Handelsones maak offline handelwinkels veiliger

Veilige handel en e-handelsone

Toe ek vanoggend op Facebook gaan kyk, verskyn daar 'n baie cool storie van my plaaslike polisiedepartement. Hulle het 'n plek in die middestad en aangrensend aan ons munisipale geboue as 'n e-handel-handelssone. Daar is parkeerplekke en 'n outomatiese oproepknoppie in geval van nood.

Ek skryf nie gereeld oor sulke nuus nie, maar dit is eintlik die eerste wat ek daarvan hoor. 'N Geesvriend op Twitter het my vertel dat hulle eintlik regoor die land is. Met 'n bietjie navorsing het ek gevind dat hulle in Atlanta, Chicago, en 'n klomp ander stede is.

Evan het selfs 'n skakel na 'n aanlyngids gedeel:

Veilige handelsstasies

Deur die sones langs die polisie op te spoor, sal mense wat onwettige of gesteelde goedere aanlyn verkoop, minder geneig wees om daar te vergader. En misdadigers wat hoop om jou te beroof of aanrand, gaan ook nie opdaag nie!

Bied veilige oplaai

Met meer en meer e-handelsondernemings wat buite die huis werk, lyk dit vir plaaslike ondernemings 'n wonderlike geleentheid. As u plaaslike produkte verkoop, wil u miskien veilige handels- of e-handelsones op u webwerf noem en afhaal op daardie plekke in plaas van u huis.

Ek was baie bly om dit in my eie klein stadjie te sien. Baie geluk Greenwood! En dankie vir die toestemming om die foto's te gebruik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.