Hoe om NIE 'n invloedryker, blogger of joernalis te gee nie

dunno vrou1

Ek het hierdie e-pos ontvang van 'n skakelbeampte om te sien of ek sou blog oor hul kliënte op die Martech Zone. Dit is die volledige e-pos, gevolg deur haar kontakinligting en telefoonnommer.

[Kliëntnaam] brei sy internasionale besigheid en dienste uit deur volgende week 'n multimedia-diensverskaffer in die Verenigde Koninkryk te bekom, wat sy wêreldwye voetspoor verder versterk en nuwe markte bereik.

Deur hierdie verkryging sal [Client Name], wat bekend is vir die vervaardiging van ongeëwenaarde multimedia-ervarings vir handelsmerke wêreldwyd, op die Europese mark begin om die plaaslike kliënteondersteuning in Europa, die Midde-Ooste, Afrika en Indië te versterk. [Client Name] ondersteun tans klante soos Starbucks Coffee® in winkels, aanlyn en op toestelle in 70 lande.

Vir meer inligting, sien die Business Wire persverklaring [Skakel].

Sou u belangstel om oor die nuutste verkryging van [Client Name] te skryf?

Tyd vir 'n gelukkige geliefde PR:

 1. Eerstens ... tegnies oortree hierdie SPAM die CAN-SPAM-wet. U vra my en u verskaf geen metode om u uit te teken nie (aangesien u dit as 'n persoonlike e-pos vermom het). Ek het geen besigheidsverhouding met u nie, en ek het ook nog nooit 'n verhouding met u gehad nie.
 2. Ek het geen idee wie u kliënt is of waarom ek daaroor moet skryf. Net die skryf van hul naam gee my geen insig in hul onderneming, hul produkte of hul dienste nie.
 3. Jy het my nie gesê wie hulle koop nie. Watter diensverskaffer? Waarom is dit relevant vir my gehoor?
 4. Stuur my nie 'n skakel om bykomende inligting te kry nie. My tyd is waardevol. Vertel my waarom hierdie nuus is spesifiek relevant vir my blog en sy gehoor.
 5. Vertel my waaroor ek wil skryf en skryf dit vir my gehoor.
 6. Sluit beelde of video's in wat van toepassing is op die storie wat ek kan deel.
 7. Verskaf skakels wat ek graag met my lesers wil deel, wat addisionele inligting aan hulle verskaf.

Hou op om so lui te wees, en u kan beter resultate behaal. Dit is redelik voor die hand liggend dat u e-pos eenvoudig 'n knip en plak was wat u outomaties aan tientalle bloggers stuur. Stop dit. Lees my berig op Hoe om op te slaan en te beïnvloed, blogger of joernalis om te sien hoe dit gedoen word!

5 Comments

 1. 1

  Dit het my 'n laggie gegee, want die eerste ding wat by my opgekom het, was SPAM. Jy sou dink dat as jy wil hê dat iemand oor jou of jou maatskappy moet skryf, jy daardie persoon soveel inligting sal gee as wat nodig is om 'n idee te hê van waaroor die entiteit gaan. Aangesien dit soos 'n vormboodskap lyk, is dit waarskynlik aan baie ander mense gestuur wat dieselfde ding gevra is. Soos ek gesê het dit het my laat lag. Dankie daarvoor.

 2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.