Sagteware en klante teen vervalsers beskerm?

PolisiemanHeel moontlik die slegste draai wat ek nog ooit op Software Piracy gelees het!

Lees artikel: Microsoft se sagteware-beskermingsplatform. Dit is so erg soos die Patriot Act! (AKA: Ons moet u vryheid beskerm, en u sal 'n vaderlandslid wees as u van u vryhede afstand doen, sodat ons u vryheid kan beskerm .... Nè?). Microsoft moes dit eenvoudig 'n interne memo gemaak het:

Microsoft Winsbeskermingsplatform: sagteware duur en wins deur die dak!

Ek glo vas dat die meeste mense net sal steel as hulle moet. Natuurlik is daar baie mense wat dit sal steel - maar ek dink nie dit is 'n meerderheid nie. Ek dink ek praat vir baie mense as ek sê dat Microsoft Software IS duur. Daarbenewens het ek nooit enige verwagting nie ooit ondersteuning kry. En - ek weet dat ek afhanklik moet wees van opdaterings om die sagteware aan die gang te hou. En - ek weet dat ek ander sagteware moet koop en installeer om my Microsoft-sagteware teen kwaadwillige aanvalle te beskerm.

Die woord 'vervalsing' is nie 'n akkurate term nie. Die sagteware is nie vervals nie ... die bokse en die CD's kan wees ... maar die sagteware is die werklike Microsoft-sagteware. Die stryd teen onwettige gekopieerde en geïnstalleerde sagteware doen NIE beskerm sagteware en beskerm ook nie klante nie. Kliënte wat van u produk hou, sal altyd bereid wees om vir daardie produk te betaal. (Ek het betaal vir XP en Office XP)

Dit is ongelooflik onkundig en gewaagd vir Microsoft om so 'n kakbriefie uit te bring. Is daar iemand wat glo dat dit 'n eerlike boodskap is? Dit is vandag die probleem met bemarking, mense glo dit nie omdat dit ongelooflik is nie.

4 Comments

 1. 1

  'Ek glo vas dat die meeste mense net sal steel as hulle moet.'

  Ek wil jou sooooo glo. Ek wil so graag glo dat die brode wat gesteel word slegs die honger gesin van die dief voed. Ek wil so graag hê dat dit waar moet wees ...

  Maar in hierdie tyd en tyd glo ek dat sagteware, enigiemand se sagteware, gesien kan word deur die rookglasbril van die vroeë jare van Microsoft Windows 3. iets ... NIE dat die kopiëring daarvan reg was nie (!!!), maar eerder dat Microsoft dit nie gedoen het nie dit lyk nie of die kopiëring my daaraan steur nie. (Heeltemal nie waar nie, maar dit was die persepsie.)

  Ek glo nie dat Joe Average in staat is om duidelik te onderskei tussen die harde werk van uitgesoekte programmeerders, probeer om geld te verdien nie, en die mega-besigheidsmonoliete wat net 'n billike prys vir hul produk wil eis. As sodanig is daar min kommer by Joe aan watter sagteware hy of sy op 'n wettige of onwettige manier 'gebruik'.

  Dit is 'n kwessie van persepsie en 'n foutiewe een daarby. Ons moet betaal vir elke program wat ons gebruik. Ek glo net nie dat Joe Average dieselfde persepsie handhaaf nie.

  jammer ... net my $ 0.02

 2. 2

  Geen verskoning nodig nie, William! Ek dink ons ​​is nader aan ooreenkoms as wat u sou dink.

  Ek dink dat die debat besprekings werd is. Help piratery 'n sagtewaremaatskappy deur sagteware doeltreffend te versprei? Ek is seker dit doen dit vir sommige.

  Miskien dink ek dat mense sal betaal omdat ek vir sagteware betaal. Ek moet erken dat ek seerower sagteware gebruik het en daarna ook later daarvoor betaal het. Soms is die verhoor baie beperk en was ek nog nie seker of dit die geld werd was nie.

  In my hart glo ek dat vraag en aanbod pryse bepaal. Deur dit te omseil en te beperk met kontroles wat 'n persoon dwing om te koop, dink ek u vra dat mense dit eerder moet steel.

  Hoeveel is Windows werd? $ 400? $ 100? $ 10 / maand? Waarom is dit meer geld werd op 'n nuwe rekenaar (OEM) eerder as 'n opgegradeerde rekenaar? Ek dink die prysstruktuur is inherent gebrekkig en Microsoft bestee baie geld aan Piracy eerder as om hul sagteware meer bekostigbaar te maak.

  Dankie vir die kommentaar!
  Doug

 3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.