As u 'n verkope of bemarking het, kan u dit nuut doen!

verfris app

Dit gebeur elke week. Ek kry 'n e-pos van 'n verkoper of potensiële klant en ons werk 'n afspraak om saam te gesels. Ek kyk na hul webwerf en kyk of dit pas. Ek kan selfs met hulle skakel LinkedIn om 'n bietjie meer oor hulle te leer. Die datum is vasgestel, die kalender-uitnodiging word aanvaar en ek gaan aan.

'N Paar weke gaan verby en 'n waarskuwing verskyn met 'n persoon. Ek herken nie die naam nie, en kyk dus na die domein waaruit hul e-posadres kom. As ek gelukkig is, is dit hul geselskap. As ek nie is nie, is ek geskroef. Ek kyk na hul webwerf en dit hou my geheue vas en nou vind ek uit wie hulle was en wat hulle wou hê. As ek gelukkig is.

Ek het nie 'n goeie geheue nie (dit is wetenskap!), So ek het leidrade soos hierdie nodig. Soms skryf ek 'n paar notas in Evernote op, soms oor die kalendergebeure, ander kere vertrou ek dat ek dit sal onthou ... maar ek weet nie. Soms loop die persoon in my kantoor en ek weet nie wie hulle is of waarom hulle daar is nie, so ek speel die dans ... vra hulle waaraan hulle werk, hoe gaan dinge, ens. probeer om my geheue te draf.

Daar is uiteindelik 'n kuur! Verfris is 'n mobiele en webtoepassing waarmee u na iemand kan soek en hul profiel kan sien en enige kommunikasie wat u met hulle gehad het - of dit nou per e-pos of sosiaal is.

Die beste van alles is dat die aansoek ook waarskuwings voor en na u ontvang. Het u 'n vergadering binne 15 minute? U kry 'n aantekening wat u vertel wie dit is, waaroor u laas met hulle gepraat het, en dit laat u selfs toe om aantekeninge daaroor te maak. Dit is 'n kennisbasis vir mense soos ek wat moeilik iemand anders as hul hond (Gambino) kan onthou.

Dis fantasties. Dit is mooi. Dit werk. Teken nou en u kan u e-posrekeninge, u sosiale rekeninge en selfs Evernote koppel.

Ek gaan baie minder verleë lyk volgende keer as u 'n vergadering met my beplan!

Opdatering: ververs vir Salesforce van stapel gestuur!

Dit is wonderlik om te sien dat Refresh hul oplossing direk in Salesforce geïntegreer het, 'n fantastiese hulpmiddel vir verkoopspersone om toegang te verkry tot inligting oor hul leads, vennote en klante.

Ververs vir Salesforce

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.