Redes waarom mense handelsmerke op Twitter ontvolg

Waarom ontvolg mense handelsmerke op Twitter?

Dit is miskien een van die snaaksste infografika wat Highbridge tot op hede gedoen het. Ons doen 'n klomp infografika vir ons kliënte, maar toe ek die artikel op eConsultancy lees oor waarom mense nie op Twitter volg nie, het ek dadelik gedink dat dit 'n baie vermaaklike infografie sou kon wees. Ons infografiese ontwerper het buite ons wildste drome gelewer.

Is jy te raserig op Twitter? Stoot u te veel verkope? Spam jy mense skaamteloos? Of is jy bloot vervelig? As ek een van al hierdie redes kon omhels, dan is dit waarde. As u nie waarde toevoeg tot u gehoor nie, gaan hulle nie by u bly nie.

Sonder meer, is hier die belangrikste redes waarom mense u op Twitter volg.

volg twitter infographic op

Spesiale dank aan eConsultancy vir die toestemming dat ons gebruik hul data om die berig te skryf!

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  'n Interessante lees. Probleem met sosiale media is dat mense obsessief raak oor wie hulle nie volg nie. Ek het goeie vriende gehad wat so geraak het. Jy moet net jouself aanlyn wees en as mense nie daarvan hou nie, is dit hul besluit. Moenie jouself verander om te hou dat mense jou volg nie. Om Lincoln verkeerd aan te haal, "Jy kan van die mense heeltyd behaag, en al die mense party van die tyd, maar jy kan al die mense heeltyd behaag."

  • 4

   @twitter-14119971:disqus Ek stem heeltemal saam, Corey! Ek het omtrent 'n jaar gelede opgehou om bekommerd te wees oor hoeveel mense my gevolg het en dit was fantasties. Vryheid!!!

 3. 5

  Vir besigheid is daar 'n fyn lyn tussen effektief op Twitter en irriterend wees. Dit is aanloklik om verskeie kere te plaas om deur al die geraas en rommel te kom, maar jy moet versigtig wees. As jy aanhou om in die stroom te verskyn met dieselfde boodskap, sal jou volgelinge jou uitskakel of ontvolg.  

 4. 6

  Dit maak my lus om weg te loop van die hele verdomde ding. Ugh. Vir die grootste deel gee ek nie baie aandag aan wat die meeste van my volgelinge tweet nie, daar is min wat goeie skakels en inhoud daar buite plaas, maar die meeste gebruik dit as 'n manier om gesprekke die beste elders te hê. Ek maak wel my lys skoon en gooi diegene wat my nie volg nie, andersins, meh. Wat betref die ontvolging van my, as ek aanstoot gee wat ek bekend is om te doen, ontvolg my dan, maar moenie met my daaroor teef nie! 

 5. 8

  Ek voeg hierdie een by my internetbemarkingspiekbord. Ek stem saam dat dit moeilik is om 'n gelukkige medium te vind tussen "raserig" en die deel van relevante en interessante inhoud, maar die werklike sleutel is om volgelinge te bou wat opreg in jou uitsendings belangstel en om gesprekke aan te wakker om werklik met mense in verbinding te tree, verder as bloot "uitsaai". ”

 6. 9

  Deur "dinge wat nie 'n infografika hoef te wees nie" aan te bied nie, bewysstuk A.

  En een faktor wat ondergerapporteer is: mense wat jou vir 'n paar dae volg net om te sien of jy hulle outomaties sal terugvolg. Dit blyk die meerderheid te wees in my ervaring.

  • 10

   Ek stem absoluut nie saam met jou dat dit nie 'n infografika hoef te wees nie. Die statistieke lieg nie... Dit was een van ons suksesvolste infografika. As ons net daaroor geskryf het ... O wag, dit IS geskryf in 'n blogpos deur econsultancy. En daardie pos het 'n fraksie van die belangstelling gekry wat dit gedoen het.
   Daar is nie reëls oor wat in 'n infografika gemaak moet word of nie. 'n Humoristiese en goed geïllustreerde grafika kan redelik goed presteer. Moenie toelaat dat konvensionele of tradisionele denke jou keer om iets te probeer wat werk nie. In hierdie geval het dit briljant gewerk.
   NS: Auto DM's is daar 😉

 7. 11

  Ek het die statistieke oorgedoen met die aanname van 100%=2270 totale stemme
  Te raserig (twiet te gereeld) [12% – 271 stemme]
  Te veel selfbevordering [11% – 249 stemme]
  Spammy [11% – 245 stemme]
  Nie interessant genoeg nie [10% – 226 stemme]
  Te veel herhaling [7% – 152 stemme]
  Te veel outomatisering [7% – 151 stemme]
  Aanstootlik / onprofessioneel [6% – 146 stemme]
  Te veel 'bedel-twiets' [6% – 145 stemme]
  Te stil [6% – 141 stemme]
  Vierkantige / aanmeld-misbruikers [5% – 115 stemme]
  Geen gesprek-twiets nie [5% – 108 stemme]
  Misdade teen grammatika [4% – 93 stemme]
  Te veel retweets [4% – 90 stemme]
  Outo-/DM-misbruik [4% – 86 stemme]
  Hashtag-misbruikers [2% – 52 stemme]
  nou kan ek aanhou twiet... 😉

 8. 13
 9. 15

  Jy kan nie die hele tyd al die mense tevrede stel nie. Daar is 3 verskillende maniere waarop mense Twitter gebruik wat baie verskil. Sommige gebruik dit asof dit 'n private klets is. Ander soos ek gebruik dit om baie kwaliteit inligting te deel. Diegene wat nie van hoë volume hou nie, is nie my teikengehoor nie. Selfs as ek nie so baie gedeel het nie, sou die Twitter-geselsies waaraan ek deelneem hulle bonkers maak. Aan elkeen hul eie.

 10. 16

  @Nick Stamoulis ek stem saam. Die beste manier om iets meer as een keer te deel, is om elke twiet uniek te maak sodat jy niemand verveel nie. Dit laat jou toe om jou boodskap oor te dra en behoort kliek te verhoog.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.