Hulpbronne versus hulpvaardigheid

hulpbronne

Ek het 'n video van Tony Robbins at TED dit was nogal inspirerend. Een van sy reëls het regtig persoonlik by my geklink:

Hulpbronne versus hulpvaardigheid

Een van die mees bevredigende poste waarvoor ek ooit was, was om 'n integrasiekonsultant te wees Presiese teiken. Destyds het ExactTarget 'n redelike beperkte toepassingsprogrammeringskoppelvlak (API) gehad, maar ons klante het in sofistikasie en outomatisering gegroei. Elke dag was 'n vergadering met 'n kliënt wat 'n baie komplekse probleem gehad het, en my taak was om die probleem op te los met behulp van ons eenvoudige API.

Baie van my sukses destyds was dat ek altyd 'n manier gevind om die einddoel te bereik. As die API ondersteun nie 'n spesifieke metode nie, gebruik ek kombinasies van data en oproepe om dit te oorkom. Soms was die oplossings redelik vernuftig (en het 'n breintrust nodig om op te los). Ons het vroeër van die produksiepersoneel se neute aangedryf, want dit sou miljoene verdien deur ons oplossings API oproepe om die taak te verrig.

Die sleutel tot my volgehoue ​​sukses is dat ek selde nee sê, indien ooit. Soms moet u die pad verander om by die bestemming uit te kom. 'N Pad is 'n bron. As dit nie bestaan ​​nie, moet u vindingryk wees en u eie opbou!

Nie het nie hulpbronne is 'n verskoning om nie dinge gedoen te kry nie. vindingrykheid is die vermoë om 'n manier te vind om iets gedoen te kry, ongeag die hulpbronne!

Hier is die volledige Tony Robbins-aanbieding op TED. Waarskuwing: Hy gebruik baie kleurvolle uitdrukkings.

Danksy Angela Maiers vir die vonds!