Inhoud bemarking

Sukses deur middel van outomatiese gebruiksverslae

Op my werk gebruik ons Sales Force as ons CRM-instrument (Customer Relationship Management). Salesforce is een van die ongelooflike stelsels wat feitlik alles kan doen, maar gewoonlik 'n bietjie inspanning verg om daar te kom.

Een van die groot pogings wat ek sien dat Salesforce vorder, is proaktiewe verslae oor die gebruik van e-posbemarking wat maandeliks aan elke gebruiker gestuur word. Die verslae bied 'n bietjie insig in die toepassingsgebiede wat hulle ten volle benut, asook ander gebiede wat hulle kan help.
gebruiksverslag

Die outomatiese e-posverslag eindig met 4 afdelings:

  1. Implementeer
  2. versterk
  3. Optimaliseer
  4. Uit te brei

Alhoewel die e-posbemarkingstrategie hieroor fantasties is, vind ek dat die besonderhede in elke afdeling nie prakties of maklik is om te implementeer nie. U kan deur al die onderwerpe in die e-pos klik om addisionele besonderhede te kry oor wat die funksie bied. Optimize het byvoorbeeld 15 aanbevelings in my e-pos gehad. Die meeste van hierdie aanbevelings is interessant, maar ek het geen beheer oor die toepassing daarvan nie.

Dit is 'n uitstekende e-posbemarkingstrategie wat ek almal in die Software as a Service-industrie wil aanmoedig om te implementeer; Ek sal egter die volgende aanbevelings doen:

  • Hou dit eenvoudig. Ek beveel een item aan vir elke afdeling ... een item om te implementeer, een om te versterk, een om te optimaliseer, een om uit te brei.
  • Besigheidsgeleentheid. Met elke item sou ek die sakegeleentheid of 'n gevallestudie van 'n ander kliënt bied wat die artikel gebruik.
  • Hoe om te begin . Noudat hulle u belangstelling bereik het, is kontakinligting vir wie u kan opvolg vir hulp logies.

Deur 'n e-posbemarkingstrategie soos hierdie te outomatiseer en te implementeer, bied u u kliënte die instrumente om sukses te behaal. In ruil daarvoor sal 'n suksesvolle implementering van u sagteware tot verbeterde gebruiks- en besigheidsresultate lei - 'n uitstekende geleentheid vir opleidingsgeleenthede en verhoogde kliëntebehoud. Laat weet my as u 'n outomatiese strategie soos hierdie geïmplementeer het. Ek hoor graag die uitslae!

My inspirasie vir hierdie pos was Chantelle by Versameling, wat onlangs 'n Wenk 'n dag e-pos vir sy kliënte om aan te sluit. Alternatiewelik kan gebruikers (of selfs nie-kliënte) 'n daaglikse wenke vir sakeblogging op Twitter kies!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

2 Comments

  1. Ek onthou nog hoe Hotmail 10 jaar gelede 'n groot treffer gemaak het. Hulle gebruik die handtekeningskakel in alle gebruikers se e-pos om die woord oor die wêreld te versprei wat hulle vinnig hoog laat vlieg. Ek is seker e-posbemarking is 'n goeie bemarkingstegniek, maar die hantering van strooipos sal 'n bykomende talent wees.

  2. Ons het verkoopskrag by my laaste werk gebruik, en hoewel ek seker is dat dit nuttig kan wees as dit reg opgestel is, maar ek het gevind dat die gebruikerskoppelvlak grensloos onbruikbaar is. Dit gesê, ek het dit nie vir bemarking gebruik nie, ek het dit vir verkope gebruik. Op 'n stadium wil ek graag sien dat CRM's met sosiale media integreer. Dit sal vir my persoonlik baie nuttiger wees. Data is net nie regtig my persoonlikheid nie. Ek verkies verhoudings.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.