'N Geheim vir die bouowerheid en die bevordering van u blog

linkedin antwoordeEk het al voorheen geskryf oor hoe nuttig dit is Google Alerts is as 'n strategie vir reputasiebestuur. Hier is 'n goeie wenk vir u om gesag vir u, u produk of u diens te bewerkstellig en om u webwerf of blog te bevorder LinkedIn-antwoorde en Google Alerts.

Maak 'n Google Alert vir die bepalings waarop u gesag wil bou binne LinkedIn. Kies "Web" as die tipe en "soos dit gebeur" vir hoe gereeld. Voorbeeld: As ek myself wil opbou as 'n kundige vir sosiale netwerke, kan ek 'n Google Alert soos volg opstel:

Google Querystring vir LinkedIn-antwoordwaarskuwings

webwerf: http: //www.linkedin.com/answers/ “sosiale netwerk” “sosiale netwerk”

Dit sal vir my 'n e-pos stuur elke keer as iemand 'n vraag stel oor LinkedIn-antwoorde, wat my die geleentheid bied om te reageer en outoriteit in LinkedIn op te bou, sowel as die geleentheid om skakels terug te plaas na die webwerwe wat ek wil bevorder. LinkedIn-antwoorde kan 'n uitstekende manier wees om u blog te bevorder, aangesien mense vorige vrae en antwoorde kan naslaan. Dit is 'n groeiende kennisbasis wat baie gewild is.

6 Comments

  1. 1
  2. 3

    Goeie idee. Ek het pas Guy se berig oor die voordele van die gebruik van LinkedIn gelees: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Maar ek het nie vasgestel hoe om antwoorde effektief te gebruik nie. Ek kan nie glo hoe verlam die diens is nie en geen feeds rondom onderwerpe / netwerke aanbied nie. Daarom het ek probeer om 'n retro-feed (statiese bladsy-kragopwekker) op te stel sonder sukses (koekiekwessies). Ek was bereid om die antwoordstelsel heeltemal te boikot omdat ek so agter die tyd was, maar dit lyk asof LinkedIn die kritieke gebruikersmassa het wat dit 'n oortuigende forum maak.

    Nou met hierdie oplossing, kan ek 'n gereelde bydraer word. Dankie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.