Soek na Blog Posts met Technorati

Technorati is 'n fantastiese hulpmiddel - maar ek weet nie hoe goed al die funksies daarvan regtig bemark word nie. Een van die kenmerke waarvan ek hou, is die vermoë om in alle blogs na sekere etikette te soek. Ek teken selfs in op sommige soektogte.

tipGaan na http://www.technorati.com/tag en u kan die topmerke van hierdie uur vind OF u kan soekterme invoer. Die gevolglike URL sal so lyk: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (as u na Adobe Apollo soek).

Technorati Blog Tag Soek

As u agterkom, kan u daarop inteken RSS voer nou! Die gebruik van 'n voerleser soos Google Reader, kan u die nuutste bloginskrywings kry oor "Adobe Apollo" of watter onderwerp u ook al sou wou plaas! Dit is soos om 'n waarskuwing op te stel vir die hele blogosfeer.

'N Alternatiewe gebruik hiervoor is om na 'n onderwerp te soek voor om daaroor te blog. Dit kan u inhoud bevat met 'n paar robuuste verwysings en Trackbacks!

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Heh, ek kan Technorati STEEDS nie kry om my blog op te dateer nie! Ek ping hulle al DAE ~! Wat tegniese ondersteuning betref, misluk niks soos sukses nie:

  "As jy nie binne 'n week van iemand terug hoor nie, aanvaar asseblief ons verskoning vir die vertraging aangesien ons dalk 'n agterstand in ondersteuning ervaar."

  Yikes!
  Vince

 3. 3

  Vince,

  Toe dit met my gebeur, het ek 'n paar maande se geskiedenis verloor met Technorati. Dit het 'n rukkie geneem, maar hulle het dit uiteindelik reggemaak. Ek kan my nie al die blogs voorstel waarmee dit moet gebeur en hoe lank dit moet neem vir hulle om dit reg te stel nie. Ek het selfs probeer om my blog by hulle uit te vee en oor te begin … het nie gewerk nie. Dit het gelyk of hulle steeds een of ander kasmeganisme gebruik.

  Wees geduldig. Ek is vol vertroue hulle sal dit regmaak!

 4. 4
 5. 5

  Vince, jammer dat jy ons via Doug se blog moes bereik, maar ek het die probleem met jou blog se konfigurasie in ons stelsel gevind, dit reggestel, 'n nuwe ping gegenereer, en ek sien nou jou onlangse plasings in ons indeks.

  Weereens, jammer daaroor. Dorion

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.