Vier blogfoute wat ek moes vermy

voorgereg vir korporatiewe blogging

probloggerVanmiddag het ek 'n paar uur by Barnes en Noble deurgebring. Barnes en Noble is baie nader aan my huis, maar ek moet erken dat Borders baie beter georganiseer is en dat boeke makliker gevind kan word. Ek loop voortdurend 'n gang in Barnes en Noble om eerder te kyk as om tyd te lees.

In elk geval, ek het my gunsteling tydskrif opgetel, Praktiese webontwerp (aka .net) en uiteindelik opgetel Darren en Chris' boek, Geheime om jou pad na 'n ses-syfer-inkomste te blog.

Ek dink nie die titel van die boek doen dit reg nie. Alhoewel baie van die boek handel oor monetisering en Darren se sukses daarin, strek die boek se advies veel verder. Ek sal dit ook aanbeveel vir almal uit 'n strategiegids vir blogging. Dit verskil van sommige van my ander gunsteling boeke oor blogging, soos Shel en Scoble's boek, Kaal gesprekke, deurdat dit taktieser is in sy benadering eerder as strategies. Dit is 'n boek waarmee u suksesvol kan blog.

Die boek het baie van die tegnieke en taktieke waarvan ek op hierdie blog gepraat het, versterk, maar ek moet die grootste foute in my blogging met u deel:

 1. My blog is nie altyd konsekwent nie weens my werkskedule. Dit benadeel my momentum omdat lesers nie altyd elke dag van gehalte-inhoud seker is nie.
 2. My webwerf is vir my meer as handelsmerktegnologie gemerk en baie van my berigte deel persoonlike staaltjies wat moontlik niks met bemarkingstegnologie te doen het nie. My lesers het dit van my verwag, maar ek weet dat baie lesers daarom geloop het.
 3. My blog kan waarskynlik in verskillende nisonderwerpe opgedeel word wat meer gerig is ... miskien aanlynbemarking, sosiale media en webontwikkeling. Ek sal dalk nog eendag werk om die inhoud op te dik, maar dit is 'n moeilike (baie moeilike) werk. As ek van voor af sou begin, is dit beslis die rigting wat ek sou inslaan.
 4. My domeinnaam sou nie dknewmedia.com wees nie. Weereens vervaag dit die blog tussen my en my werklike onderwerp. Dit maak die blog ook nie moontlik om te verkoop nie, want ek wil nie my naam verkoop nie. Ek hou egter sommige domeine dop! As ek 'n paar goeie goed kan vind, sal ek my inhoud wil opsny en my blog van my naam losmaak.

Sien uit na Chris en Darren se reaksie op hierdie berig. As u nog nie blog nie, moet u Darren en Chris se boek afhaal om op die regte pad te begin. Lekker gelees!

7 Comments

 1. 1

  Dankie vir die voorstel. Ek sal beslis daarna kyk.

  Intussen was my oplossing vir # 3 om afsonderlike blogs vir verskillende onderwerpe te skep. Alhoewel dit my toelaat om my skryfwerk vir elke gehoor te fokus, is dit soms uitputtend om soveel vars inhoud te genereer.

  Ek sal graag ander se opinies wil hoor. afsonderlike blogs, of die gevaar stel om sommige van u lesers te vervreem?

  • 2

   Om die inhoud in aparte gerigte blogs te skei, het baie voordele, sowel as die verwagtinge van u lesers, sowel as die sleutelwoorde vir soekenjins. Daar is geen rede waarom iemand nie vir elkeen van u blogs kan aanmeld nie, ek dink dit is die beste manier om te gaan!

 2. 3

  Ek sou dink dat die skeiding van inhoud in een blog die regte manier sou wees in plaas van drie of vier verskillende blogs. Ek dink, as u die tyd het om die blogs op te dateer, sal dit maklik wees.

  Goeie boodskap Doug.

 3. 4
  • 5

   Dankie Chris! Nee - Doug sal binnekort nie by hierdie blog ontbreek nie, ek belowe ... tensy daar tussen my en die geld geld 😉

   Interessante opmerking hieroor, binne enkele dae nadat ek my domeinnaam verander het, is ek van # 2 in Google na # 1 vir die Marketing Technology Blog, so daar is iets aan hierdie SEO-dinge.

   Maak 'n goeie gevallestudie oor die keuse van u domeinnaam!

 4. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.