Inhoud bemarkingBemarkings- en verkoopsvideo'sSoekbemarking

Erkenning word aan u gegee, gesag word deur u geneem

Hierdie week het ek 'n wonderlike gesprek gehad met 'n jong kollega in die bemarkingsbedryf. Die persoon was gefrustreerd. Hulle was 'n kundige in die bedryf met jare se ongelooflike resultate. Hulle is egter dikwels oor die hoof gesien as dit kom by geleenthede vir praat, raad of aandag van leiers.

Op 40-jarige ouderdom is my gesag het baie later gekom as baie van die erkende leiers binne die bemarkingslandskap. Die rede is relatief eenvoudig - ek was 'n hardwerkende, produktiewe werknemer wat die leiers van die ondernemings wat ek help om gesag te bekom, in staat gestel het. Ek het bedryfsverslae ontwikkel wat boeke en hoofaanbiedings gemaak het waarop hulle naam gestaan ​​het. Ek het ondernemings begin waarvan ek nie die stigter was nie. Ek het gekyk hoe die mense by wie ek gerapporteer het bevorder word en goed betaal, terwyl ek my boude vir hulle afwerk. Baie van hulle is redelik ryk.

Ek blameer hulle nie. Ek waardeer dit wat ek geleer het om na hulle te kyk. Trouens, ek is vandag goed bevriend met baie van hulle. Maar deur my loopbaan het ek gewag om te wees as gesag erken. Die uiteindelike les wat ek uiteindelik geleer het nadat ek daarna gekyk het, was dat hulle owerhede geword het omdat hulle nooit gewag het om erken te word nie. Hulle het hul gesag geneem.

Moenie dit verkeerd interpreteer soos hulle dit geneem het nie van my af. Nee, hulle het dit uit die bedryf geneem. Erkenning het nie eerste gekom nie, maar daarna. Hulle was onstuitbaar in die kollig. Wanneer daar 'n geleentheid was om te praat, het hulle hardbal gespeel om die beste tydgleuwe te kry, en hulle het gesorg dat hulle ... selfs hul betrokkenheid te bevorder. Toe daar 'n paneelbespreking was, het hulle dit oorheers. Toe hulle 'n toekenningsgeleentheid sien, het hulle dit ingedien. Toe hulle getuigskrifte nodig gehad het, het hulle daarvoor gevra.

Gesag word geneem, nie gegee nie. Slegs erkenning word gegee. As daar een ding is om uit die Trump- en Sanders-veldtogte te leer, is dit dit. Niemand in die hoofstroommedia of die politieke instansie wou ooit hê dat hierdie twee kandidate aan die gang sou wees nie. Die kandidate gee nie om nie - hulle het die gesag geneem. En op sy beurt het die publiek hulle daarvoor erken.

'N Kollega van my het onlangs in die openbaar kritiek gelewer Gary Vaynerchuk in die openbaar. Dit was nie opbouend nie, hy hou net van sy styl en Gary se boodskap. Hy het sedertdien die pos afgeneem, maar ek het net een opmerking bygevoeg: Gary Vaynerchuk gee nie om wat jy dink nie. Gary wag nie om deur hierdie bedryfsleier erken te word nie, maar Gary neem dit aan. En die uitbreiding van sy gesag en sy firma is 'n bewys dat die gesag verdien word.

Hier is 'n paar advies wat ek graag mense wil gee wat talentvol en gefrustreerd is:

