Inhoud bemarking

RSS: Maak u voerskakel duidelik

Met die aanbreek van nuwe blaaiers was ek nie te bekommerd om my RSS skakel binne die inhoud van my webwerf. Ek begin daaroor nadink.

As u dit nog nie weet nie, kan hierdie nuwe blaaiers outomaties 'n RSS voer, solank dit binne die opskrif van die bladsy geïdentifiseer word. Klik op die RSS simbool lei daartoe dat u via u blaaier 'ingeteken is op die feed'. As u dus die feed in u blaaier kies, sal u 'n lys van aktiewe verhale kry wat beskikbaar is via die feed.

Binne die opskrif van my webwerf het ek die volgende kode:


Die blaaier sien die kode outomaties en gee 'n aanduiding waarop die feed ingeteken kan word:
RSS Voer

Voor die vrystelling van Internet Explorer 7 het Microsoft met die ander blaaierontwikkelaars vergader en besluit dat die universele simbool vir RSS sal wees RSS.

Die afgelope ses maande vertrou ek op my interne RSS verwysing vir mense om op my feed in te teken. Ek het egter onlangs 'n toets afgelê waar ek 'n RSS skakel in die onderskrif van al my bladsye. Raai wat? Binne 'n paar dae het my voerverskrywings ongeveer 20% gestyg! (Ek gebruik Feedpress op te spoor).

Ek besef dat dit nie baie wetenskaplik is nie, maar ek sal aanbeveel dat lesers dit doen RSS feed skakel duidelik geïdentifiseer en beskikbaar vir u lesers wat ander instrumente gebruik wat die skakel nie outomaties deur u kopkode opspoor nie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

7 Comments

  1. Nog 'n rede om dit te doen: soms wil lesers na jou intekening skakel. Wanneer ek iemand lees op wie ek wil inteken, sal ek hulle dikwels by my skakels vir die dag insluit met die nota (Ingeteken) wat aan hul stroom gekoppel is. In Firefox 2 het ek feeds gekonfigureer om direk na FeedDemon te gaan, so as jy nie 'n skakel op die bladsy het wat ek kan regskliek en die skakel kan kopieer nie, dan moet ek Bron sien om dit te kry.

  2. Douglas,

    Dit is hoe ek op jou blog ingeteken het via die RSS-ikoon onderaan. Ek let nooit op wat die aanwysers in 'n blaaieradresbalk miskien nie, maar eerder wanneer 'n blaaier gebruik word; wat nie baie gereeld is nie, ek soek altyd die ikoon.

    'n Ander ding om ook te onthou, is dat nie almal via 'n blaaier na jou blog sal kom nie. Sommige sal kom via skakels in hul nie-blaaier RSS-kliënte en baie selde sal die ingeboude blaaiers van die kliënt op hierdie manier opspoor ...

  3. Dit was die RSS-ikoonskakel waarmee ek ingeteken het – aangesien ek nooit aandag gee aan die adresbalk hiervoor nie, en ek teken baie selde in via 'n blaaier.

    Ek woon in my RSS-leser en as sodanig word al my skakels basies so gevind en bygevoeg en baie min alleenstaande RSS-kliënte het daardie tipe kenmerk.

  4. Dankie vir hierdie pos. Ek het verlede maand hierdie onderwerp met 'n ander blogger bespreek en ek het altyd gewonder waar is die beste plek om 'n subscribe-knoppie te plaas. Tans op my webwerf het ek net die RSS-ikoon in die blaaier se adresbalk en voetskrif, maar ek dink een in die sidebar of kopskrif sal ook nuttig wees, gebaseer op die opmerkings wat ek hier gelees het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie