RØDE stel nogal die Podcast Production Studio vry!

RØDECaster Pro - Podcast-produksiestudio

Een ding wat ek nie in hierdie berig gaan deel nie, is hoeveel geld en tyd ek spandeer het om toerusting vir my podcasts te koop, te evalueer en te toets. Van 'n volledige menger en ateljee, tot 'n kompakte ateljee wat ek in 'n rugsak kan dra, tot USB-mikrofone wat ek via 'n skootrekenaar of iPhone kan opneem ... ek het almal probeer.

Die probleem tot dusver was nog altyd die kombinasie van gaste in die ateljee en afgeleë. Dit is so 'n probleem dat ek selfs met sommige vervaardigers gekontak het om te kyk of ek iemand 'n prototipe kan laat bou. 

Dit is nie 'n ingewikkelde probleem nie, maar dit vereis wel 'n buigsame hardeware. As u nie net 'n afgeleë gas meer as een gas het nie, sal die vertraging van die afgeleë gas 'n eggo van hul eie stem in hul headset veroorsaak. U moet dus 'n bus skep wat die stem van die afgeleë gas in die uitvoer na hulle weglaat. Dit staan ​​bekend as mix-minus.

Maar ek kan nie 'n programmeerbare menger op die pad naas al die toerusting rondlê nie, dus het ek uitgevind hoe ek dieselfde konfigurasie kan skep. met behulp van 'n virtuele bus op my MacBook Pro. En dit is nog steeds 'n pyn in die boud om op te stel.

Dit is alles verander.

Nou, almal wat 'n droom het om podcasts van professionele gehalte te skep, sal dit soomloos kan doen met hierdie nuwe en kragtige platform. Dit is 'n merkwaardige nuwe rigting vir RØDE: 'n alles-in-een-ateljee vir podcasters op elke vlak.

Ek besoek vandag my videograaf, Ablog Cinema, en hy het gevra of ek die nuwe gesien het RØDECaster Pro - Podcast-produksiestudio. Hier is 'n oorsig.

Maar wag ... daar is meer. Hier is 'n gedetailleerde oorsig:

Het RØDE aan alles gedink? Aan boord funksies sluit in:

  • 4 mikrofoonkanale: Klas A, servo-insette wat die kondensatormikrofone sowel as konvensionele dinamiese mikrofone kan dryf.
  • Afsonderlike insette vir 3.5 mm TRRS (telefoon of toestel), Bluetooth (telefoon of toestel) en USB (vir musiek- / klank- of app-oproepe)
  • Telefoon- en app-oproepe - sonder eggo (mix-minus). Pas die vlakke maklik aan - geen ekstra toerusting of rommelige opstelling betrokke nie. 
  • Programmeerbare klanke-effekblokkies: 8 kleurgekodeerde klankeffekte-snellers vir programmeerbare klingels en klankeffekte.
  • Programmeerbaar in die RØDECaster ™ Pro of vanaf u rekenaar via die sagteware.
  • APHEX® Exciter ™ en Big Bottom ™gepatenteerde verwerking vir daardie ryk, warm toon wat slegs in professionele uitsaaistelsels voorkom. Dit bevat ook multistage-dinamika: kompressie, beperking en geluidshek.
  • Raakskerm maak dit maklik om alle instellings te beheer, insluitend vooraf-instellings vir gelykmaker vir 'n reeks professionele stemme. 
  • Vier hoë-krag koptelefoon-uitgang en stereo-luidspreker-uitgang, elk met onafhanklike volume-kontroles.
  • Rekords direk op die microSD-kaart vir heeltemal selfstandige werking, of na u voorkeurrekenaar en sagteware via USB.
  • Regstreekse stroomvermoë.Vandag se radio!

rodecasterpro skootrekenaar

Dit is niks minder as wonderlik nie! Deur programmeerbare klankkanale te hê, kan ek my intro, outro en advertensies vinnig voorprogrammeer, sodat ek letterlik kan opneem en oplaai na my podcast-hosting.

Wat van Live Video?

Nog 'n voordeel van hierdie eenheid is die vermoë om dit aan 'n stelsel soos 'n paar te koppel Skakelaarstudio. Die stereo-uitvoer kan die klank aanstuur op u live-gekoppelde toestel en u kan heen en weer wissel tussen iPads en u gas via 'n iPhone FaceTime- of Skype-oproep!

Ek het volgende jaar 'n reis om meer op te neem Luminaries podcasts met Dell... en hierdie eenheid sal saam met my gaan. Die eenheid weeg net meer as 6 pond, dus dit gaan nie sleg wees om rond te sleep nie. Voeg mikrofone, kabels en koptelefoon by, en miskien moet ek iets met wiele kry, maar dit is goed.

As ek een klagte gehad het, sou dit wees dat die eenheid nie meer as 'n rekord sal neem nie. Dus, as 'n gas hoes terwyl 'n ander gas aan die praat is ... dan hou jy vas of moet jy die program stop en die segment weer opneem, stik dan die segmente saam na die produksie. Laat ons hoop dat toekomstige weergawes multi-snit-opname via die micro-SD-kaart en USB-uitvoer moontlik maak.

Koop die RØDECaster Pro op Sweetwater

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.