Mobiele en tabletbemarking

3 Noodsaaklike vereistes vir enige webtoepassing

Meer en meer stel ek myself voor dat ek verskaffers en ondernemings oor en oor dieselfde vrae vra. As u daaraan dink om u eie toepassing te ontwikkel, is dit drie funksies wat vanaf die eerste dag in u aansoek geïntegreer moet word as u later hulpbronne wil bespaar.

Is u aansoek ...

    legkaartstuk

  • het jy 'n API? Dit hoef nie spesiaal of 'n webdiens te wees nie ... enige gewone XML sal dit doen. Ons sal dit eendag in ons aansoek wil integreer om dit vir ons kliënte te outomatiseer en dit makliker te maak om verskeie tegnologieë te bestuur. As ek vandag 'n aansoek sou begin, sou ek van die API uit, bekommerd te wees oor die gebruikerskoppelvlak nadat ... miskien selfs die UI via die API om te verseker dat ons dit goed genoeg gebou het.
  • Hou 'n agentskapfunksie? Ons wil ons kliënte in u aansoek verkoop, maar ons wil dit graag vir hulle kan bestuur. Hier is 'n voorbeeld: waarom het domeinregistrateurs nie agentskapsrekeninge waar die kliënt die eienaarskap van die domein kan behou nie, maar die agentskap kan bestuur ... en selfs betaal ... vir die registrasie? Ek het my registrateur vanaand geskryf en dit aanbeveel.
  • Hou 'n onderneming? Al hoe meer ondernemings is net versamelings van kleiner ondernemings. Verslagdoening moet op soveel vlakke as wat 'n organisasie het, saamgevoeg word. President van Afdeling VP tot Streekbestuurder vir Rekening ... almal moet toegang tot toegang hê sowel as opsommende verslagdoening op enige vlak tussenin.

Die tipiese vereistes om werklik te doen wat u benodig, sowel as die sekuriteitsvereistes geld altyd; die vereistes wat ek hierbo noem, word egter dikwels oor die hoof gesien of geplaas op die agterstand wat later ontwikkel moet word. Hulle versamel stof in die agterstand, asook die sagteware van u onderneming.

As ek 'n waagkapitalisasie is wat tegnologie-ondernemings in die Web 2+ wêreld finansier, is dit my belangrikste. As u nie ten minste hierdie funksies beplan nie, glo ek my geld elders heen. As ek 'n vooruitsig is, doen ek dit gereeld.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

3 Comments

  1. Ek sal absoluut mal wees oor die Agentskap-funksie. Ek handhaaf 'n klomp domeine en sal graag wil weet dat die werklike domein in my kliënt se naam geregistreer is, maar ek kan steeds 100% beheer hê oor die bestuur van die domein vir hulle. Ek dink kliënte sal hiervan hou, asook dit skakel die vrees uit dat konsultante hulle met hul eie domeinnaam kan afpers as die verhouding tussen hulle lelik raak.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.