  1. Wees selfsugtig - Ek bedoel nie om van ander te neem nie, en ook nie om ander te help nie. U moet 'n indrukwekkende rekord hê waarop u gesag kan voortbou. Maar u moet u tyd neem om u werk te verlaat en dit 'n punt te maak om vir uself te werk. Beskou u toekomstige gesag as 'n aftree-rekening. U kan net aftree tensy u vandag opoffer. Dieselfde vir u gesag. U gaan nie gesag bou nie, tensy u vandag tyd en moeite belê. As u 100% van die tyd aan u werkgewer of kliënte werk, belê u niks in uself nie. Moenie erkenning verwag nie. Gaan werk aan u volgende toespraak ... selfs al het u nog geen gehoor nie. Gaan skryf 'n boek. Gaan begin 'n podcast. Gaan vrywillig aan om in 'n paneel te wees. Gaan sterk na 'n geleentheid om u te laat praat. Nou.
  2. wees dapper - Kommunikasie is moeilik, om dit te bemeester is van kritieke belang. Ek gebruik verklarende verklarings wat deur my ervaring ondersteun word. Ek weet wat ek doen en ek stel dit. Ek beveel gereeld vergaderings (nie net omdat ek dit haat nie) omdat ek nie sulke terme gebruik nie kan wees, Ek dink, ons kon, ens. Ek maak nie woorde fyn nie, vra nie verskoning nie, en ek kan nie terugstaan ​​as ek uitgedaag word nie. As iemand my wel uitdaag, is my antwoord eenvoudig. Laat ons dit toets. Dit is nie omdat ek dink ek weet alles nie, maar omdat ek vol vertroue is in my ervaring.
  3. Wees eerlik - Ek dink nie wat ek nie weet nie. As ek uitgedaag word of my opinie vra oor iets waarvan ek nie seker is nie, stel ek die gesprek uit totdat ek ondersoek instel. U klink baie meer gesaghebbend en sê: 'Laat my daaroor navorsing doen, ek weet nie.' of 'Ek het 'n kollega wat daarin spesialiseer, laat my met haar kontak.' as om deur 'n reaksie te probeer struikel waar jy probeer slim klink. As jy dit doen, maak jy geen grap met iemand nie. As u verkeerd is, geld dieselfde ... erken dit en gaan aan.
  4. Wees anders - Almal is anders. As u probeer inpas, sal u absoluut daarby inpas. U word weggesteek tussen elke ander persoon wat nie gesag en erkenning rondom u het nie. Wat is anders aan jou? Is dit jou voorkoms? Jou humor? U ervaring? Wat dit ook al is, neem dit op as jy jouself voor ander stel. Ek is nie lank nie, ek is dik, ek is grys hare ... tog luister mense na my.
  5. Wees waaksaam - Daar is geleenthede rondom u. U moet voortdurend op hulle hoede wees. Ek reageer op byna elke versoek wat direk aan my gerig word om op 'n podcast te wees of 'n kwotasie vir 'n artikel in die bedryf te gee. Ek soek geleenthede op dienste vir joernalistieke versoeke. Ek lewer opmerkings wat uitdagende artikels is waaroor ek nie saamstem nie, of gee ekstra kleur as artikels onvolledig is.
  6. Wees vreesloos - Om 'n gesag te wees, beteken nie dat almal van u hou nie. Trouens, deur u voor ander te stel, sal u absoluut 'n teiken wees vir diegene wat nie saamstem nie. As ek my hele lewe lank na almal geluister het wat nie met my saamstem nie, sou ek nêrens gekom het nie. As ek van almal sou probeer hou, sou ek in 'n psigiese afdeling opgeneem word. Ek deel gereeld die verhaal van my eie ma. Toe ek my onderneming begin, was haar eerste opmerking: "O Doug, hoe kry u gesondheidsversekering?" Soms moet u selfs diegene wat u liefhet, verkeerd bewys.

Uiteindelik is die sleutel tot gesag dat u aan die stuur van u toekoms staan, nie iemand anders nie. U verdien absoluut die gesag wat u glo ... maar u kan nie agteroor sit en wag totdat ander u herken totdat u dit neem nie. Sodra u die belegging gedoen het, word u erken. En as u deur ander herken word - selfs gekritiseer word - is u op pad.

Ek het 'n aanbieding van die wonderlike bygewoon Ellen Dunnigan (haar firma, Aksent op besigheid, het die video op hierdie berig opgeneem) en sy het 'n reeks wenke oor bougesag gegee. Dit vereis dat u doelbewus en doelbewus u benadering tot elke geleentheid om gesag te beveel. Ek sal u ten sterkste aanbeveel om Ellen se firma op sosiale media en Youtube te volg, u sal baie leer! Huur haar firma in en jy sal getransformeer word.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie