RIP: Al u databasisse is van Matt

gebied

Die tegnologiewêreld het gister 'n spesiale persoon verloor, vriend Matthew S. Theobald. Matt was 'n ongelooflike en briljante persoon wat 'n manier ontwikkel en ontwerp het om die data van die wêreld via die internet te indekseer. Ek het oor geskryf Intern nadat hy Matt ontmoet het na 'n plaaslike Smaller Indiana-geleentheid verlede jaar.

Matt het 'n visie gehad en dit onvermoeid nagestreef. Die laaste keer toe ek hom sien, rook hy senuweeagtig in die sirkel. Ek het hom herken en ons het gesels oor sy visie, sy familie, Indianapolis, en 'n paar mal stories gedeel. Ons het baie gelag. 'N Paar uur later ry ek hom huis toe en moes aan my kinders verduidelik waarom ek 4 uur te laat is. Matt was daardie soort man - hy het jou net ingetrek en jy kon nie help om te voel dat jy 'n ou vriend aan die oorkant van die tafel het nie.

Ek gaan dit mis om Matt se rookagtige stem te hoor, te hoes en te lag tydens ons volgende Kleiner Indiana-geleentheid. Ek weet hy het soms gesukkel, hy was alleen in sy genialiteit en het nie die onderliggende steun gehad om sy visie te help stoot nie. Ek weet ook dat sy visie sal word egter 'n werklikheid, en ek het dit elke keer vir ons gesê. Dit is miskien nie die Internet Search Environment Number wat tot stand kom nie, maar 'n stelsel soos dit vir die organisering van data op die internet sal eendag 'n werklikheid wees.

Matt het vir my 'n paar boodskappe op Facebook gelos om bymekaar te kom en saam met hom te gaan middagete eet. Ek was egter te besig en ons het nooit daarin geslaag om bymekaar te kom nie. Maandag maak ek tyd om van my vriend afskeid te neem.

Matt se begrafnis is Maandag 6/21, 12:223, in die ingang van die Crown Hill-begraafplaas. (Grafplaasplaas XNUMX)

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Matt en ek het Donderdag 'n afspraak gemaak om koffie te kry. Hy was opgewonde oor my nuwe boek, en ek gaan persoonlik 'n eksemplaar aan hom aflewer.

    Ek het dit vreemd gevind dat hy nie opdaag nie, in ag genome sy gewone entoesiasme. Ek het gedink dat hy sekerlik met iets vasgevang moes wees en ek sou volgende week terugkring.

    Jammer dat ons mekaar gemis het, Matt. Ek sal Maandag kom groet.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.