Veracity is die voordele daarvoor!

     Doug

 4. 8

  Iets soos hierdie?

  var showImages = false;
  function toggleImages() {
  var imgs = document.getElementsByTagName("img");
  for (var i=0;i

 5. 9

  Ek dink 'n moontlike nuttige toevoeging tot u idee sou die vermoë wees om 'n voorbeeld van die e-pos te sien op dieselfde manier as wat gewilde e-poskliënte doen. Dit sal tyd neem en ondersoek instel na hoe elkeen dit doen (watter elemente hulle stroop, inlaat, ens.).

  U bou 'n reeks filters om van te kies. Sê, 'n Gmail-filter, Yahoo Mail, Outlook (PC, Mac, ens.) Filters, ens. Dus, in plaas daarvan dat u proefrekeninge vir elke diens onder die son hoef te hê, kan u relatief vinnig deur die voorskoue van elkeen gaan.

  ... miskien het ek te veel gesê ... 😉

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.