Bevorder blogs om u rangorde van u webwerf te verhoog

Depositphotos 33099063 s

RSS is 'n wonderlike ding. Baie mense besef nie die krag van blogs en hoe hulle u werfstatistiek kan help nie. Hier is 'n goeie voorbeeld van hoe u ander blogs kan bevorder EN u eie werfrang met soekenjins kan verhoog deur middel van RSS.

On Sakewaarde Sakrekenaar, Ek het 'n vertikale advertensie aan die regterkant van die webwerf vervang met 'n lys blogposte wat oor betaalverhogings praat. Sodra ek dit gedoen het, het Payraise Calculator van 'n Pagerank van 3 na 'n Pagerank van 5 gegaan en my werfverkeer het verdubbel. Hier is 'n afbeelding - let op die verandering rondom die eerste Januarie:

Treffer vir Payraise Sakrekenaar

Hier is hoe ek dit gedoen het.

 1. Ek het 'n gevorderde soektog op Technorati gedoen en die voer-URL gestoor.
 2. Ek het 'n mooi klein PHP-skrif genaamd gebruik Ekster RSS deur die lêers na 'n gids op my blog in die basisgids te kopieer.
 3. Ek het die volgende kode geskryf en die aantal plasings ($ num_items), die maksimum aantal karakters ($ max_char) en die voer-URL ingestel.
Resultate: ”; eggo “ ”; $ items = array_slice ($ rss-> items, 5, $ num_items); foreach ($ items as $ item) {if (substr ($ item ['title'], 90, 0)! = "Skakels") {$ link = $ item ['link']; $ title = $ item ['title']; $ beskrywing = $ item ['beskrywing']; $ source = $ item ['source']; as (strlen ($ beskrywing)> $ max_char) {$ spasie = strpos ($ beskrywing, "", $ max_char); $ beskrywing = substr ($ beskrywing, 0, $ spasie). "..."; eggo “ $ title : $ beskrywing ”; }}} eggo “ ”; ?>

Ek sorg ook dat ek 'n skakel en logo het Technorati om te verseker dat hulle krediet kry vir die gebruik van hul soektog. Dit kan ook gebruik word vir 'n ongelooflike kruispromosie tussen blogs ... u kan u gunsteling feeds op u bloglys plaas, sodat mense die nuutste plasings vir hul webwerf op u blog kan sien.

Ek het ook pas verander Adresoplossing vandag ook om hierdie benadering te gebruik.

8 Comments

 1. 1

  Dankie vir 'n goeie pos. Ek het pas jou blog ontdek. Dankie vir al die goeie insigte.

  Kan u asseblief 'n blogwoordelys of 'n skakel na 'n blogwoordelys plaas vir almal van ons wat op hoogte wil bly. Ek is nog onduidelik oor RSS, permalink, trackback, ens.

  Ek hoop om besoekers op my webwerf te vergroot, en dit sal help.

  Thank you very much.

 2. 3
 3. 5

  Hallo Doug,

  Alhoewel dit duidelik blyk uit u grafiek dat u meer verkeer ontvang het, dink ek dat u versigtig moet wees om 'n verandering in PageRank aan hierdie poging toe te ken. PageRank-opdaterings is min en dit is heel moontlik dat een aan die gang was net toe u die lys blogs bygevoeg het.

  • 6

   Dankie, Marios!

   Ek probeer my beslis nie as 'n SEO-deskundige kwalifiseer nie, daarom sal ek u mening hieroor respekteer. Met alle ander veranderlikes staties, met die uitsondering van die blogposte (daar was vroeër 'n advertensie van Google), het ek die aanname gemaak dat dit die impak gehad het.

   Ek het ook 'n soortgelyke inspringing gesien Adresoplossing.

 4. 7
 5. 8

  Hallo, ek sukkel ook om verkeer na my blog te kry en ek sien hoe u dit moet doen, en ek moet sê dat dit interessant is om dit uit te probeer. Ek is nie seker hoe om dit te doen wat u gedoen het nie, ek het nie 'n idee nie, ek sal bly wees as u my hier kan help.

  Ons sien daarna uit om van u te hoor.

  Sindre Brudevoll

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.