Bevorder blogs om u rangorde van u webwerf te verhoog

Depositphotos 33099063 s

RSS is 'n wonderlike ding. Baie mense besef nie die krag van blogs en hoe hulle u werfstatistiek kan help nie. Hier is 'n goeie voorbeeld van hoe u ander blogs kan bevorder EN u eie werfrang met soekenjins kan verhoog deur middel van RSS.

On Sakewaarde Sakrekenaar, Ek het 'n vertikale advertensie aan die regterkant van die webwerf vervang met 'n lys blogposte wat oor betaalverhogings praat. Sodra ek dit gedoen het, het Payraise Calculator van 'n Pagerank van 3 na 'n Pagerank van 5 gegaan en my werfverkeer het verdubbel. Hier is 'n afbeelding - let op die verandering rondom die eerste Januarie:

Treffer vir Payraise Sakrekenaar

Hier is hoe ek dit gedoen het.

 1. Ek het 'n gevorderde soektog op Technorati gedoen en die voer-URL gestoor.
 2. Ek het 'n mooi klein PHP-skrif genaamd gebruik Ekster RSS deur die lêers na 'n gids op my blog in die basisgids te kopieer.
 3. Ek het die volgende kode geskryf en die aantal plasings ($ num_items), die maksimum aantal karakters ($ max_char) en die voer-URL ingestel.
Resultate: ”; eggo “ ”; $ items = array_slice ($ rss-> items, 5, $ num_items); foreach ($ items as $ item) {if (substr ($ item ['title'], 90, 0)! = "Skakels") {$ link = $ item ['link']; $ title = $ item ['title']; $ beskrywing = $ item ['beskrywing']; $ source = $ item ['source']; as (strlen ($ beskrywing)> $ max_char) {$ spasie = strpos ($ beskrywing, "", $ max_char); $ beskrywing = substr ($ beskrywing, 0, $ spasie). "..."; eggo “ $ title : $ beskrywing ”; }}} eggo “ ”; ?>

Ek sorg ook dat ek 'n skakel en logo het Technorati om te verseker dat hulle krediet kry vir die gebruik van hul soektog. Dit kan ook gebruik word vir 'n ongelooflike kruispromosie tussen blogs ... u kan u gunsteling feeds op u bloglys plaas, sodat mense die nuutste plasings vir hul webwerf op u blog kan sien.

Ek het ook pas verander Adresoplossing vandag ook om hierdie benadering te gebruik.

8 Comments

 1. 1

  Dankie vir 'n puik plasing. Ek het onlangs jou blog ontdek. Dankie vir al die wonderlike insigte.

  Kan jy asseblief 'n blogwoordelys of 'n skakel na 'n blogwoordelys plaas vir almal van ons daar buite wat graag op hoogte wil kom. Ek is nog onduidelik oor RSS, permalink, terugspoor, ens.

  Ek hoop om besoekers aan my webwerf te vermeerder en dit sal help.

  Thank you very much.

 2. 3
 3. 5

  Hallo Doug,

  Alhoewel dit duidelik is uit jou grafiek dat jy meer verkeer ontvang het, dink ek jy moet versigtig wees om 'n verandering in PageRank aan hierdie poging toe te skryf. PageRank-opdaterings is min en dit is heel moontlik dat een aan die gang was net toe jy die lys blogs bygevoeg het.

  • 6

   Dankie, Marios!

   Ek probeer beslis nie om myself as 'n SEO-kundige te kwalifiseer nie, so dit is iets waaroor ek jou mening sal respekteer. Met alle ander veranderlikes staties met die uitsondering van die blogplasings (daar was vroeër 'n advertensie daar vanaf Google), het ek 'n aanname gemaak dat dit die impak gehad het.

   Ek het ook 'n soortgelyke inspring gesien Adresoplossing.

 4. 7
 5. 8

  Hallo ek sukkel ook om verkeer na my blog te kry en ek het jou manier gesien om dit te doen en ek moet sê dit lyk interessant om dit te probeer. Ek is nie seker oor hoe om dit te doen wat jy gedoen het nie, ek het nie 'n benul nie, ek sal bly wees as jy my 'n bietjie hier kan help.

  Sien uit om van jou te hoor.

  Sindre Brudevoll

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.