Responsieve Web Design

responsiewe webontwerp

Ok, ek is oud, sodat ek dit kan onthou, maar julle kan dit dalk nie doen nie. Onthou jy toe ons vroeër motors kon regmaak? 'N Goeie Sears-gereedskapstel, en ons was goed om te begin ... het net vodde en spiere nodig gehad, en u kon omtrent enige probleem met 'n motor regstel. Nie meer nie. Ek verstaan ​​skaars meer hoe om die enjinkap op my motor oop te maak.

Soos ek kyk na responsiewe webontwerp, Ek begin daardie gevoel kry. Gee my HTML, CSS en jQuery en ek is 'n gelukkige seun. Maar begin 'n bladsy sny en in blokkies sny sodat dit reageer op die breedte van die toestel en ek raak regtig deurmekaar. Dit is wanneer ek bloot ons ontwikkelaar daarby betrek en ek gaan oor na meer ... foute .. belangrike dinge (soos om mense op Facebook te debatteer).

Ek word nie heeltemal verkoop met responsiewe ontwerp nie, want ek is nie seker dat mense net dinge wil hê nie pas in hul alternatiewe toestelle. Ek wil hê dat 'n iPad funksies het wat gebruik word om te vee en in te zoem. Ek wil hê dat my mobiele ervaring my laat gly en dinge vee om maklik te navigeer en te blaai. Ek weet nie dat dieselfde navigasie-elemente en funksies op elke toestel toegepas moet word nie. Ek hou van die ervaring van elke toestel en hou daarvan as 'n webwerf 'n ervaring bou wat ooreenstem.

In elk geval ... ek gaan van my voetstuk af. Hier is 'n uitstekende infografiese weergawe van TemplateMonster oor responsiewe webontwerp. En as u regtig iets cools wil sien ... klik deur na hulle responsiewe, interaktiewe infografie vir 'n nog koeler ervaring.

reageer interaktiewe gids vir webontwerp

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.