Die aapgode het gepraat en Scott Adams skryf 'n boek!

dilbert

scottadamsbook.duimnaelsketsDie spotprenttekenaar Scott Adams het pas 'n boek uit sy blog, Hou by tekenprente, aapbrein !: Spotprenttekenaar ignoreer nuttige advies. Ek het Scott se blog al 'n geruime tyd gelees en dit is verreweg die snaaksste blog Ek het al gelees.

Hier is 'n brokkie uit Scott's nuutste berig oor 'n Indian Monkey Attack:

Volgens die BBC dink toegewyde Hindoes dat ape die manifestasie van die aapgod Hanuman is. Laat my toe om hier af te wyk en te erken dat ek die woorde 'aapgod' die hele dag kan tik, en dit sal my elke keer gelukkig maak. Om die een of ander wonderlike rede stel die kombinasie van woorde 'aapgod' 'n bietjie snork serotonien vry in die deel van my brein wat die meeste daarvan hou.

Aapgod ... aapgod ... aapgod ... Aaaaah, dis wat ek praat? oor.

Vir almal wat die lewe deurgebring het in 'n hokkie van die Amerikaanse sakelewe, het u ongetwyfeld gesien dat minstens een Dilbert-strook op kantoor rondkom. Scott Adams se vaardigheid as skrywer stem egter ooreen met sy spotprenthumor. Ek veronderstel dit is 'n bewys dat vaardigheid en sukses nie 'n kansspel is nie. Sommige van my gunsteling berigte was toe hy die taal of tekenprente gedeel het wat nie deur die sensuurfase van die voorleggingsproses gekom het nie.

Baie geluk aan Scott en sy boek. Wat het dit met bemarkingstegnologie te doen? Ek dink wel dat dit 'n boeiende verhaal is dat mense van 'n blog 'n boek kan maak. Seth Godin het dit gedoen met Klein is die nuwe groot: en 183 ander tariewe, verpligtinge en merkwaardige besigheidsidees, Chris Baggott dit gedoen het E-posbemarking volgens die getalle: hoe om die wêreld se grootste bemarkingsinstrument te gebruik om enige organisasie na die volgende vlak te neem en nou doen Scott dit met sy boek.

Vir 'n onderneming hou die skryf van 'n boek heelwat geloofwaardigheid in. Dat blogging kan lei tot die skryf van 'n boek, kan iets wees waaraan alle besighede moet dink! Ek weet ek is!

Van boeke gepraat, ek het vandag by Amazon gebel en self 'n paar gekoop! Daar is nog 'n paar bemarkingsboeke en 'n boek oor Version Control System Subversion op pad.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.