RIP: Al u databasisse is van Matt

gebied

Die tegnologiewêreld het gister 'n spesiale persoon verloor, vriend Matthew S. Theobald. Matt was 'n ongelooflike en briljante persoon wat 'n manier ontwikkel en ontwerp het om die data van die wêreld via die internet te indekseer. Ek het oor geskryf Intern nadat hy Matt ontmoet het na 'n plaaslike Smaller Indiana-geleentheid verlede jaar.

Matt het 'n visie gehad en dit onvermoeid nagestreef. Die laaste keer toe ek hom sien, rook hy senuweeagtig in die sirkel. Ek het hom herken en ons het gesels oor sy visie, sy familie, Indianapolis en 'n paar mal stories gedeel. Ons het baie gelag. 'N Paar uur later het ek hom huis toe gery en aan my kinders moes verduidelik waarom ek 4 uur te laat was. Matt was daardie soort man - hy het jou net ingetrek en jy kon nie help om te voel dat jy 'n ou vriend oorkant die tafel gehad het nie.

Ek gaan dit mis om Matt se rookagtige stem te hoor, te hoes en te lag tydens ons volgende Kleiner Indiana-geleentheid. Ek weet hy het soms gesukkel, hy was alleen in sy genialiteit en het nie die onderliggende ondersteuning gehad om sy visie te help stoot nie. Ek weet ook dat sy visie sal word egter 'n werklikheid, en ek het dit elke keer vir ons gesê. Dit is miskien nie die Internet Search Environment Number wat tot stand kom nie, maar 'n stelsel soos dit vir die organisering van data op die internet sal eendag 'n werklikheid wees.

Matt het vir my 'n paar boodskappe op Facebook gelos om bymekaar te kom en saam met hom te gaan middagete eet. Ek was egter te besig en ons het nooit daarin geslaag om bymekaar te kom nie. Maandag maak ek die tyd om afskeid te neem van my vriend.

Matt se begrafnis is Maandag 6/21, 12:223 in die ingang van die Crown Hill-begraafplaas. (Grafplaasplaas XNUMX)

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Matt and I had an appointment to get together for coffee on Thursday. He was excited about my new book, and I was going to deliver him a copy personally.

    I thought it was strange that he didn’t show up, considering his usual enthusiasm. I figured he must have gotten tied up with something and I would circle back next week.

    Sorry we missed eachother, Matt. I’ll come to say goodbye on Monday.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.