Die opkoms van doelgerigte sosiale bemarking

doelgerigte bemarking

U sal my gereeld in 'n paar groot debatte aanlyn vind oor alles wat verband hou met politiek, godsdiens en kapitalisme ... al die rooiwarm knoppies wat die meeste mense vermy. Daarom het ek persoonlike en handelsmerkaanbiedinge op sosiale media. Volg die handelsmerk as u slegs bemarking wil hê. As jy my wil hê, volg my ... maar wees versigtig ... jy kry my almal.

Alhoewel ek 'n onbeskaamde kapitalis is, het ek ook 'n groot hart. Ek glo ons moet mekaar help en nie afhanklik wees van burokrasieë wat ondoeltreffend en oneffektief is nie. Ek glo regtig die manier waarop ons dinge verander, deur persoonlike verantwoordelikheid te neem en die katalisator vir verandering te wees. Ons agentskap skenk altyd tyd, geld en ander hulpbronne om nie net liefdadigheidsorganisasies te help nie ... maar ook om besighede te help wat nie die middele het nie, maar wat belofte het.

Dit is nie meer goed genoeg om net 'n sosiale media-teenwoordigheid. Bemarking 3.0 sal gewen word deur diegene wat doelgerigte sosiale handelsmerke word, en om dit te doen, moet die CMO-, CSO-, CSR- en Foundation-leidrade ooreenstem om 'n samehangende handelsmerkverhaal te laat lewe. Uitteken We First se infografie hieronder met 'n paar koue harde feite wat dit duidelik maak dat die toekoms van wins 'n doel is, en die mees ikoniese handelsmerke van die toekoms is dié wat die mees betekenisvolle maatskaplike verandering aandryf. Simon Mainwaring

Dit is nie net die regte ding om te doen nie, maar om doelgerig te wees, word ook 'n verwagting van ondernemings motivering vir werknemers en 'n groeiende koopgewoonte deur verbruikers. Mense wil hê dat hul geld moet gaan na ondernemings wat omgewingsbewus is, hul werknemers goed behandel en tyd en energie belê om die wêreld 'n beter plek te maak.

Ek is bly doelgerigte bemarking word 'n groeiende strategie en onderwerp van gesprek - ek het al voorheen geskryf oor die frustrasie wat ek het as mense kritiseer bemarking veroorsaak (ons het dit met die AS Ice emmer Challenge... ugh). Ek wil elke onderneming aanmoedig om hul pogings aan te wend om diegene rondom hulle te help - hierdie onvergeetlike wys op waarom!

Marketing 3.0

3 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.