Ek kan alles van u wees vir die lae, lae prys van vandag ...

Op soek na

Die inhoud van my webwerf was die afgelope week nie baie sterk nie - jammer as iemand van u teleurgesteld is. Ek was redelik besig om 'n handjievol aansoeke tuis te ontwikkel. Wat ek nie in die inhoud opmaak nie, hoop ek om in sommige invoegtoepassings op te maak. Op die werk berei ons voor vir 'n groot sagtewarevrystelling en ek het 'n demonstrasieprojek wat 'n manier bied om 'n paar van die belangrikste kenmerke self te demonstreer. Daar word baie gewag op my sukses en ek het skaars hulpbronne om dit te doen, so dit is 'n uitdaging.

Al die projekte vorder mooi en ek sal die sperdatums haal, dit neem net 'n paar swaar werksweke. Ek evalueer ook my voltydse diens en gee my toekoms daar deeglik in ag en weeg dit met 'n paar sterk geleenthede aan die buitekant. U haat dit om 'n wonderlike werkgewer te verlaat, maar soms moet werk neerkom op eenvoudige ekonomie. Ek hou nie van aandag aan geld as dit by werk kom nie, maar ek werk al 'n paar jaar gelede met die hoop om my inkomste te haal toe ek konsulteer. Dit het duidelik geword dat dit nie gaan gebeur as ek bly nie. Met 'n seun wat hierdie herfs universiteit begin, moet ek aanpassings maak en vinnig maak.

Ek hou van verandering en is ongelooflik optimisties oor my geleenthede. Ek is amper weg vir 'n opstart 'n paar maande gelede, maar die tydsberekening was net nie reg nie. Dit lyk egter nou redelik goed. Min mense kan hul CV aanneem dat hulle ondernemings van Vancouver Island tot Ysland tot Australië gehelp het om strategiese bemarkingsdoelstellings, integrasie en outomatisering aanlyn te implementeer. My kliënte was van die grootstes ter wêreld, waaronder The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards, en 'n menigte ander ontwikkelingsondernemings en agentskappe tussenin. Voor dit het ek 'n direkte-posprogram vir miljoen dollar vir 'n groot koerant gebou. Sukses skep selfvertroue, en ek is dus vol vertroue dat ek enige onderneming kan bemark wat bemarking en tegnologie betref.

As 'n integrasiekonsultant en produkbestuurder was dit my verantwoordelikheid om met ondernemings te konsulteer, die geleenthede te identifiseer en die toepaslike oplossing daarvoor uit te voer. My huidige verantwoordelikhede fokus op die nakoming van CAN-SPAM, ontwerp van die gebruikerskoppelvlak, toeganklikheid, bruikbaarheid, API en funksie-ontwikkeling. Ek is ook vertroud met geografiese inligtingstelsels, Analytics en optimering van soekenjins. Heck, ek het selfs my naam hierdie jaar in druk gekry met 'n paar voorleggings wat ek gedoen het Chris Baggott se boek, Email Marketing by the Numbers.

Ek sien daarna uit om hierdie soort werk voort te sit - hetsy deur my eie adviesfirma of deur 'n direkteur / uitvoerende pos in 'n ander onderneming. Ek stel ook belang in langtermyn- kontrak verhoudings. 'N Droom wat waar geword het, sou wees om weer onder my eie onderneming te begin konsulteer. Ek kan nie Indianapolis verlaat nie - my kinders is mal daaroor en hulle woon naby hul ma. As daar dus 'n geleentheid is om op afstand te werk, is ek ook almal daarvoor. Ek sien daarna uit om eerste uitdagings in te duik, miskien die optimering van die soekenjin. Ek het fantastiese resultate met hierdie webwerf gehad en weet dat ek dit vir enige ander kan doen.

O ... en ek sal die blog nooit opgee nie! 😉

6 Comments

 1. 1

  Dit is lekker om 'n paar aanloklike aanbiedinge te hê. 'N Paar maande gelede is ek 100K aangebied om 'n jaar lank in Katar, 'n klein land buite Irak, as netwerkadministrateur te werk.

  Dit sou 8 jaar gelede 'n aanloklike aanbod vir my gehad het, maar nou, met 'n vrou en 'n seun van 9 maande, kon u my nie hier wegtrek as u sou probeer nie!

 2. 2

  Ek het 3 maande gelede die voltydse diens verlaat om 'n nuwe onderneming te begin, en ek het nog nooit so energiek gevoel nie 🙂 omdat ek vry is om te werk aan wat ek wil (binne sekere perke!), Ek is kreatiewer as wat ek ooit was.

  Ek het wel die voordeel van 'n vennoot wat genoeg kontant inbring om die maatskappy en ons aan die gang te hou, wat help!

  O, en sal u huidige werkgewer nie hierdie Doug lees en wonder wat aangaan nie? 🙂

 3. 3

  Doug,

  Aangesien u 'n goeie persoonlike vriend van my is, gaan ek hier 'n bietjie krities wees en u pos in die kategorie van "lug van vuil wasgoed" in die openbaar plaas. Baie van ons kritiseer dikwels professionele atlete omdat hulle hierdie stelling uitspreek (bv. Terrell Owens, Randy Moss). Alhoewel dit waar is dat hulle steeds deur ander in diens geneem word en toegejuig word vir opwindende werk by hul werk, raak hul karakter mettertyd nogal beswadder.

  Randy

  • 4

   Sjoe, dit was beslis nie die bedoeling van die berig nie, Randy. Trouens, ek het niks anders as goeie dinge om oor my huidige werkgewer te sê nie. Daar is glad nie 'vuil wasgoed' in die pos nie. Ek is steeds absoluut toegewyd aan hulle en dink dit is die beste waarvoor ek gewerk het.

   Dit was nie 'n pos wat op enige manier gedruk is om my huidige werkgewer te beswadder of vuil wasgoed te lug nie; dit is 'n boodskap om 'die waters te toets' en te kyk watter geleenthede daar kan wees waarvan ek nie weet nie. Ek bereik 'n kruispad in my lewe waar my doelwitte nie ooreenstem met my huidige werksgeleenthede nie. Dit is so eenvoudig as wat ek dit kan stel.

   Ek wil eerder oop en eerlik wees oor my begeertes as om my mond toe te hou. Daar is diegene wat dink jy moet niks sê nie en bloot by die deur uitstap. Ek gee te veel om vir hierdie maatskappy om dit te doen. Hulle moet besef wat my behoeftes is en ek moet besef wat hulle behoeftes is. As daar 'n wedstryd is, is ek in! Indien nie, moet ek voortgaan met my lewe.

   Weereens ... daar is geen 'vuil wasgoed' om van te praat nie.

   Groete,
   Doug

 4. 5

  Om die waters te toets is goed. As die huidige werkgewer dit in 'n blogpos laat uitvind ... nie so goed nie ... maar ek raai aan dat u al 'n gesprek met hulle gehad het, en dit behels my niks nie.

  Voorspoed.

  Laat weet my as u deeltydse hulp benodig.

  • 6

   Hallo Graydon,

   Ek glo nie daar was verbasing by hulle nie - maar daar is kommer. Ek was nog altyd 'n oop en eerlike persoon en was dit al 'n geruime tyd. Hierdie pos kom eers na maande se bespreking en besluitneming.

   Natuurlik bring blogging 'n heeltemal nuwe dimensie in 'n situasie soos hierdie. Dit is nie iets wat u in 'n bestuurshandleiding kan naslaan nie, dit is seker! Ons werk egter daaraan.

   Dankie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.