Soek na Blog Posts met Technorati

Technorati is 'n fantastiese instrument - maar ek weet nie hoe goed al die funksies daarvan regtig bemark word nie. Een van die kenmerke waarvan ek hou, is die vermoë om in alle blogs na sekere tags te soek. Ek teken selfs 'n paar soektogte in.

tipGaan na http://www.technorati.com/tag en u kan die topmerke van hierdie uur vind OF u kan soekterme invoer. Die gevolglike URL sal so lyk: http://www.technorati.com/posts/tag/adobe+apollo (as u na Adobe Apollo soek).

Technorati Blog Tag Soek

As u agterkom, kan u daarop inteken RSS voer nou! Die gebruik van 'n voerleser soos Google Reader, kan u die nuutste bloginskrywings kry oor "Adobe Apollo" of watter onderwerp u ook al sou wou plaas! Dit is soos om 'n waarskuwing op te stel vir die hele blogosfeer.

'N Alternatiewe gebruik hiervoor is om na 'n onderwerp te soek voor om daaroor te blog. Dit kan u inhoud bevat met 'n paar robuuste verwysings en Trackbacks!

9 Comments

 1. 1
 2. 2

  Heh, ek kan Technorati nog steeds nie kry om my blog by te werk nie! Ek pik hulle al DAYS ~! Wat tegniese ondersteuning betref, misluk niks soos sukses nie:

  "As u binne 'n week nie van iemand hoor nie, kan u ons verskoning vra vir die vertraging, aangesien ons moontlik 'n agterstand in die Ondersteuning ervaar."

  Yikes!
  Vince

 3. 3

  Vince,

  Toe dit met my gebeur, het ek 'n paar maande se geskiedenis met Technorati verloor. Dit het 'n rukkie geneem, maar uiteindelik het hulle dit reggestel. Ek kan my nie al die blogs voorstel waarmee dit moet gebeur nie en hoe lank dit moet neem voordat hulle dit regstel. Ek het selfs probeer om my blog van hulle te verwyder en oor te begin ... werk nie. Dit lyk asof hulle nog 'n kasmeganisme gebruik.

  Wees geduldig. Ek is vol vertroue dat hulle dit sal regstel!

 4. 4
 5. 5

  Vince, jammer dat u ons via Doug se blog moes bereik, maar ek het die probleem met u blog se opset in ons stelsel gevind, dit reggestel, 'n nuwe ping genereer, en ek sien nou u onlangse plasings in ons indeks.

  Weereens, jammer daaroor. Dorion

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.