Resensies en voorspellings

kristalbalProBlogger het nog 'n fantastiese groepskryfprojek. (U kan ook deelneem!)

Darren is baie soos om 'n persoonlike afrigter te hê om te blog. Selde sien ek 'n berig op ProBlogger dit is nie heeltemal oorspronklik nie. Ek dink Darren doen 'n buitengewone poging om blogs regdeur die internet te verbeter.

Hierdie groepskryfprojek is opgestel met 'n kreatiewe lys, bespreking, ens. Van resensies vir verlede jaar of voorspellings vir die komende jaar. Ek het besluit om 'n bietjie kreatief te wees en 'n kombinasie van albei te probeer. Hieronder vind u my persoonlike oorsigte van wat goed was in 2006 en my gedagtes oor wat goed sal wees in 2007. Hou die 2007 voorspellings dop, ek dink ek het 'n redelike deeglike werk gedoen om die verskillende areas van my blog raak en ernstig nadink oor die rigting wat elkeen van die onderwerpe neem.

Geniet dit! Soos altyd is kommentaar welkom. En hou die spoor by ProBlogger sodat u kan kyk waaroor almal skryf.

kategorie
Groot in 2006
Groot in 2007
Programmering
Ajax
Apollo (AIR)
Musiek
iPod
Zune
monitors
Flat
Wide
blogs
blogs
Blognetwerke
Blog sagteware
WordPress
Tog om te begin
Soek
Google
Pasgemaakte Google
Sosiale Netwerk
My spasie
Nisgemeenskappe
Kantoor suites
Microsoft
Google
Rekenaarstelsel-modusse
Intel Mac met XP
Intel PC met OSX
Advertising
Inhoudsgebaseerd
Gedragsgebaseerd
bemarking
E-posadres
Geïntegreerde strategieë met e-posweb
aansoeke
Aansoekdiensverskaffers
Kliënt-bediener via Net
Editors
WYSIWYG
Wysig-in-plek
web
CSS
XHTML
Browsers
internet Explorer
Firefox
Servers
Microsoft
Sondag
Hosting
Virtuele domein bedieners
Ingemaakte webwerwe
Integrasie
REST API
GUI-interaksies
Lees
Amazon Boeke
Grense Boeke
koffie
Starbucks
Caribou
Vermaak
Werklikheid TV
Realiteitsweb
Tegnologiese kwessies
Aanlyn roofdiere
GEMORSPOS
Besigheid
VC / ISP
samesmeltings
Meting
Bladsyaansigte
Bladsy-interaksies
Doug
Enkel
Uitgaan

12 Comments

 1. 1

  Ek stem saam met die meeste van jou voorspellings Doug, alhoewel ek nie sien dat die Zune veel impak in die mediaspelermark maak nie. Ek het my eie lys voorspellings vir die groepskryfprojek geskryf.

  Sterkte met jou laaste voorspelling 🙂

 2. 2

  Hallo Brandon,

  Ek het beslis op die Zune uitgegaan! Veral omdat ek sopas 'n paar iPods vir my kinders vir Kersfees gekoop het. Dis my longshot.

  Dankie vir die geluk, ek het dit nodig! Ken jy enige wonderlike 25-30-jarige miljoenêr-ex-modelle wat lief is vir groot enkelpa's wat daarvan hou om in al hul vrye tyd te blog?

  🙂

  Doug

 3. 3
 4. 4

  O, wat 'n goeie manier om voorspellings te plaas, ek is mal daaroor! Grense moet in prys daal en meer aanlyn opsies bied, insluitend 'n gebruikte markafdeling soos Amazon, om selfs naby daaraan te kom.

  Ons het ook aan hierdie projek deelgeneem, stop by as jy kans kry!

 5. 5

  Een van die beste vergelykings wat ek tot nou toe gesien het en 'n goeie voorspelling. Jou blog word nou gekyk lol.

  Ek het ook aan hierdie kompetisie deelgeneem. Wag net vir Darren om dit in sy volgende post te plaas

  Ek voed jou blog

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12

  Pret om te sien dat die iPod deur Zunes vervang word, net soos Windows XP deur Mac OSX uitgeskuif word.
  Kan nie regtig die eerste ding sien gebeur nie (en in elk geval nie so vinnig nie), maar hoop beslis dat die tweede een waar word.

  (Haai, dit sou beteken dat alle rekenaareienaars met 'n iPod nou 'n IntelMac sou kry en dit met 'n paar Microsoft-sagteware sinkroniseer? Hm...)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.