Ek kan alles van u wees vir die lae, lae prys van vandag ...

Op soek na

Die inhoud op my webwerf was die afgelope week nie baie sterk nie - jammer as iemand van u teleurgesteld is. Ek was redelik besig om 'n handjievol aansoeke tuis te ontwikkel. Wat ek nie in die inhoud opmaak nie, hoop ek om in sommige invoegtoepassings op te maak. Op die werk berei ons voor vir 'n groot sagtewarevrystelling en ek het 'n demonstrasieprojek wat 'n manier bied om 'n paar van die belangrikste kenmerke self te demonstreer. Daar word baie gewag op my sukses en ek het skaars hulpbronne om dit te doen, so dit is 'n uitdaging.

Al die projekte vorder mooi en ek sal die sperdatums haal, dit neem net 'n paar swaar werksweke. Ek evalueer ook my voltydse indiensneming en gee my toekoms daar deeglik in ag en weeg dit met 'n paar sterk geleenthede aan die buitekant. U haat dit om 'n goeie werkgewer te verlaat, maar soms moet die werk eenvoudig neerkom op ekonomie. Ek hou nie daarvan om aan geld te let as dit by werk kom nie, maar ek werk al 'n paar jaar gelede met die hoop om my inkomste te haal toe ek geraadpleeg het. Dit het duidelik geword dat dit nie gaan gebeur as ek sit nie. Met 'n seun wat hierdie herfs universiteit begin, moet ek aanpassings maak en vinnig maak.

Ek hou van verandering en is ongelooflik optimisties oor my geleenthede. Ek is amper weg vir 'n opstart 'n paar maande gelede, maar die tydsberekening was net nie reg nie. Dit lyk egter nou redelik goed. Min mense kan hul CV aanneem dat hulle maatskappye van Vancouver Island tot Ysland tot Australië gehelp het om aanlyn strategiese bemarkingsdoelstellings, integrasie en outomatisering te implementeer. My kliënte was van die grootstes ter wêreld, waaronder The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards, en 'n klomp ander ontwikkelingsondernemings en agentskappe tussenin. Voor dit het ek 'n direkte-posprogram vir miljoen dollar vir 'n groot koerant gebou. Sukses bou vertroue op, en ek is dus vol vertroue dat ek enige onderneming kan bemark wat bemarking en tegnologie betref.

As 'n integrasiekonsultant en produkbestuurder was dit my verantwoordelikheid om met ondernemings te konsulteer, die geleenthede te identifiseer en die toepaslike oplossing daarvoor uit te voer. My huidige verantwoordelikhede fokus op die nakoming van CAN-SPAM, ontwerp van die gebruikerskoppelvlak, toeganklikheid, bruikbaarheid, API en funksie-ontwikkeling. Ek is ook goed vertroud met Geografiese Inligtingstelsels, Analytics en die optimalisering van soekenjins. Heck, ek het selfs my naam hierdie jaar in druk gekry met 'n paar voorleggings wat ek gedoen het Chris Baggott se boek, Email Marketing by the Numbers.

Ek sien daarna uit om hierdie soort werk voort te sit - hetsy deur my eie adviesfirma of deur 'n direkteur / uitvoerende pos in 'n ander onderneming. Ek stel ook belang in langtermyn- kontrak verhoudings. 'N Droom wat waar geword het, sou wees om weer onder my eie onderneming te begin konsulteer. Ek kan nie Indianapolis verlaat nie - my kinders is mal daaroor en hulle woon naby hul ma. As daar dus 'n geleentheid is om op afstand te werk, is ek ook almal daarvoor. Ek sien daarna uit om vooruit te duik in 'n paar nuwe uitdagings, miskien die optimalisering van die soekenjin. Ek het fantastiese resultate met hierdie webwerf gehad en weet dat ek dit vir enige ander kan doen.

O ... en ek sal nooit die blog opgee nie! 😉