Sukses deur middel van outomatiese gebruiksverslae

Op my werk gebruik ons Sales Force as ons CRM-instrument (Customer Relationship Management). Salesforce is een van die ongelooflike stelsels wat feitlik alles kan doen, maar gewoonlik 'n bietjie inspanning verg om daar te kom.

Een van die groot pogings wat ek sien dat Salesforce vorder, is proaktiewe verslae oor die gebruik van e-posbemarking wat maandeliks aan elke gebruiker gestuur word. Die verslae bied 'n bietjie insig in die toepassingsgebiede wat hulle ten volle benut, asook ander gebiede wat hulle kan help.
gebruiksverslag

Die outomatiese e-posverslag eindig met 4 afdelings:

 1. Implementeer
 2. versterk
 3. Optimaliseer
 4. Uit te brei

Alhoewel die e-posbemarkingstrategie hieroor fantasties is, vind ek dat die besonderhede in elke afdeling nie prakties of maklik is om te implementeer nie. U kan deur al die onderwerpe in die e-pos klik om addisionele besonderhede te kry oor wat die funksie bied. Optimize het byvoorbeeld 15 aanbevelings in my e-pos gehad. Die meeste van hierdie aanbevelings is interessant, maar ek het geen beheer oor die toepassing daarvan nie.

Dit is 'n uitstekende e-posbemarkingstrategie wat ek almal in die Software as a Service-industrie wil aanmoedig om te implementeer; Ek sal egter die volgende aanbevelings doen:

 • Hou dit eenvoudig. Ek beveel een item aan vir elke afdeling ... een item om te implementeer, een om te versterk, een om te optimaliseer, een om uit te brei.
 • Besigheidsgeleentheid. Met elke item sou ek die sakegeleentheid of 'n gevallestudie van 'n ander kliënt bied wat die artikel gebruik.
 • Hoe om te begin . Noudat hulle u belangstelling bereik het, is kontakinligting vir wie u kan opvolg vir hulp logies.

Deur 'n e-posbemarkingstrategie soos hierdie te outomatiseer en te implementeer, bied u u kliënte die instrumente om sukses te behaal. In ruil daarvoor sal 'n suksesvolle implementering van u sagteware tot verbeterde gebruiks- en besigheidsresultate lei - 'n uitstekende geleentheid vir opleidingsgeleenthede en verhoogde kliëntebehoud. Laat weet my as u 'n outomatiese strategie soos hierdie geïmplementeer het. Ek hoor graag die uitslae!

My inspirasie vir hierdie pos was Chantelle by Versameling, wat onlangs 'n Wenk 'n dag e-pos vir sy kliënte om aan te sluit. Alternatiewelik kan gebruikers (of selfs nie-kliënte) 'n daaglikse wenke vir sakeblogging op Twitter kies!

2 Comments

 1. 1

  Ek onthou nog hoe Hotmail tien jaar gelede 'n groot treffer gemaak het. Hulle gebruik die handtekeningskakel in die e-pos van alle gebruikers om die boodskap oor die hele wêreld te versprei wat hulle vinnig hoog laat vlieg. Ek is seker dat e-posbemarking 'n goeie bemarkingstegniek is, maar die hantering van strooipos is 'n ekstra talent.

 2. 2

  Ons het verkoopspersoneel by my laaste werk gebruik, en hoewel ek seker is dat dit nuttig kan wees as ek dit instel, vind ek dat die gebruikerskoppelvlak grensloos is. Dit gesê, ek gebruik dit nie vir bemarking nie, maar gebruik dit ook vir verkope. Op 'n stadium wil ek sien dat CRM's met sosiale media integreer. Dit sou vir my persoonlik baie nuttiger wees. Data is net nie regtig my persoonlikheid nie. Ek verkies verhoudings.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.