Waarvoor word u in soekenjins gevind?

Soekenjinoptimalisering SEO

Daar is nou al 'n geruime tyd 'n samevloeiing in die aanlyn bemarkingsbedryf, maar dit word beslis meer kritiek op die onlangse. Webwerwe moet goed ontwerp word ... maar moet uiteindelik gevind word om inhoud te genereer. Dit beteken dat webwerfontwerp en optimalisering van soekenjins saamgevat moet word om 'n webwerf te laat slaag.

Sosiale media, veral Twitter, begin om markaandeel en aandag van ouer sosiale boekmerkwebwerwe soos Digg, Delicious en StumbleUpon.

Aangesien ek dit al 'n geruime tyd preek, is dit net redelik dat ek uitgedaag word oor hoe goed ek vaar. Gisteraand het 'n vooruitsig my van Laguna Beach gebel en my eers gevra wat ek gedoen het. Ek het 'n oorsig gegee DK New Media is net soos om 'n algemene kontrakteur vir u huis te koop ... ek verstaan ​​hoe u 'n webaanwesigheid vir 'n onderneming kan opbou en al die stukke kan saamstel om die sukses daarvan te verseker. Ons het oor SEO gepraat en my het geskrik toe ek gevra is: "Waarvoor word u gevind?".

Ek het nie geantwoord nie. Doh!

Eerlik gesê, ek streef nie geruime tyd na spesifieke sleutelwoorde nie. Ek het wel agtervolg Bemarkingstegnologie, Bemarkingstegnologie, Aanlyn bemarkingstegnologie en Martech Zone. Ek is tans # 2 vir Marketing Tech en # 1 vir die ander. Ek het nog ongeveer 20 ander # 1-plekke, maar dit is nie so relevant nie.

Dit was 'n wonderlike vraag waarop ek dadelik moes kon reageer en 'n lys kon afskakel. Eerlik gesê, ek is meer besorg oor my kliënte se optimalisering van die soekenjins as my eie webwerwe. Nog 'n opmerking was oor die estetika van een van my webwerwe ... ook 'n akkurate kritiek. Sommige van my webwerwe suig. 🙂

As u 'n agentskap het wat SEO Aan die einde van die titelplaatjie van u werf, kan u die vraag waarna u op soek is beter beantwoord. En jy kan die soektog die beste wen! (As u wil sien waarvoor u rangskik, sal ek dit aanbeveel Semrush).

Vir my vooruitsig ... jammer, ek kon dit nie beantwoord nie. Ek sal nou nadere aandag skenk en ander mededingende voorwaardes wil wen soos aanlyn bemarking, ens. Ek sal ook my webwerwe opruim, sodat dit baie meer professioneel is!

Hier is 'n onlangse aanbieding waarop ek gedoen het Blogging en soekenjinsoptimalisering - met heelwat detail oor hoe om sleutelwoorde te gebruik.

2 Comments

  1. 1

    Ek het my deel gehad van daardie 'skoenmaker wie se kinders geen skoene het nie' oomblikke. Ek vind dit is 'n eindelose terugvoerlus om te ontdek watter sleutelwoorde mense gebruik wat u huur (vra hulle), die sleutelwoorde wat Google dink met u verband hou en sleutelwoorde wat getalle lewer (wat die moeite werd is om na te gaan). Ek gebruik Google se webmeestergereedskap om terme te vind waar ek hoog op staan ​​en waaroor ek geen idee gehad het nie. Ek het agtergekom dat baie bemarkingskonsultante op hierdie manier na my webwerf kom en bied nou dienste aan hulle aan.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.